"Баба Марта приближава, РАЗГРАД за благотворителен базар се стяга!"

• 14 088
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
И аз да се възползвам от кафенцето на Танчето.  bouquet  Ух само се чудя какво да гледам по тв-то. 

# 46
Поли и аз се запалих по "Перфектната вечеря" и сега чакам да гледам. Много са ми забавни участниците, а и има какво да се научи от предаването. Хареса ми салатата на Жоро и сега ще се разровя из сайта да видя дали я няма рецептата.  Peace

# 47
Хаджийската ли,?
Има я в сайта,да.
Аз я правих още същата вечер-за изненада на Мими......хареса я , одобри я,изненадата беше добра  Mr. Green
Интересно ми е днес Бети как ще се представи.....че каприз си беше,но надявам се че ще е с покритие  bowuu

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 17:40 от polly

# 48
И аз я намерих и чакам сега да си дойде мъжа ми че да ида до магазина. И аз искам да видя Бети как ще се представи, че верно е много взискателна за всичко. Надявам се наистина да се покрие. Малко ме дразни от време на време, ама иначе е купонджийка.

А защо двете с Лидка не се включите. Ще ги шашнете с вашите идейки. Според мен сте много добри в кухнята, като гледам какви ги готвите тука   bouquet

# 49
 Joy
Иве,мила развесели ме......замисляла съм се,но я си представи едно меню като вчерашното  Sick,ами 3-ката не му мърда.....колкото и да искаш да дадеш повече,ами няма как да стане  smile3544,хич не ми допада,ама хич newsm56 
А и тиви изявите не са за мен  Embarassed
Ох,да ставам че утре вечерта ме чака моята П.В  Joy,гостите ще останат гладни и силно замислени  Joy

# 50
  • Разград
И аз я намерих и чакам сега да си дойде мъжа ми че да ида до магазина. И аз искам да видя Бети как ще се представи, че верно е много взискателна за всичко. Надявам се наистина да се покрие. Малко ме дразни от време на време, ама иначе е купонджийка.

А защо двете с Лидка не се включите. Ще ги шашнете с вашите идейки. Според мен сте много добри в кухнята, като гледам какви ги готвите тука   bouquet

Иве,и мен развесели.Преди малко се събудих и ми беше нервно,но ти ми подобри настроението.
Аз гледам(от време на време)турската версия на Перфектната вечеря,там са по-опасни.Много критикуват,че чак се поскарват,всички са много капризни,като отидат на гости.Изобщо,интригата е по-голяма.Но не мога да ги гледам всеки ден,то едно предаване и отидоха 3-4 часа,много е дълго,дават всички подробности.
Аз пред камера не мога да стоя,треска ме тресе,но съм се замисляла,де,ако съм в предаването какво бих предложила.
От колко часа започва това предаване?

# 51
От понеделник до петък от 18ч по GTV  интересно е, взимаш идейки за готвене, ако не са много засукани де

# 52
  • Разград
От понеделник до петък от 18ч по GTV  интересно е, взимаш идейки за готвене, ако не са много засукани де

Идеално,преди новините,че обичам да ги гледам.

# 53
аз заминавам малко на кръчме тази вечер  Peace малко разпускане ще ми дойде таман че цяла седмица затворена вкъщи и направо се побърках вече  Crazy
лека вечер ви желая  Hug

# 54
  • Разград
pipineska, лека вечер и се забавлявай много.  Hug

# 55
  • Разград
аз заминавам малко на кръчме тази вечер  Peace малко разпускане ще ми дойде таман че цяла седмица затворена вкъщи и направо се побърках вече  Crazy
лека вечер ви желая  Hug

Ауууу,много хубаво,весело да си прекарате.Утре на отчет. Laughing

# 56
Ох как ти завиждам ако знаеш ( благородно де ) за кръчмето...  Весело изкарване. И заради мене удари едно хорце  Hug  И ние се каним, ама само с каненето си оставаме

# 57
Добро утро.
Хайде аз да сервирам днес кафето.

Желая ви лек ден.

# 58
добро утро и от мен!кафенцето и закуската са прекрасни!Навън е като зимна приказка.Приятен и ползотворен ден и от мен!

# 59
  • Разград
libra_75, благодаря за почерпката!

Времето е чудесно за пързалки с децата.

Лек съботен ден!

Общи условия

Активация на акаунт