СЕПТЕМВРИйските деца полудяват в снега!

• 15 704
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Ани-не се учудвам и във ВТ не е разринато.
Косе кашля и се буди и цяла нощ така...не можах да спя.Днес мама,баба и дядо заминаха на другия край на България на погребение,мъжа ми виси 3ти час на Шипка и не ги пускат.И Косето е кисел и ми се спи и  #Crazy

# 46
  • Бургас
Ками, гаден ден си имала! Много кофти, че се налага да пътуват вашите, но това е кръговрата на живота. Надявам се скоро да разчистят шипка и мъжа ти да стигна бързо за където е тръгнал!
Ани, весело изкарване на сватбата! Надявам се да изкараш страхотно, въпреки затрудненията с пътуването на майка ти!
Ст. Ангер, браво на порасналата София! Желая ти лек път и неусетно да мине времето за Софи и теб! Скорошно оздравяване на сладуранката!
Чери спа, скорошно оздравяване и на вас!

# 47
Моята майка е пристигнала след хиляда перипетии посред нощите, ама че държава все ги изненадва зимата а прогнозите в последните години са толкова точни

# 48
  • София

ZLO !!!
 Hug Hug Hug

St.Anger, страшна чаровница е София  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ! Бързо да оздравява, че и ти да си отдъхнеш малко  Praynig !
Радвам се че се разписа  Hug !

Ками, желая ти утрешния ден да е изпълнен само с положителни емоции!

Стискам палци на всички, които са по родните затрупани пътища, да пристигна невредими за където са тръгнали  Praynig !

Гледахте ли "bTV-репортерите" тази вечер за сиренето? Без коментар  #2gunfire Crossing Arms !!!!!!

Вчера вечерта Тони ме смая, като изпи 250мл мляко, освен едното бурканче "лека нощ" на ХИП за вечеря  Shocked !
Толкова мляко не е пил от периода на захранването си; какво му стана вчера не знам.
Но и продължи с изненадите. През нощта като ревна това дете! Скачам да го видя, а той се тръшка и рита с краката все едно току що насилствено съм му отскубнала любимата играчка от ръцете. Предлагам вода, че понякога много пие през нощта - не, тръшка се, блъска шишето и реееев! Решавам да му махна чувалчето и да го гушна при мен на спалнята да се успокои и кога го гледам - мокър целият от кръста надолу, крачетата студени, а памперсът пред пръсване! Толкова много пишкано никога не се е случвало.
Преобухме се, разбира се, сменихме пижамата и като откърти в сън, та до 9:40 сутринта без да мръдне  Shocked ! Аз си бях изпила кафето вече, когато нашият се надигна в кошарата с доволна усмивка! Такива ми ти работи  Laughing !
Днес отразихме едни 20 мин. ровене в снега, голяма веселба беше и рев след това, че не искаше да се прибира, но нямаше начин.
Съжалих само, че нямаше кой да ни снима, но следващия път!

КУШИ да се разпише ВЕДНАГА  newsm66 !!!!!

# 49
Аз нали нямах време да ви изчета, нещо случило ли се е с Куши?  newsm78

# 50
St. Anger, разгледах снимките - коментарите са там Wink А на теб ти желая наистина леко и безпроблемно пътуване, че (поне за мен) си звучи доста страшничко пътуване до Ирак... Пожелавам ви и приятен престой там, а после непременно да споделиш как е минало всичко  Peace

Пебси, отивам да гледам моята слабост в новия й фотосеанс  Heart Eyes

Ками, Ани, дано вашите хора пристигнат навреме и невредими! Както и всички други, които са на път в момента  Praynig Praynig Praynig

Краси, гледахме едно ваше ново клипче и Деси направо беше като хипнотизирана. Да не говорим и че отговаряше на места вместо Анито и накрая за моя голяма изненада каза Тао (чао) даже преди Ани. Каза го за сефте. Явно много обучително ни действат вашите клипчета  Grinning

