Малък Сечко вънка вее, Януарчето вкъщи с мама дивее

• 21 113
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Натали и Петя има много бебешка кал-цялаат и главичка е покрита, а тя нали е с доста коса и ужас. Има специални кремчета, но аз още не съм опитвала. Четох, че супер много помагало да намажеш главичката с бебешко олио (още по-добре със зехтин) 2 часа преди къпане, а след къпане да напарвиш нежен масаж с четка от естествен косъм. Не знам обаче как ще се измие зехтина, ако я намажа  newsm78 Решила съм първо да опитам само с четчица, след това със зехтин...
Моник, на Преслав и дънки сте му обули- пу пу сладур!
Сиси, моето течение е точно както го описваш...няма край! А тирбушонче откъде дойде?
Освен стандартните нежни имена, Милен нарича Петя порче (когато я будехме на 2 часа за хранене, толкова трудно се будеше...и от там спи като порче)

# 106
много сладки бебешори Simple Smile  Heart Eyes
имената ни са : врабчо, зайко, писанчо Wink бубарко  Mr. Green  , писе, на име най-рядко му казвам, може би като порасне малко Simple Smile

# 107
Нашият пък е шоши, тути, дрисльо  hahaha, пикльо  hahaha и дребзьо.

# 108
Espa i Sisi,при мен се получи така от лохиите направо ми дойде цикъла,но грам не ме боля newsm68,но за сметка на това беше много обилен
като сме почнали със снимките ето ни и нас

# 109
А тирбушонче откъде дойде?

От това, че много се върти - като го държим (особено татко му като го държи, то затова и той го измисли това тирбушонче), като си е в леглото.. все се върти  hahaha Аз пропуснах още нещо - цяло име си има - Ревльо Пиклев Дрислев  hahaha

Рокси, и твоите дребосъци много сладки, пу пу. И с тия гащеризончета...  Heart Eyes А тези буйки/чорапки на нас са ни най-удобни - не успява да ги изрита и му задържат гащите за краката  Mr. Green

# 110
  • Варна.....
Рокси, старохни са.....
Моник, адаша е страхотен  Hug
Бърборанче, намажи смело със зехтин, действа !!! После лесно се измива, след като си изчеткала главичката.

# 111
  • София

Еййй, най-накрая и аз да успея да сложа снимка на моята Йоанна, все ен успявах досега Embarassed
Всички бебоци са страхотни  bouquet

# 112
  • София
Ха добър вечер Simple Smile Дан ма забрайти днес Joy
Ех че сладки бебешориии. Чак ме е яд, защото нашия апарат се счупи и бебчо не съм го снимала от болницата Sad Утре зълва ми ще го носи на доктор. Доста е възрастен милия, но много нови не могат да му стъпят на малкия пръст...
Днес се мобилизирах, казах твърдо Нье на интернета и цял ден  newsm79 wash hang 1ironing 1dishes   готвих , приспах дечурлигата и сега мисля да   лягам и аз  Ударих му една биричка с пукаки=пуканки, та съвсем ми се доспа.
Та за цикъла - миналия месец ми дойде на 3-я месец...след 2 месеца лохии, сега да видим...

Хайде утре повечко, остана ми малко работа за довършване и като я приключа се отдавам на   typeuu

# 113
И аз ще се опитам да кача снимка на моята принцеса...

Много са сладки всички бебета... Flutter пу пу
на нашта прякора и е Пирана, като се събуди и вече е гладна, като невидяла се втурва да яде, точно като пираните... hahaha

# 114
# 115
последен опит...

# 116
Днес нямахме ток, заради виелиците.... много сте изписали!
С баткото цикъл нямах докато кърмех, дано и сега да нямам! Praynig
 Видях, че показвате сладурковците, ето го и моя:

Лека нощ! Hug

# 117
Дано сега да стане...

# 118
Момичета имам предложение-всяка мама да се снима с бебето/бебетата си и да си направим колаж тези снимки и да ги сложим или на първа страница или в албумче.Тези дни ще се направя красива и ще се снимаме с ШИШО. Мисля,че ще стане интересно. Хайде казвайте дали сте 'ЗА'
Хайде и аз да не остана назад                                                                                                                                                                                                                                         Вижте  какъв е ШИШО                                                                                                                                                                                                                                                             

# 119
Добро утро!

Ей, много хубава ни стана темата с тези снимки на бебоците!  Heart Eyes  Който не е качвал да качва  Grinning

Натали, тя идеята ти е много хубава, ама кой ще има време и ще му се занимава... то си е времеемка работа... Ако някой се навие аз съм "за"  Mr. Green. Аз, честно казано, отдавна не съм ползвала фотошоп и съм позабравила доста от нещата..  Blush  Rolling Eyes А и е време вече да завърша тая статистика  Laughing

Ох, пропуснах някои от прякорите на Калоян - пиле (всъщност така най-често му викам), пилешко печено, тигърче, котенце, плюнкозавър (заради повръщанията  Crazy) и Гладников  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт