На море в Турция - all inclusive, тема 4

• 70 930
  • 457
  •   1
Отговори
# 105
  • Paradise
Аз съм много разочарована от Акватур.
Миналата година в последния момент смениха часа на полета (а това беше основният критерий да се спрем на тях, защото предлагаха дневен полет, .. ама друг път Tired).
По принцип се комбинират с Он травел, да, но нас ни бяха сложили в полета на Алма Турс, който си беше баш вечерен.
Като им гледам цените за тази година на Акватур, и като погледна цените за същите хотели пак на същата агенция от миналата година, си мисля, че тези отстъпки хич не са реални.
В смисъл, че цените са им надути до безумие, а като се плати с остъпка, се постигат реалните цени.
Да ме прощават но близо 30% увеличение при тази световна криза, ми се струва доста фантасмагорично; аре, няма нужда Stop

Чакам офертите на ТЕЗ тур.
Там са Амарите.
Татяна, не можах да те познач с този ник Grinning
Може и да се засечем в Чолаклъ Party Party Party

# 106
König von Bayern Благодаря.
Явно няма да става за плаж, ама и ние не отиваме основно за това там Grinning

# 107
май се насочих към Ела Коалити, и тази година голямо мислене ще пада Simple Smile

# 108
Като гледам цените на Он травъл са се вдигнали в сравнение с миналата година с 20% за същия хотел в който бяхме

# 109
  • Пловдив
Така си е......по-високи са  Crossing Arms  Чудя се само дали към април - май цените няма да паднат  Thinking 

# 110
Тук в Германия zаписванията самного по малко, отколкото други години. Съответно ве4е са намалили полетите......  Thinking

# 111
Моля ви кажете, колко се пътува от летището в Анталия до Аланя? Накъде четох, че можело и 3 часа да се проточи пътя. Не ми се вярва да е чак толкова дълго, но все пак са си 90 км. и искам да съм наясно ако избера Delphin Deluxe в Аланя. Пътят е хубав нали?

# 112
  • София
май се насочих към Ела Коалити, и тази година голямо мислене ще пада Simple Smile
И аз го гледах, но не мога да разбера дали има достатъчно дървета/сянка. На теб как ти се струва? Аз малко като идиотите - хората отиват да се пекат на плаж, а аз търся сянка и дървета Laughing, но ми е важно да има къде да разхождам малко дете, не искам няколко палмички и да ни пече слънце.

# 113
За Ела съм 4ела лоШи отzиви  Sad Яzък zа хубавия хотел  Sad

Марги, напълно е въzможно. То няма отделен автобус zа всеки хотел, а обикалят няколко хотела. Ако преди твоят оставят хора до други 5 хотела, или пове4е, като ниЩо могат да станат 3 4аса. Ако не искаШ дълъг трансфер, пот.рси неЩо в Лара  Peace

# 114
  • София, България
Моля ви кажете, колко се пътува от летището в Анталия до Аланя? Накъде четох, че можело и 3 часа да се проточи пътя. Не ми се вярва да е чак толкова дълго, но все пак са си 90 км. и искам да съм наясно ако избера Delphin Deluxe в Аланя. Пътят е хубав нали?

здрасти  Hug
не се чуди, а избери този хотел  Peace
пътят не е 3 часа, а час - час и 15 мин и то с почивка.
Хотелът е прекрасен, абсолютно очарователен  Peace Колкото до зеленината - пълен рай.  Blush
трансферът е разделен по региони. Има си бусчета за Алания и те си ходят директно натам.
И по въпроса за пътя -  той е перфектен!

# 115
  • у дома
мона лиза, благодаря за мнението.
Това отговаря и на моя въпрос! Simple Smile

Момичета, помагайте
Харесах 2 хотела - единият е Miracle resort hotel 5* в Лара, Анталия
Другият е Delphine De luxe resort 5* в Алания, Анталия

Кой според вас е по-препоръчителен (като за меден месец)?!
Благодаря!

# 116
  • у дома
момичета, а сега ако ми кажете и как е времето средата на май месец - става ли за плаж поне в анталия - ще съм супер благодарна Hug

# 117
  • София, България
мона лиза, благодаря за мнението.
Това отговаря и на моя въпрос! Simple Smile

Момичета, помагайте
Харесах 2 хотела - единият е Miracle resort hotel 5* в Лара, Анталия
Другият е Delphine De luxe resort 5* в Алания, Анталия

Кой според вас е по-препоръчителен (като за меден месец)?!
Благодаря!

Непременно да кажете като резервирате че става въпрос за меден месец  Blush
В хотела ще ви изненадат приятно  Peace
Много е подходящ за меден месец  Heart Eyes

# 118
  • у дома
да, ще го направим задължително! Благодаря още веднъж  Hug  bouquet

# 119
  • София, България
момичета, а сега ако ми кажете и как е времето средата на май месец - става ли за плаж поне в анталия - ще съм супер благодарна Hug
в Алания е по-топло, защото е доста по на юг  Peace
мисля, че ще става за плаж Peace

Общи условия

Активация на акаунт