Пожелавам и бързо оздравяване на всички болни, а здравите по възможност да не разболяват!  Praynig

Илиянче, Кали - много весели случки с бебшкия пуберитет  hahaha Joy А специално за снега, Деси също много го обича и по телевизията като даваха вчера снеговалежите в страната, тя само дето не успя да докопа екрана на ТВ, за да го пипне  Grinning

Мейче
, сигнализира си детето, че нещо не му е наред. Ама си спомням, че когато Деси преди много време пиеше по 210мл мляко вечер, памперсът й беше редовно пред пръсване.

А ние уж се учим да казваме, когато ни се пишка. Единственото, което постигнах, е да ми се казва, когато току-що се е напишкала - хваща си памперса отдолу и дърпа и скимти  ooooh! А когато я питам, искаш ли да пишкаш, има ли пиш, винаги ми се отговаря с няма и не. Просто не знам как да я науча  Tired Моля, дайде съвет, особено тези, които вече сте успели, защото хабим по 8 (осем) памперса на ден и сме пред фалит, заради памперси. Павлинка, удари едно рамо, плс.  Praynig
На новопробилия ни първи кътник изби и второто връхче още на следващия ден, но тази вечер гледах, че мястото околко двете връхчета е доста зачервено и явно още я тормози много. Освен това открих, че следващия зъб, който чакаме, е кучешкият до кътника. Луда работа, явно ще ги караме - кътник, кучешки и т.н.
Ние днес бяхме на РД на един приятел. Деси беше с баба си, много била слушала Wink А аз много се радвах, че се внесе макар и малко разнообразие в еднобразното ми ежедневие и общи линии си изкарахме страхотно.

Хекси, не знаем, поне доколкото схващам, никой няма вест от нея, а не е писала вече 2-3 седмици...

# 51
  • Асеновград
ЕскHug Hug HugБраво на Деси  Hug Преди малко точно снимах Ани как пее,много смешно клипче стана  Laughing
Да ви кажа какво става с нашата работа..  Confused кремчето,което толкова търсихме се оказа,че и в Гърция го няма под формата на крем.Намерихме го в Швейцария и утре ще е при нас.Обаче през това време се консултирах с още няколко гинеколога и доста други лекари и познати и в крайна сметка се отказах от крема,защото все пак е хормон ( с много сериозни нежелани реакции,които естествено са някакъв минимален процент,но все пак го има )  Rolling Eyes във вторник имаме час за разлепване  Rolling Eyes Много,ама много се надявам всичко да мине ,както при Пебс-спомням си,че беше казала,че Лизи изобщо не усетила и не заплакала.Ама ние като бяхме оня ден на гинеколог,само за да я прегледа опищя всичко и така се стискаше,че 3ма не успявахме да я удържим  Sad От това се притеснявам,но тоя хормон определено ме притесни след всичките консултации,които направих.Та така,незнам защо го изписват  Rolling Eyes незнам,няма значение.Аз така реших и вярвам,че е правилно!

Хайде лека на всички и целувки на малките сладкиши!

# 52
  • Бургас
Привет,
Краси, майката най-добре  знае кое е подходящо за детето й. Щом си решила че няма даизползваш кремчето, това е правилното решение.
И аз не харесвам хормоните, да не говорим,че си нося 10 кг отгоре и целулит, които не мога да смъкна никак!
Браво на Тони за снежния ден и на Ески за разнообразния ден!
Аз пак севидях в чудо от моето дете. От два дни пак не иска да спи. Днес го разхождахме през деня, за да заспи. Такъв вятър духаше, че се вледених. Неговите бузки бяха настръхнали от студа, но спа много спокойно.  Тази вечер пак не иска да заспи. Дъвчи бибероната с пластмасовата част. Ака 6 пъти - 4 от които дърдонки, другите нормални. Държи се така все едно му избиват зъби, но ние имаме 16 напълно избили.  Възможно ли е да излизат и последните 4  newsm78
Хайде лека

