"Баба Марта приближава, РАЗГРАД за благотворителен базар се стяга!"

• 14 120
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Леле колко кафета ,за всеки вкус ,мерси...
Хрис,как е курса ....допада ли ти ....
Макси ,пак ли ще пробвате с градината?В същата ли.... newsm78 .

# 166
Здравейте!Курса върви,добре. Преподавателката ни е търпелива ,че както сме изключили всичко...Учила съм някога немски език,ама то това беше преди 100 години.Сега си поприпомняме някои основни правила на речта.Не е трудно и сложно,но трябва да се сещаш коя дума е подлог,коя местоимение...как се променят в различните падежи.В общи линии се справяме.Хубавото е и, че учебника е писан от немски учители и е изцяло на немски.Не е сложно ,стига да имаш желание да постигнеш крайната цел-нивото е А1-за начинаещи.Бубе обади ми се миличка ,да ти дам телефонния номер на Стефка Филипова/така се казва преподавателката ни/.Курса ни е от 18.00  до 20.15 часа.Всички сме работещи и това е  най -удобното ни време.А Филипова е преподавател по руски език в селското,преподава и немски в "Тургенев".По младичките може и да я познават.Ако имате познати, които имат желание да карат курс немски език за начинаещи -свиркайте,защото сме 5 човека група и ако не намерим поне още 2 курсисти ще останем с 80 часа....  ooooh! ,а при група от 7 - ще изкараме всичките 120 часа.  Praynig

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 12:12 от icipici1

# 167
  • ....от ляво до десния завой...
Как сте хора,
наминавам да кажа,че продължавам да мисля идеи за базара - измислих някои неща, тия дни ще се заема с реализацията. Имаме много тежки двойни зъбни кризи вкъщи тая седмица и не ми остава време да чета на форума, но не съм забравила ангажиментите за базара! Бен, споко, като имам нещо налице ще ти се обадя и ще постна тук снимки! Не съм спала цяла нощ - ту баткото, ту бебока плачеше и с Жоро станахме направо луди.... Tired
Дано при вас няма такива проблеми и се разминете без кашлици и запушени носове, както е положението при нас, че е ужасно просто.... ooooh!
Хубав ден на всички! Hug
~~

# 168
  • Разград
Здравейте. Hug Hug Hug
Преди малко се прибрахме от разходка,много приятно навън.
Поли,пак ще пробваме,че това дете издивява вече.Иска да ходи на градина,но с мама.Ще пробваме,като ще ходим двамата до обяд,след някакво си време(незнам колко) ще започна да го оставям сам и така.Всичко ще става много плавно,надявам се да се получи.Иначе желание не му липсва.В същата градина ще сме.

# 169
здравейтеее
Ние още сме болни и от вчера Дени е на инжекции(пневмония)  Cry То нашата лична май не става,добре че отидохме при Велкова че ....абе жената си върши работата и това е.Ако се бяхме забавили щяхме и у болницата да влезем  Tired Друг път без да се чудя отивам направо при нея и си плащам и така.
Оплаках ви се  Rolling Eyes
Лидка а кога тръгвате на градина.Дано Макси да си свикне по бързо  Peace
Трябва парички да ти дам!!!  Embarassed

# 170
Вълчицата е с бронхопневмония, буха като от Арда качак.

# 171
  • Разград
здравейтеее
Ние още сме болни и от вчера Дени е на инжекции(пневмония)  Cry То нашата лична май не става,добре че отидохме при Велкова че ....абе жената си върши работата и това е.Ако се бяхме забавили щяхме и у болницата да влезем  Tired Друг път без да се чудя отивам направо при нея и си плащам и така.
Оплаках ви се  Rolling Eyes
Лидка а кога тръгвате на градина.Дано Макси да си свикне по бързо  Peace
Трябва парички да ти дам!!!  Embarassed

Как инжекции,бе?Нали няколко пъти ходихте да ви чуят?
Нашата за това много си я харесвам,като не може,не разбира,дава ми направление.Даже като й поискам направление не ми е отказвала до сега.
Като купих ваксината Акт-хиб и занесох Макси да му се постави,нашата лична я нямаше и отидохме при Петкова,даже не знаеше каква е тази ваксина,не беше чувала за нея изобщо.Казах й за какво е и да се порови в нета за повече инфо.Бях много учудена,че изобщо не е в крачка с новостите(даже ваксината изобщо не е нова,но е препоръчителна,не е задължителна),каквито и да са те.

# 172
  • Разград
Добро съботно утро!  Hug

Ще сервирам кафе, който се е събудил да заповяда -

# 173
Добро утро и от мен.
Танче благодаря за кафето.
 pipineska дано по бързо се оправи Дени.Те май личните лекари нищо не разбират.И аз съм на мнение по добре да си платиш и да отидеш на специалист.Но в нашия град и те май липсват.
Ние през седмицата ходихме на консултация.Пораснали сме.Ива е 9.500кг и 78см.
Аз да ви се похваля изби ни още едно зъбче.До сега имаме само три зъбчата а вече сме на 1г 3м.
Хайде оставям ви . Лек ден на всички и много усмивки.

# 174
Добро утро. Танче  мерси за кафето  Hug  Либре  браво на вас. Големички и със зъбчета  Heart Eyes
Пипинес  айде да се оправя Дени, че много ви стана и на вас.
Ели  и ние сме със сополки и много ревем, споко. Не сте само вие.  Peace Ама да са живи и здрави децата ще търпим всичко.
Ние снощи малко щяхме да излезем на кръчма, ама Вики цял ден рева и а бях с едно главоболие, нямах настроение и се отказахме. А така ми се ходеше... Ама нищо, следващия път.

Момичета брошурите ми на Билла свършиха. Някой може ли да ме снабди? Ако може оставете ги при Катето, да мина да си ги взема от там. Че тия лентички нещо изостанах с производството. Хайде олях се да пиша. За сега лек и спокоен ден.  Hug

# 175
  • Разград
Иве, аз имам брошури от Метро. Мога да ти ги дам.

Либра, спокойно със зъбите. На Ники му излезе четвъртият преди 3 дни. И той е на година и почти 3 месеца.

Пипинес, оправяйте се бързо. Както и всички други болнички деца.

# 176
Днеска става за разходки, ние след малко ще излезем до майкини да ги видим  Peace

# 177
привет и от мен мами и вълчо.
как сте надявам се добре,а болните са пооздравяли малко.
и като стана дума за болни да ви се похваля ние днес направихме последната инджекция на Симона и вече съм по спокойна,здрави сме само дето още отхрачваме ама и това до два три дни ще сварши и дано не се разболяваме вече че незнам.
Иве а ваще сополки от какво са да не сте настинали.

# 178
Ани не са от настинка. Няма и нищо, ама се сополиви малко. Не са много, но понякога прохърква. Иначе сме добре. Сега се лъжем тука да стоим в количката, а не на ръце, че оставам без кръст  #Crazy  За сега се получава, ама да видим до кога ще се лъже.  Peace

# 179
Вълчицата е с бронхопневмония, буха като от Арда качак.

Вълчо, ти пушиш ли още newsm78

Общи условия

Активация на акаунт