Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за бельото за бременни?
Какви са препоръките за справяне с гаденето и повръщането по време на бременност?
Какви са мненията за умората и стреса по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за бельото за бременни?
-
Какви са препоръките за справяне с гаденето и повръщането по време на бременност?
-
Какви са мненията за умората и стреса по време на бременност?
Форумът отразява общото чувство на умора и стрес по време на бременност. Много хора споделят, че се чувстват изтощени в края на работния ден и имат нужда от почивка. Някои се справят с умората, като се раздвижват повече, докато други намират облекчение след по-дълъг сън. Важно е да отделяте време за почивка и да се грижите за себе си.
-
Какви са мненията за избора на име за бебето?
-
Какви са симптомите на умората по време на бременност?

Ужасно е това, което се налага да преживееш, всички сме с теб и те подкрепяме. Дано скоро щастието се усмихне и на теб.

че като влезем в третото тримесечие ще ми се опрете всички

Дано да не са засегнати ядките на постоянните зъбки. 

Иначе щях да му направя сечено за името

сигурно и на него му е писнало да го будя последните нощи та за това отишъл да се оплаче от мен).Тя му казала,че няма проблем и тя като била бременна до 3 месец едвам гледала.Изписала му Нексиум и гаргара със смрадлика и лайка за сливиците.Но за Нексиума четох,че страничните ефекти са точно тези които си ги имам и мисля да не го взимам
Ще се опитам да се справя с положението