ортопеда който беше прегладал Ада е един от най-добрите за бебета , така че му имам доверие.
Да, за кенгурото и аз така съм чувала. А слинга, който гледах (не шал, а от другия вид), бебето пак е разкрачено на хълбока на майката. Но трябва да е над 6 месеца. До тогава -легнало. Пробвах, но на мен никак не ми беше удобно. Като гледах и бебето как е свито а вратлето му - потгънато, ми се струва, че и на него не му беше особено комфортно. 
Не знам защо се получава така, явно наистина си притиска шкембето.. 
И аз знам, че крачетата е хубаво да са разкрачени... което наистина в слинга няма как да стане. От друга страна за кенгуру чак като си държи главата.. оффф, давате ми сега поводи за размисъл, пък ме мързи да мисля 
И още - вашите бебета по колко време могат да си държат главите изправени и колко е нормално за нашата възраст?
как си я хванала просто не знам
уж чрез мойта кърма да му помогне
. На мен определено ми помага
а няма нужда.
.

.
, която пък му е най сигурния начин за приспиване. 
И Яна ръжми...каката не помня да е ръжмала...и се надявам, че няма да ръжми до ранна предучилищна възраст
.Излезнахме с мъжо в 12 ч.,оставихме Йоана на майка ми и една замръзена цица
(120 мл. от фризера) и хванахме пътя.Ходихме по магазините,взехме на малката яки дрешки от FOX.Страхотно сладурски полички по една педя и бодита
.Малката изяде едната цица,а другата я изцедих и изкарах 120 мл. само от нея 
).Хапва си детето.
Ама щом Мюрвет има компетентно мнение,може да го пробвам някой път ако се наложи разнасяне.То тези дни да чукна на дърво е много спокойна.Като е будна си лежи и като я занимаваш с някоя играчки гука,мята ръце,крака и се хили.Дано отминават пусти колики,пък аз и нищо не й давам.