Косе кашля и се буди и цяла нощ така...не можах да спя.Днес мама,баба и дядо заминаха на другия край на България на погребение,мъжа ми виси 3ти час на Шипка и не ги пускат.И Косето е кисел и ми се спи и

! Бързо да оздравява, че и ти да си отдъхнеш малко
!
!
!
!!!!!!
!!!!!
А на теб ти желая наистина леко и безпроблемно пътуване, че (поне за мен) си звучи доста страшничко пътуване до Ирак... Пожелавам ви и приятен престой там, а после непременно да споделиш как е минало всичко 

А специално за снега, Деси също много го обича и по телевизията като даваха вчера снеговалежите в страната, тя само дето не успя да докопа екрана на ТВ, за да го пипне 
А когато я питам, искаш ли да пишкаш, има ли пиш, винаги ми се отговаря с няма и не. Просто не знам как да я науча
Моля, дайде съвет, особено тези, които вече сте успели, защото хабим по 8 (осем) памперса на ден и сме пред фалит, заради памперси. Павлинка, удари едно рамо, плс. 
А аз много се радвах, че се внесе макар и малко разнообразие в еднобразното ми ежедневие и общи линии си изкарахме страхотно.
Браво на Деси
Преди малко точно снимах Ани как пее,много смешно клипче стана
От това се притеснявам,но тоя хормон определено ме притесни след всичките консултации,които направих.Та така,незнам защо го изписват 

само дето малката сигурно ще плачка - не толкова от болка, колкото от страх 
пък и ти ще започнеш да я усещаш - ако не ти каже, то поне ще й улавяш разни сигнали 

ай дано не си забравила фотото

друг е въпросът, че в такова време хората тръгват на път без да е особено належащо ... да не говорим, че днес и пенсиите щъкаха нагоре-надолу все едно имат най-спешната работа

И не само не дъвче, ами и ако понеча да му дам нещо в устата без да е в течно състояние и в лъжичка, се пази като дявол от тамян. Да не вземе случайно майка му да го отрови! Днес бяхме на един РД и отказа даже да пробва крема на най-хубавата торта - еклеровата на Л_a_г_у_н_а. Будала!

Почнали сме да се учим от 9-тия месец, мамка му и прасе!!!

.
иска се много търпение с тях, мънички са
а за изпишкването - имам предвид със свитите крачета, клекнала, като ти я държиш ... но ако не си го правила досега, тя не е свикнала и тепърва ще трябва така да я свикваш /естествено тук голям успех имат и бабите