СЕПТЕМВРИйските деца полудяват в снега!

• 15 698
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте и от мен днес  Hug !
Ама какъв е сняг, какво е чудо  cold Nature Snowman !
Моят бандит се сабуди в 5:20 заедно с мен и после не е искал да заспи отново  Shocked ! С майка ми са си играли и забавлявали до 9:30, когато Тони я хванал за ръката и съвсем целенасочено я завел до нашето легло. Тя го качила отгоре и последвало почти моментално заспиване  Laughing ! В 11:00 се сабудил, свеж като репичка, а аз само си мечтаех, като се върна от работа, как ще си легна заедно с него към 13ч., но не  Tired !

Ани, тефтерче за "бисери" е повече от задължително! Ще има да се смеем един ден!
За петела - Тони изобщо не се опитва да имитира "кукуригу", но се пляска с ръчички по хълбоците, за да покаже петлето. Иначе кокошките са "къ-къ". Новия ни хит е "Как прави вятърът?", отговорът "фффффу"  Mr. Green !

Лекси, както всички знаем, голяма грешка е да се слагат всички деца под общ знаменател, както и това да се опитваме да ги вкарваме в някакви схеми по книга. Братът на мъжа ми не е говорил изобщо до 3-годишна възраст; ама разбирай нито една думичка - няма "мама", няма "баба" - нищичко. Проговорил е от раз, абсолютно правилно! Подкрепям и всичко казано от Кали  Peace !
Ще споделя и още нещо (с риск да ме обявите за  ku-ku ), но чета и се интересувам от темата, а именно:
Нашите деца са от т.нар. поколение на Кристалните деца, т.е. миротворците на нашето време. Те са вглъбени, умозрителни, честни и състрадателни. Горещо ти препоръчвам да си вземеш и да прочетеш тази книжка - има какво да се научи от нея  Wink !

Инче, радвам се, че всичко при вас е наред, че отдавна не си беше разписвала  Hug !
Бързичко справяне с бацилите!

Мунка, срази ме с тигъра Питка  Joy ! Голямо ГУШ на Вали!
А на теб - бързо да отминава напечения период  Naughty и те чакаме вече редовно в редиците ни  Wink !

Поспаланке, що за изверг ще ти вади зъб без упокойка  #Crazy #Crazy #Crazy ?
Тръпки ме побиха, ужас !!!!!

Илиянче, голям смях с твоята умница  hahaha ! Ама ти що не пускаш снега на детето, а  Joy !

Кали, това с динята също е хит и половина Joy ! Какво ли ни чака тепърва  Laughing !

Веси, чуден нов аватар  Heart Eyes Hug !!!

Отивам да гледам снимките на Инчето  Party Flutter , че и аз се улях пак  Embarassed !!!!

# 31
  • Варна
Ами КалиМейче, тя уж ми сложи, обяче не подейства. И аз като и казвам, че не ме е хванала и ме боли, оная ми вика - "ти сега от страх". Аз пак и казвам, че не ме е страх и знам как е като имаш упойка, а тя ми вика "е, ти сега нов учебник по медицина ще напишеш"  Crazy  Много ме е яд на доФтури дето не вярват на пациента....Всяко лечение е двустранен процес според мен....както и да е - да не отвяряме тази голяяяяяма тема...

# 32
Чета ви ей сега и ми стана едно положително...много усмивки пускате ,много прегръдки,усмихнати пораснали деца по аватарите...и сняг Heart Eyes

Веси-сети се да пуснеше актуална снимка на Гошето-рой се източил,пораснал,пък аз все го сварвам да спи Thinking

# 33
  • у дома с любимите си хора
Привет,мами!
Лекси,не се тревожи мила.Ралинка казва само три думи.За сметка на това батко и вече знае буквите и се опитва да чете и да пише букви.  Shocked Децата са различни.Той още на 1,5 говореше и казаваше стихчета от по 2 реда.За това пък тя строи със строителя все едно това е правила цял живот Mr. Green
Аз днес съм с ужасно главоболие.На всичкото отгоре едва се добрах до кухнята да взема на детето яденето-ами на  половин метър не се вижда от виелица със сняг.
Кали мей,заинтригува ме с тази книга.Аз лятото четох книгата-"Подсъзнанието може всичко".Е, има ефект от нещата,които понаучих.
Инче,стискам палци да се оправяте.

# 34
Уфф,аман беееееееее - в тоя нашия град само ветрове и дъждове. Що не вземе 1 път поне да натрупа малко снежец както в София или в Дрезден, та и ние да разберем  какво е хубава зима Crossing Arms Close
Повярвай ми, няма нужда! Тук положението със снега е много зле. Чистят само главните булеварди, а навсякъде другаде е ад. Аз днес даже направих едно леко ПТП - не можах да спра на светофар (на изчистения булевард) и се блъснах в колата пред мен. Отврат е този сняг, а ти точно в момента е такъв студ, че е абсурд и детето да разходиш, за да му се порадва.

Гледахте ли часът на мама? Направо съм в чуденка да се притеснявам ли, да търся ли логопед?
Според тези лекарка децата трябвало  на 1г.1м. да владеят 7 думи, а на 1г6м поне 10.
Лекси, моят Алекс съвсем нищо не казва! Мълчи като пукал. Преди казваше поне баба, мама, бампа, а сега - нищо! Но не мисля, че е притеснително или поне не на този етап. Има деца, които продоварят и чак на 3 годинки и всичко си им е наред.

pebsy, много сладък аватар имаш!  Heart Eyes
Веси, ама и твоят Жорко голям мъж е станал, бре!  Peace

Илиянка, много се смях на това как Криси ти се е разсърдила, че си й спряла кранчето на снега.  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Кали, и ти с вашата диня ще ме умориш от смях.  hahaha

Иначе ние сме ОК, животът си върви. Аз съм много заета на работа, а Алекс ме държи заета и нощем с редовни мрънканици и ревове.  Tired А няма и помен от кучешки зъби!

# 35
Здравейте и от мен! Hug

Много са сладки Иви и Лизи! Heart Eyes Hug

Веси, страхотен аватар! Heart Eyes

Страхотни снимки разгледах и на Ани, Дани, Пепи и Криси! Много  Hug Heart Eyes Hug на сладурите от нас

Люси, Hug

Лекси, и аз мисля, че няма нищо притеснително! Племенника ми проговори на 2 години.

# 36
  • Бургас
Привет,
Тук нямаме сняг, но такъв вятър духа че е някакъв ужас и се засилва. Аз не мога да си представя накъде повече, а сега като излязох на терасата видях че почва и снежец да прехвърча, но сигурно е от студа.
Благодаря на всички за отговорите.   bouquet
Аз се поуспокоих. Днес на гости за малко ни бяха приятелката ми с детенцето си, което е с 10 дни по-голямо. Двамата играха много добре и заедно, без да се скарат или сбият за моя голяма изненада. Дани му каза дай и после и Алекс повтори думичката, за да вземе играчката. А след това цял следобед повтаряше дай, га-га, дя-дя, ба-ба, ва-ва, па-па. Такова говорене досега небях чувала от него. Определено се посупокоих
Калимей, благодаря за книгата! Получих я подарък, но все не ми остава време!
Кали, като каза за Дани и динята се сетих за моя братовчед. Като беше на 2 г , сега е на 6 прати вуйчо ми до магазина за да му купи шунка, която не е нарязана и да му направи сандвич. Беше в ужасен бебешки пубертет.
Хекси, надявам се че птп-то е било леко и няма нищо сериозно на теб и другия човек! Надявам се Адашчето скоро да се успокои и да се радваш на добър нощен сън!
Инче, разкошна е Иви!

# 37
  • гр.Варна
Лекси, виждаш ли,че Алекс сам ти подсказва да не се притесняваш излишно. Naughty
Когато реши ще си проговори детенцето. И Мимо не е от най-разговорливите, но не мисля ,че трябва да се притесняваме още.
Сега се моля на Валя да млъкне за пет минути, ама няма! ooooh! Ще видиш като се разприказва и Алекс! Hug

Хекси, Инче, Вилиан, Мики, радвам се,че се разписахте! Hug

Иви и Стоилчето са много милички на снимките! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Поспаланчице, благодаря за предложението.  bouquet
Имам пълно доверие в стоматолога си, но ако нещо не се получи първия път, ще ими предвид и твоето предложение. Peace
А за цеденето-да го направя, ама моето диваненце шишето не го обича. Така и не се научи да пие с него, а тепърва да го уча, не ми се ще.
При него е по-скоро до контакта с мама и цицката.Това явно му действа успокоително и приспиващо.
То и баща му го е приспивал, при майка също заспива без проблем. Ще се справим! Дори и да поплаче малко, ще се справим! Peace

Или, вашата случка със снега е като при нас телевизията. Валя като беше по-малка (понякога и сега го прави) ,когато гледа ТВ и иска да отиде до тоалетна много държи да й спрем филмчето на пауза,че да не пропусне нещо. Ходи й обяснявай ,че кабелната няма пауза. hahaha hahaha hahaha

Лека и спокойна нощ на всички! Hug

# 38
Запис от мен.

А Куши още я няма...

# 39
Ееее,Еск,какъв е тоя запис? Crossing Arms
Пиши!

Благодаря за милите думи! Hug
Сега пак качвам малко снимки от днес и вчера,ако на някой му се гледат,да надникне.Днес племенничката ни беше на гости и си играха с Лизи,обаче тя не си дава играчките,не й дава да пипа нищо... ooooh! Не знам как ще се оправяме до като разбере,че така не може! Tired

Инче,много сладки снимки! Heart Eyes

Мики,Хекси, Hug

Илиянче,и Лизи цял ден ми сочи прозореца и вика Няг-Няг! Crazy Ама при вас е било интересно! Joy
И на Кали разказа за динята ме разсмя! Joy

Елс,и при нас е същото с НЕ-то! ooooh!

