Хапнах, а сега ако може да ми помогнете - за торта от "Неделя"

• 58 964
  • 156
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък искам да питам за тази торта-маслото като се разбива преди да се смеси с крема,как става това с лъжица или с миксер?

С миксер, по-хубаво се разбива, като крем.

# 76
  • София
Аз просто се чудя как може да ви харесват тортите на Неделя Rolling Eyes Обикновени блатове, сметанови кремове и малко украса...В този форум има рецепти за в пъти по-хубави торти!
Виж, Наоми-то не е хич лошо. А това брауни с карамела ще го направя, ако ще да ми окапят зъбките после Joy

# 77
  • София
Мммм, много обичам тази торта Наоми. Ще направя по рецептата на Котка  Grinning
Анеле, добре че попита за нея  Hug

# 78
  • В царството на мечтите
Аз просто се чудя как може да ви харесват тортите на Неделя Rolling Eyes Обикновени блатове, сметанови кремове и малко украса...В този форум има рецепти за в пъти по-хубави торти!
Виж, Наоми-то не е хич лошо. А това брауни с карамела ще го направя, ако ще да ми окапят зъбките после Joy
на мен ми харесват защото отиваш и си ги купуваш

# 79
  • Бургас
Бях си за кратка ваканция в София и хапнах, нещо много вкусно от сладкарници "Неделя".
 Тъничка, квадратна форма, шоколадова фантазия, покрита с течен шоколад и карамел, а от горе сложени цели ядки орехи. Направо хем приятно за окото, хем много вкусно Heart Eyes
 Но, сега се прибрах отново в къщи и искам да направя същата "тортичка" за рождения ден на моя мъж (в Ирландия).
 Моля ви, помогнете.  Praynig
 Как да направя толкова наситен и тъмен шоколадов блат, купила съм си течен карамел, ще разстопя шокалада и имам орехи. Искам рецепта за блата?  chef
 Много ви благодаря Hug

Тази сутрин при Зведев дадоха рецептата  Simple Smile

# 80
jlia, благодаря ти много   bouquet. Аз също гледах предаването, но го хванах от средата.

# 81
  • Пловдив
jlia, мерси за рецептата. И аз гледах предаването от средата и се канех да го търся в нета.

# 82
jlia, и аз много благодаря и аз не я хванах от начало само може ли да ми помогнете за карамела какъв е реда точно предполагам че трябва да сложа захарта да се карамелизира и после да добавя сметаната и маслото но няма ли опасност за се пресече сметаната

# 83
  • гр. София
Здравейте момичета. На торта "Бялата Неделя" имам запис от предаването.
Ако някой иска да го види да ми обясни как се качва и къде?
За съжаление рецептата за торта "Наоми" не можах да запиша, хванах само края на предаването и ми хареса, но не съм я пробвала. Дали я има някъде в нета?

# 84
  • Бургас
За съжаление рецептата за торта "Наоми" не можах да запиша, хванах само края на предаването и ми хареса, но не съм я пробвала. Дали я има някъде в нета?

В сайта на BTV трябва да я качат но най-вероятно утре. Там има видео архив и качват предавания, които са излъчили. Но трябда да имаш регистрация за да гледаш.

# 85
  • Плевен
Рецептат я има 3 поста по-нагоре от твоя.

# 86
Jlia благодаря за рецептата на торта Наоми.

# 87
Вече я пуснаха в сайта на btv който иска може да я гледа

# 88
  • гр. София
Цитат
Рецептат я има 3 поста по-нагоре от твоя.
Да видях я, но обясненията в предаването обикновенно са особенно полезни. Да не ги изброявам какви са, но ще спомена само, че стават грешки,  като тази с количеството на какаото в рецептата пише 2 с.л., а в предаването споменават 2-3 ч.л., аз например бих пробвала и без какао, но незнам, кога ще мога да я направя. Дано да стане, че за "Бялата Неделя", отзивите не са мн. добри.
Но пък торта "Наоми"  ми се струва доста по-лесна за правене.

# 89
  • В светлината на слънцето
Определено не съм фен на тортите на "Неделя". Не ми харесват категорично.  Naughty Но! Плодовата пита, тъмното и бялото "Наоми" са просто върха!  Peace Даже мисля да опитам да направя бялото "Наоми" тия дни. То е с мед, стафиди, орехи и бял блат, и е невероятен разкош.

Общи условия

Активация на акаунт