Малък Сечко вънка вее, Януарчето вкъщи с мама дивее

• 21 069
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
# 211
lorini   пончото е страшнооо  !!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ако имаш и ти - двечките ще сте комплект  Heart Eyes

# 212
ми нейното ми става ще и го взимам...хахаах...уникално е...
гледах че пишете за вършенето на неща с една ръка....одавна и ям и пиша така...да не ви казвам, че днес и с крак местех стрелките по клавиатурата за да си качвам снимките...смях и цирк пълен...

абе я аз да ви питам за тоя пуст червен конец...колко от вас са вързали на децата...че мен жива ще ме изядат че не искам...ми не вярвам нито в уроки, нито в лоши очи...аз съм си толкова проклето същество, че ми стига да неутрализирам само с поглед лошото в очите на дргите...като се прибрахме от родилното и вързах, че всички искаха, но почти веднага и го махнах уж че и пречи и после "забравях" да и го слагам...но днес щях да ме убият, ако не и вържа, но щом си тръгнаха гостите беше махнат...та ми е интерсно как е при вас...

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 22:55 от lorini

# 213
  • София

Калимби, как разбра, че има сърбящи участъци?  newsm78

Ами .....казва, че го сърби  Laughing За баткото става въпрос, не за бебата  Laughing

# 214

Калимби, как разбра, че има сърбящи участъци?  newsm78

Ами .....казва, че го сърби  Laughing За баткото става въпрос, не за бебата  Laughing

Joy Аз явно пак нещо не съм разбрала  Joy
Ии, ще взема да пратя таткото до Джъмбото да ги види тия гащеризони..  Thinking

И сега малко инфо, което ви пожелавам никога да не ви потрябва, но пък е хубаво да се информирате - вирусни заболявания и кърмене

Мюрвет, ние затопляме отделна стая (детската  Mr. Green) до към 26-27 градуса, там къпем, там мажем и там правим вечерното кърмене (за последното спираме вече печките, та стаята почва да изстива и така постепенно се преминава към нормалната температура в спалнята..) Обличаме го с боди и гащеризон, след баня понякога слагаме и шапка (ако сме се отплеснали в къпането и сме го наплискали с повече вода от необходимото  Mr. Green), а - слагам и чорапки, че нещо трябва да задържа гащеризона към краката му, то от много ритане само се размества (нали са му големи дрехите  Crazy)

Хайде, аз се връщам в страната на сънищата  Simple Smile

# 215
[абе я аз да ви питам за тоя пуст червен конец...колко от вас са вързали на децата...че мен жива ще ме изядат че не искам...ми не вярвам нито в уроки, нито в лоши очи...аз съм си толкова проклето същество, че ми стига да неутрализирам само с поглед лошото в очите на дргите...като се прибрахме от родилното и вързах, че всички искаха, но почти веднага и го махнах уж че и пречи и после "забравях" да и го слагам...но днес щях да ме убият, ако не и вържа, но щом си тръгнаха гостите беше махнат...та ми е интерсно как е при вас...
Аз не съм му вързала червен конец. Баба му му беше вързала, но падна и толкоз.

# 216
гледах че пишете за вършенето на неща с една ръка....одавна и ям и пиша така...да не ви казвам, че днес и с крак местех стрелките по клавиатурата за да си качвам снимките...смях и цирк пълен...

абе я аз да ви питам за тоя пуст червен конец... как е при вас...
И аз така   Peace А по клавиатурата с каквото мога: лакът, пръст на крак. нос...
Дани има червен  конец... И ето защо: Като ни изписаха от родилното, имах ужасно главоболие 2дни (не са ми слагали обезболяващи по време на раждането, а и попринцип рядко м боли). Говорих с майка ми, а тя споделила с нейни 2 приятелки в БГ,които баят. Тяхното (и на двете) заключение беше че съм урочасана... Като се замислих...ми другото момиче от стаята(беше от Сомалия) не спря да ми прави комплименти целия ден преди да ни изпишат...може и несъзнателно да е станало... но е факт че след баенето на тези мамини приятелки, главоболието ми си отиде... не знам дали е съвпадение или ... просто мое наблюдение.
Доника, ние не издържахме дълго без капки против колики (даваме хомеопатични или анасон) -някои дни е направо чудо-и аз рева с него. Но пък други е мн спокоен като днес,например, на мама съкровището Hug Дори имам време да си работя(от къщи, разбира се)
На въпросите на Мюрвет няма да отговарям че ще ви объркам с нашите температури...  Joy
Като се наспинкате, да имате един прекрасен ден с много любов и радост от и към бебчетата сладки...  Hug Hug Hug

# 217
Добро утро!
Хайде днес кафенцето от мен

# 218
Sladur4esta мерси за кафето,да почерпя и аз че нашият шишо бакшишо днес прави 2месецаДовечера ще пиша че днес сме и на консултация.Лек ден и много послушни бебчета Heart Eyes

# 219
  • Варна
Добро утро!

За червения конец и аз съм вързала. т.е. баща и, че една вечер рева 2 часа и той реши, че е от това.