Лизи заспа преди малко и аз май ще я последвам!Нещо си лягам с кокошките напоследък! Embarassed

# 40
Хайде и аз по късни доби  Party
Домочадието вече спи блажено, а аз сомнамбулствам......

Инка, много са ти сладки дечицата  Heart Eyes

Хекси, то без такива ПТП-та, при редовно шофиране няма как да се размине човек, важното е да са леки  Hug
Много се радвам, че сте добре   bouquet

Е, Веси най-накрая го показа този красавец  Heart Eyes Криеш си го нещо, ми се струва, ама момите ще го надушат да знаеш  Laughing

Кали, наистина много забавно става покрай дреболините  Mr. Green При такива случки, колкото и да съм изнервена и да ми е криво, ми се оправя настроението

Лекси, ти пък какво си се притеснила, къде ще иде та няма да говори..... Още малко и ще искаш тишина, ама нямааааааа (както е казала Люси  Hug)

Павлинка, на твое  място не бих се сдържала, докато си дойде свекърва ти  Twisted Evil

Мунка много забавно ми стана какво име е сложил Вали на тигъра  Laughing

# 41
Здравейте, ама духа в наша Варна се не трае и тоя ми ти дъжд от вчера като е завалял та не спря, аз да ви похваля моята майчица, тръгна неска в 12:00 ч от Силистра за София и пътя все през градовете заринати от сняг, след Русе са стояли 1ч че имало катастрофа с тир и сега край Плевен вече 3 ч пак катастрофа, ама луда глава еййй тръгна да прибира баба ми в най лютата зима и в неделя пак същата работа по обратния път.
Инъче ние с Поли се надпреварваме коя повече сополки ще изкара и пазим печките вкъщи, целувки и прегръдки на всички малки мишлета.

# 42
  • София
 Привет и от мен след 100 години отсъствие  Hug. Изпуснала съм 3 теми вече Embarassed и не знам дали ще ги наваксам, но поне ще опитам. Нещо все не мога да намеря време от работа и занимания с малката.  Сега съм болничен, ама направо ми побеляха косите. Два дена държеше 40 градуса температура и само с течен аналгин я смъкваше 2-3 часа след приема и после пак. Много безпомощна беше милата. Искаше само да се гушка с мен и никой друг не признаваше. Сега откакто почнахме АБ (аз и по тая причина съм будна още, че последния прием е в 1ч) е по-добре и направо си е доста жизнена. Само дето сополите текат като река. Ама важното е, че няма температура.
 Голяма бърборана е станала. Всеки ден казва по някоя нова дума, но си има едни, които използва по-често, като учо (вуйчо) и Каменеее (така се казва вуйчо  Laughing) и най-любимата лякууу (мляко). Вече прав и съчетания от по две думи, в много реки случаи и три, като например нани бебе, тати нама-тати го няма, бебе паче-бебето плаче, куче лаеш-куче защо лаеш (това го повтори след мене), Бети гае-ще играе с Бети (едно момиченце от яслата) и разни други.
 Другото ново при нас е, че в началото на м.март заминаваме за Ирак. Не знам обаче малката как ще понесе целия път със самолет и после още толкова (ако не и повече) с кола, защото летището в Багдад още не е отворено. За пръв път ще види другия си дядо и прадядо си, който е болен. Надявам се да пътуваме леко и безпроблемно.
 Страхотни снимки разгледах, и още по-страхотни септемврийчета Hug. Ето малко снимки и от мен.
 За сега е това. Щях още да пиша, ама така ми се спи, че всичко ми се изпари от акълЯт.

# 43
Добро утро!

Хей,St.Anger,много сладки снимки!А тия последните две ги гледах в лаРедутската тема,мисля че леля й на София ги беше пуснала! Heart Eyes
Много лошо боледуване!:( Но сега ще мине с АБ!И ние бяхме така преди около месец-6 дни с Т! ooooh!
Пиши по-често!Липсвате ни с малката красавица! Hug

cherry_spa,надявам се вече майка ти да е пристигнала! Praynig Наистина са като деца някой път!Постъпват малко лекоммислено! Wink

Хайде аз да пийна 3 в 1! Wink

# 44
  • морето и сините вълни :)
Добро утро
Ох Чери спа, дано майка ти си е дошла навреме и невридима.
Незнам ама майка вчера вечерта  неможа да слезе до гарата било с такси ,автобус или друго (това става в Горна Оряховица) и изтърва влака за Варна.Днес сме на сватба...ядосах се ,няма кой да гледа Влади,направо полудях #Crazy #Crazy #Crazy
Горката жена и тя в чудо се видя и се ядоса много,че таз сутрин с хиляда зора слязла до гарата с един познат,та хвана влак да глед Влади че да ходим на сватба.
Тез тъпунгери  нито разриват,нито ги интересува..,що за глупаци  са тез управници незнам.Само в наща държава сме на такова дереже. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

та така де,оплаках се.Пак в последния момент ще бързам,да се глася,да опаковам..направооооо #Cussing out #Cussing outОт всичко най мразя да бързам #Cussing out #Cussing outи да си дама зор Twisted Evil

айде лек ден

Общи условия

Активация на акаунт