# 53
аз нали все чета между редовете, та не разбрах, че St. Anger ще пътува до Ирак  Laughing но ще чакаме снимки и отзиви за тази недолюбвана от доста народ държавица  Peace

Краси, предполагам, че Ани има някъде спомените от болницата и може би затова е такъв проблема с удържането й  Confused не се притеснявай - щом майките казват, че процедурата не е сложна, всичко ще мине нормално  Peace само дето малката сигурно ще плачка - не толкова от болка, колкото от страх  Rolling Eyes но си мисля, че решението ти е правилно, тъй като не ми се вярва с мазила да се оправи слепването  Thinking

Ескарина, единственият вариант за махането на памперса, според мен, е да я оставяш  по гащи, без памперси, като я изпишкваш на определено време - кофтито е, че е студено и всичко бавно съхне, както и това че ще я преобличаш безброй пъти на ден, но постепенно ще свикне и ще започне да се усеща  Peace пък и ти ще започнеш да я усещаш - ако не ти каже, то поне ще й улавяш разни сигнали  Peace

Кали Мей, предполагам, че пълният памперс не е само от млякото /тъй като моят  пием всяка вечер/, най-вероятно и преди вечеря е пийнал повечко вода или нещо друго. А иначе аз понякога вечер сменям към 3-4 ч. когато го усетя, че много се върти и не заспива. Дано Тони и утре вечер си пийне пак 250 мл.  Peace

Аниткеее, сигурно вече си си пийнала порядъчно  beer Drunk ай дано не си забравила фотото  Wink

Илиянче, все забравям да ти питам - Крисито колко зъба има ... че то гледам на аватара ти в устата й няма празно ... и още някои деца по снимките гледах /ама забравих кои/ - много зъби, много нещо  Laughing

Лекси, възможно е да вади и последните зъби, защо не  Hug

днес пообиколихме поне час и половина с количката навън - еми какво да ви кажа, няма кой да ни почисти тротоарите, освен нас ... хората си почистили дворовете, изхвърлили снега на тротоарите навън, направили кози пътечки и после - що не било почистено  Rolling Eyes  ако всеки си почисти улицата пред къщата - май няма да е толкова сложно ... пусто мързеливо българско племе!  Mr. Green а иначе улиците - няма как, на магия, някой да почисти за половин час всички пътища, магистрали, проходи и т.н.  и то 40-50 - 70 см. сняг. На хазяйката децата са в Канада и щатите - еми там за пет сантиметров сняг затварят училищата и спират да извозват децата с автобуси ... та ние пак сме си много добре, че при такава обстановка успяваме да се придвижим от единия край на държавицата до другия ...  Peace друг е въпросът, че в такова време хората тръгват на път без да е особено належащо ... да не говорим, че днес и пенсиите щъкаха нагоре-надолу все едно имат най-спешната работа  Mr. Green

# 54
да не говорим, че днес и пенсиите щъкаха нагоре-надолу все едно имат най-спешната работа  Mr. Green
hahaha  Joy  Joy  Joy  Joy
Макар че то не е за смях, де...
Аман от тях, честно! Онзи ден висях сутринта над 1 час пред кабинетана GP-то и закъснях зловещо за работа точно заради някакви баби. Да ги питаш защо им е да ходят на лекар точно в 8:00 сутринта, а не примерно в 10-11, когато в поликлиниката вече няма почти никой.  #2gunfire
Веси, вие колко зъба имате, че звучиш сякаш са ви нещо недостатъчно? Моят Алехандро има 12, ама кел файда - нито дъвче с тях, нито спи спокойно нощем.  Tired И не само не дъвче, ами и ако понеча да му дам нещо в устата без да е в течно състояние и в лъжичка, се пази като дявол от тамян. Да не вземе случайно майка му да го отрови! Днес бяхме на един РД и отказа даже да пробва крема на най-хубавата торта - еклеровата на Л_a_г_у_н_а. Будала!  Crazy