Иначе аз изобщо не я държа малката на ръце - сменям пампа/и моята ходи само когато е съблечена/, нахранвам/някои беше питал - яде по 160мл, но педи се скара, че е много/, оригвам и айде в леглото. Поревава 15-20 мин и заспива. Ако е в ръцете ми никога няма да заспи.

За цикъла - аз мисля, че на мен още преди месец ми дойде, ама не съм сигурна.

А за излзиането - аз ли съм лудата, че по няколко часа сме навън? Дори вчера на -1 и ветрилника тук във Варна! Спи си в количката....

# 220
  • Варна.....
А за излзиането - аз ли съм лудата, че по няколко часа сме навън? Дори вчера на -1 и ветрилника тук във Варна! Спи си в количката....
Мим,  160 гр. кърма ли???? Те да не гледаш великан.....
И вчера на тоя ветрилник да я изведеш .... хвърли ме в оркестъра. От книги, лекари и т.н. зная, че ббе не се извежда ако духа, валии или е мъгливо. И за това все не сколасвам да го изкарам- то ние всъщност от няколко дена имаме количка де....
Аз пък за щяло и нещяло го вземам на ръца Преслав.
А червен конец не съм вързала на детето. Обаче, след като е имало хора при него, винаги му мия очите с вода. От църквата като са чели молитвата преди раждането, са дали на майка ми вода, с която също пръскам бебо.
Момичета, моля ви, като сервирате кафето, слагайте плод, стига с тия пасти....

# 221
Добро утро!

Сладурчеста, мерси за кайвето! А за изпотяването - Калоян вчера за сефте се изпоти, ма аз така го бях увила  Crazy - спа при мен, гушнат, завит с негово тънко одеалце и моята завивка  Crazy то как да не се изпоти детето  Rolling Eyes

Десисладка, честита ви втора месечинка!  Hug Много хубава торта си ни спретнала  Simple Smile

За конеца - и Калоян има. Да ви кажа, аз не съм от много вярващите (нито в Бог, нито в разни такива суеверия). Откакто родих обаче почнах повече да вярвам..  Thinking А и червеният конец ако не помогне, поне няма да навреди  Peace

Някой отдавна  Blush ме беше питал за млечницата на Калоян - кой я е установил.. Та да си кажа де - педито от Пирогов я видя като ходихме на контролен преглед. Аз след това го наблюдавах 1-2 дни и звъннах и на моето педи, описах й какво виждам и това беше. С дактарина между другото му се поизчисти налепът, още има, но е доста по-добре. Само моите зърна още са розови и болят  Sad не показват подобрение, ама ще се надявам да мине скоро..

# 222
Сиси, а ти мажеш ли си зърната с дактарин?

# 223
  • Варна
[Мим,  160 гр. кърма ли???? Те да не гледаш великан.....
И вчера на тоя ветрилник да я изведеш

Ам 160мл - 5 хранения, защото и през ноща спи по 8 часа

А за излизането - тя е с дъждобрана на количката, т.е. вятъра не я брули. А и във Варна да чакам да не духа и да няма мъгла.....ще излезем лятото сигурно:)

# 224
Добро утро.
Сладурчеста благодаря за кафенцето.

Честити месечинки на всички бебчета - няма да ги изброявам, щото от първа страница до тук ги забравих  Laughing.

Явно пристъпите на колики са през вечер при Марти. Снощи беше изключително примерен. Спа добре. Събуждаше се за ядене и то за малко. Почти не е спал върху мен  Simple Smile.
За червения конец нямам против, но аз неговия го свалих на 2я ден. Стои си тук. Сега малко ме е яд, щото си мисля че някой завидя и сега налице е запек. Даже ще взема да го сложа сега, та да видим.
Иначе в къщи е около 22 градуса през деня. Вечер го къпем на 23-24, но пък водата не е много топла, според баща му не обичал топла вода.
Аз през повечето време го държа и отадвна съм се спациализирала да пиша с една ръка /даже с лявата ми е по-удобно/. С крак включвам компа. Изобщо факир съм.
А косицата му колко е пораснала - дали може да я подстригвам?

Лорини. Много хубави подаръци, аз лично играчките много харесах, даже предпочитам играчки за подарък.

Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт