Безрасъдство, непокорство, стечение на обстоятелствата, съдба...
не можахме да го спасим от него самия, а колко се опитвахме и го пазехме
мила незнам дали има бог или не само знам ,че каквото ти е писано това ще стане и за зялос ние нищо не можем да направим ,не можем да се опълчим срещу съдбата това не зависи от нас .с моята бременост вита мини пих на доки радовно ходих ,изледвания супер всички перфектни което зависеше от мен го бях направила и какво нищо родих едно бебе с тежка сърдечна малоформация което живя 62 дни и си отиде от мен завинаги .с първата ми бременост ,тогава бях на 16 втори курс стягах се да не ми личи ,родителите ми разбраха чак в 6 месец ,не ми се разправя подробности ,но в 8 месец паднах по корем ,в шестия се изгорих без да искам разбира се пак по корема и за капак като раждах нямаше никой при мен в пред родилна зала ,говоря за 1990г.на детето му излиза и се прибира главата 9 пъти ,беше толкова омотана ,че се чудеха как е жива родисе 4 кл.било и е писано да живее и това е .ТЪЖНА МАМА и ти ще имаш живо и здраво дете някой ден ,както и аз ,но когато ни е писано0. 

Ще казваш: ей, преди време една мама във форума, няква вярвящя-невярваща, ми каза, че ще стане всичко това....