Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да направя богат и тъмен шоколадов блат?
Как се прави крокран за торта?
Как се прави млечен крем за торта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да направя богат и тъмен шоколадов блат?
За да направите богат и тъмен шоколадов блат, можете да използвате рецепта за пандишпанно тесто с какао. Разбийте белтъците със захарта, добавете жълтъците, брашното и какаото. Полученото тесто се разстила във форма за торта и се пече в предварително загрята фурна. Тази рецепта може да ви осигури желания резултат.
-
Как се прави крокран за торта?
-
Как се прави млечен крем за торта?
-
Как се приготвя сиропът за тортата?
-
Как да направите карамелен слой в брауни?
.
Бялото според мен се прави с абсолютно същия блат като тъмното, но без какаото в него. Поне аз така мисля да опитам. Отгоре е на същия принцип - едната част е на кротони, а другата е обилно намазана с мед, след което поръсена с орехи на едро, стафиди и кротоните, и мисля, че е мината още веднъж с мед. Невероятно вкусно нещо е и много ми се иска да я пробвам вкъщи. Дори да не стане същата, пак ще е вкусно, защото комбинацията е много хубава.
Единственото ми колебание е относно блата. Чудя се дали не е леко сиропиран.
Май ще трябва да проверя на място и тогава да експериментирам у дома.