# 55
Веси, вие колко зъба имате, че звучиш сякаш са ви нещо недостатъчно?
...
 Днес бяхме на един РД и отказа даже да пробва крема на най-хубавата торта - еклеровата на Л_a_г_у_н_а. Будала!  Crazy

Наште забета - отпред 8, два наболи горни кътника /които още не се виждат/ и 2 пробили долу, които също не се виждат  Laughing като бройка ги докарваме - ама като не се виждат, и едно такова пустоооо и празноооо  Mr. Green
а ти хапна ли от Лагуната  Twisted Evil

# 56
Веси, знаеш ли какво се случва най-често? Знам горе-долу кога го прави номера с пишкане и акане, НО! седим по няколко секунди, но сме стигали и до 5-10 минути, в тоалетната или (вече много рядко) на гърнето и започва да се дърпа, да иска да слиза, скимти, мрънка и т.н. или пък става и си тръгва със събути гащи, ако е била на гърне. След 'хиляди' увещания, молби, обяснения и какво ли още не и всичко това без резултат, накрая вече слагам пак памперса и точно след макс. ама макс. 5 минути е свършила работата... Между другото, пробвали сме и без памперс да стои, но резулатът е голям рев и страх от това, че се е намокрила (сигурно, щото няколко пъти й се скарах като ми го направи на леглото нарочно). Та как точно да стане това с изпишкването на определено време ми е върпоса или, понеже при нас явно не се получава и става само по-зле, как да я науча да си казва ПРЕДИ да го е свършила, а не след това, както сега прави... Tired Почнали сме да се учим от 9-тия месец, мамка му и прасе!!!
А ти не се оплаквай от липса на зъби, нашите едва преди три дена станаха 9 Wink

Лекси, да ти кажа 100% е от зъби това вече. С акането се убедих напълно. Вие и без това сте рекордьори в това отношение, та изобщо не се и съмнявам, че са го 'напънали' милото и оставащите. Дано само избият бързо!  Praynig Hug

Краси, всичко ще бъде ОК с манипулацията, сигурна съм!  Peace

# 57
  • София
Escarina, аз предизвиках интереса да си казва първо за акито. Като й го свалях я питах дали иска да го види и тя естествено имаше голямо желание. Та показвах й наакания памперс известно време  Embarassed. Малко след това започна да си казва след като се е наакала. И аз й обяснявах, че акито трябва да го сложим в гърнето. Сега на всичко вика аки и през 10 минути иска да я слагам на гърнето. Направо може да ме подлуди. Случвало ми се е да се изпишка в гърнето и аз докато го измия да се изпишка още 1-2 пъти на пода. Много е бърза. Един път даже се и подхлъзна на плочките. После идва и ми се кара и казва „моко” или „пиши” (ама само когато е на пода, ако е в гърнето е аки) за да ида да го избърша. Голяма беля е.
Е все пак съм пълен аматьор, но при нас тази тактика върши работа. Дано съм тила от полза.
Красиии,  не знам какъв ви е проблема, но дано се реши по-скоро и безпроблемно за малката хубавелка.
Благодаря ви за хубавите думи за моята малка палавница  Hug.

# 58
# 59
Ески, малки са още бееее  Whistling иска се много търпение с тях, мънички са  Hug а за изпишкването - имам предвид със свитите крачета, клекнала, като ти я държиш ... но ако не си го правила досега, тя не е свикнала и тепърва ще трябва така да я свикваш /естествено тук голям успех имат и бабите  Laughing/ ... не си мисли, че Десито ти прави нарочно - въпрос на големи тренировки е /а и нерви от наша страна/, за да стигнеш до момента, в който ще си "казва" ... Павлина ще го потвърди със сигурност  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт