!Ама какъв е сняг, какво е чудо
!Моят бандит се сабуди в 5:20 заедно с мен и после не е искал да заспи отново
!Ани, тефтерче за "бисери" е повече от задължително! Ще има да се смеем един ден!
За петела - Тони изобщо не се опитва да имитира "кукуригу", но се пляска с ръчички по хълбоците, за да покаже петлето. Иначе кокошките са "къ-къ". Новия ни хит е "Как прави вятърът?", отговорът "фффффу"
Лекси, както всички знаем, голяма грешка е да се слагат всички деца под общ знаменател, както и това да се опитваме да ги вкарваме в някакви схеми по книга. Братът на мъжа ми не е говорил изобщо до 3-годишна възраст; ама разбирай нито една думичка - няма "мама", няма "баба" - нищичко. Проговорил е от раз, абсолютно правилно! Подкрепям и всичко казано от Кали
!Ще споделя и още нещо (с риск да ме обявите за
), но чета и се интересувам от темата, а именно:Нашите деца са от т.нар. поколение на Кристалните деца, т.е. миротворците на нашето време. Те са вглъбени, умозрителни, честни и състрадателни. Горещо ти препоръчвам да си вземеш и да прочетеш тази книжка - има какво да се научи от нея
!Инче, радвам се, че всичко при вас е наред, че отдавна не си беше разписвала
!Бързичко справяне с бацилите!
Мунка, срази ме с тигъра Питка
! Голямо ГУШ на Вали!А на теб - бързо да отминава напечения период
и те чакаме вече редовно в редиците ни
!Поспаланке, що за изверг ще ти вади зъб без упокойка
?Тръпки ме побиха, ужас !!!!!
Илиянче, голям смях с твоята умница
! Ама ти що не пускаш снега на детето, а
!Кали, това с динята също е хит и половина
! Какво ли ни чака тепърва Веси, чуден нов аватар
!!!Отивам да гледам снимките на Инчето
, че и аз се улях пак
Много ме е яд на доФтури дето не вярват на пациента....Всяко лечение е двустранен процес според мен....както и да е - да не отвяряме тази голяяяяяма тема...

Ще видиш като се разприказва и Алекс! 
Наистина са като деца някой път!Постъпват малко лекоммислено!