На море в Турция - all inclusive, тема 4

• 70 939
  • 457
  •   1
Отговори
# 120
Да питам, при пътуване до Турция, освен международен паспорт, трябват ли някакви други документи за малката - тя ще е на 1,2 год.

# 121
Аз само едно не мога да разбера, на фирмите които са изкарали цени за ранно записване, цените са доста завишени..  Crossing Arms направо нереално, на фона на кризата и маналогодишните оферти. Възмутена съм closed

# 122
Привет и от мен Laughing
Първо поздравления за нади_миши за страхотната тема.Супер е  bouquet
момичета, а сега ако ми кажете и как е времето средата на май месец - става ли за плаж поне в анталия - ще съм супер благодарна Hug
  Elean, ние бяхме миналата година от 24 май в Сиде(което е преди Алания) и времето си беше супер за плаж, вечер също беше приятно топло без да е горещо, морето беше приятно за къпане.Били сме и в самото начало на май(2007г.) в Алания, тогава морето не ставаше за плаж(не за руснаците де Laughing), и то защото през нощта валя няколко пъти, но на басейна си беше добре, вечер обаше си ставаше хладно.

# 123
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Моля ви кажете, колко се пътува от летището в Анталия до Аланя? Накъде четох, че можело и 3 часа да се проточи пътя. Не ми се вярва да е чак толкова дълго, но все пак са си 90 км. и искам да съм наясно ако избера Delphin Deluxe в Аланя. Пътят е хубав нали?
Пътят трае поне 2 часа - минавала съм го 4 пъти /по 2 във всяка посока/, разстоянието е около 90км, кара се по магистрала и въпреки това с автобус се взема за около 2 часа.

# 124
elean  ние миналата година бяхме от 24 май в Кушадасъ и времето беше прекрасно, водата също не бе толкова студена, колкото предполагахме.
искам да попитам струва ли си собствен транспорт до Кушадасъ или не, защото офертата, която ми предлагат за 14 дни AI за хотел 4 звезди е добра, но при условие със собствен транспорт? какво трябва за колата, лесно ли се минава през ферибота и др. подробности, които на този етап ни убягват. Hug

# 125
elean  ние миналата година бяхме от 24 май в Кушадасъ и времето беше прекрасно, водата също не бе толкова студена, колкото предполагахме.
искам да попитам струва ли си собствен транспорт до Кушадасъ или не, защото офертата, която ми предлагат за 14 дни AI за хотел 4 звезди е добра, но при условие със собствен транспорт? какво трябва за колата, лесно ли се минава през ферибота и др. подробности, които на този етап ни убягват. Hug

Ние мин.год. бяхме с колата.
Според мен си заслужава,можеш спокойно да обиколите Троя,Ефес и Памукале.
За ферибота става бързо,но не пътува от 2-4 през ноща.Ако те интересува нещо питай Hug

# 126
 В Miracle resort hotel 5* в Лара, Анталия бяхме миналото лято, средата на юни - топло, страхотно си изкарахме, близо до летището, изобщо хотелите по брега - Титаник, Делфин Дива, Делфин Палас - са все хубави... Има и няколко шопинг-центъра между тях  Peace Само Кервансарай не ми хареса особено, външно говорим. Всички други изглеждаха добре  Grinning А Miracle го препоръчвам, и по-напред в темата писах...

# 127
Да питам, при пътуване до Турция, освен международен паспорт, трябват ли някакви други документи за малката - тя ще е на 1,2 год.

Не не трябва,само ако нямате брак искат акта за раждане.Ако пътуваш без бащата трябва да има пълномощно

# 128

Ние мин.год. бяхме с колата.
Според мен си заслужава,можеш спокойно да обиколите Троя,Ефес и Памукале.
За ферибота става бързо,но не пътува от 2-4 през ноща.Ако те интересува нещо питай Hug

И мен ме интересува как ви мина пътуването с кола? Бях споменала по- рано ,че и ние мислим тази година да се метнем с колите до Мармарис ,за да може да разгледаме и посетим повече места ,без да се съобразяваме с никой. Ще се радвам ,ако споделиш повече подробности. Ще бъдем и с децата .

# 129
Страхотна тема, момичета! Благодаря на авторите! От дни се ровя в разни сайтове да гледам хотели в Турция, а синтезираната информация била отново при бг мамите! Трябваше да се сетя по-рано! Искам да отидем с детето в Анталия, но като знам колко трудно пътува, направо се ужасявам! Е, започвам да Ви чета отначало, дано ми помогнете с практически съвети. Желая на всички Ви приятен ден!  Peace

# 130
  • Пловдив
Бих искала да попитам някой знае ли какви са стаите ANNEX ROOM! В сайта на АТЛАС С  има оферта за хотел - All inclusive но пише, че посочените цени са за  ANNEX ROOM!  Thinking

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 11:52 от Passion_G

# 131
Аннекс е друга сграда. Т.е. има стаи в главния корпус на хотела, но от страни може да има друга zграда и там да има съЩо стаи. Може би стандарта на стаите е раzли4ен (примерно едните да са ремонтирани, другите не, или в едните да има мокет, и т.н.) или пък аннекса да е по отдале4ен от плажа или басейна. Виж какво пиШе в описанието  Peace

# 132
Миналата година пътувахме с кола до Кушадасъ,но преспахме една вечер в Айвалък.От София тръгнахме в 23.00 ч.,сутринта в 8.00 ч бяхме в Троя.Пада се малко след Чанакале,там е ферибота.След това отидохме в Айвалък,направихме плаж,преспахме  вечерта в хотела.Сутринта в 9.00 ч тръгнахме от Айвалък и към 12.00 ч. бяхме в Кушадасъ. На границата минахме много бързо,не са ни проверявали багажа,само документите.Колата е на наше име и ни искаха само талона,книжката на шофьора и зелена карта. На прибиране тръгнахме в 21.00 ч. от Кушадасъ и към 9.00 бяхме в Царево.

# 133
  • София
С две ръце съм за Бодрум - има какво да се види, атмосферата е по-приятна и не е толкова влажно като в Анталия. Препоръчвам Ersan club - чудесно обслужване, много зеленина, две пързалки, два басейна + два детски, а за храната да не говорим - всички качихме между 2 до 4 килограма. И е близо до самия град - на 5 минути с маршрутка, която струва 2 лири. Ние бяхме в началото на юли, с Алфа тур и ни излезе по 400 евро на човек с летищните такси.

# 134
Миналата година пътувахме с кола до Кушадасъ,но преспахме една вечер в Айвалък.От София тръгнахме в 23.00 ч.,сутринта в 8.00 ч бяхме в Троя.Пада се малко след Чанакале,там е ферибота.След това отидохме в Айвалък,направихме плаж,преспахме  вечерта в хотела.Сутринта в 9.00 ч тръгнахме от Айвалък и към 12.00 ч. бяхме в Кушадасъ. На границата минахме много бързо,не са ни проверявали багажа,само документите.Колата е на наше име и ни искаха само талона,книжката на шофьора и зелена карта. На прибиране тръгнахме в 21.00 ч. от Кушадасъ и към 9.00 бяхме в Царево.
благодаря за отговора, ако имам въпроси ще пиша на ЛС да изяснявам ситуацията, защото излизат и други оферти и на този етап сме раздвоени.
ще следя темата с интерес и ще пиша скоро. пожелавам не всички да открият своите почивки и да няма разочаровнани. Hug

Общи условия

Активация на акаунт