Пролетни цветя бере ЯНУАРСКОТО дете!

• 13 144
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Не знам, Любо му е фен, особено на "Ало, Папи"  Grinning
Уф, дано да се рамине на Миша!

Flowerlina, май шарка сте си хванали.

# 151
Здравейте и от нас! Laughing

Ние сме си вкъщи, малко след РД /края на януари/ Вики се разболя. Първо беше бронхит, после премина в лека пневмония/вече сме напълно здрави/ и за сега ще изчакаме с яслата, докато не отминат вирусите. За сега се наслаждаваме една на друга и не спираме да се разхождаме.
Вики вече много говори, пее песнички/сега сме на вълна Баба Марта/, постоянно иска да й разказвам приказки, а Червената шапчица вече я знае от части. Любимото й занимание са пъзелите. Ивонска й подари страхотен пъзел/4 пластов, с развитието на ягодката/, който подрежда за 3 мин., има и книжка с пъзели от по 6 части, но вече й се струват безинтересни. Преди 2 дни ме разби като успя да подреди пъзел от 30 части съвсем сама/бяхме го подреждали заедно няколко дни/.

# 152
Добро утро от мен!!

Всички болни бързо да оздравяват и да почват да лудеят!!!

Специално за Кайрен - честити розови панделки!!!!

Браво на всичи малчовци за страхотните умения, които споделяте!

И специално искам да ви благодаря за успокоението относно уменията на децата!. Ивонска, благодаря ти за предложението. Ако съвсем откача, ще те тормозя за координати в Пумпелина!!

Наистина всички са различни и индивидуални и именно тива ги прави толкова прекрасни Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Моето дете, не защото си е мое, разбира се, е един прекрасен, усмихнат слънчо, добро и разбрани дете, но 90% от нещата, които интересуват и занимават неговите връстници на него не са му интересни. Различен е от останалите и определено си е дете с характер. И си е мой и не мога да си представя да не е такъв, какъвто е!
Мони не иска  и да знае що е то реклама. Никога, ама наистина никога, не се е заглеждал по реклами, а телевизора си е пуснат. И детски филмчет много много не иска да гледа, песничките никога не са му били интересни. Много обича обаче картинките в книжките, може по един час да ги гледаме. Да изслуша обаче една приказка е абсурд - в това време ако знаете само колко много бели могат да се свършат Simple Smile.

Пак се олях с дълги писания!
Хайде хубав и усмихнат ден!

# 153
  • София
Галина, браво на Вики!

Като се отчитаме, да се отчета и аз - Симона вече знае най-важните думи за оцеляването си "Бира", "Ракия", "Ам", както и може да ни казва имената - "мама Цети", "тати Мони", "нене Мони" (тоест мене Мони, демек "Приятно ми е, казвам се Симона")  Mr. Green Спокойна съм, вече знам, че е достойна дъщеря на майка си!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 154
Ним, браво на адашката!!!!! Hug Hug Hug
Голяма сладурана е  да ти е жива и здрава!
И да я научиш да казва пържени картофи и шопска салата, че да си има и мезе за бирата и ракията :ш-) Simple Smile  Simple Smile

# 155
А ето едни много любими песнички за Бебе Лили http://www.youtube.com/watch?v=XEQv5rTRJd0&feature=related

Ая е луда по това бебе Лили, че и кака и също. Понеже се пее на френски и аз съм фен, та си пеем тричките дружно Mr. Green А текстовете са много забавни  Simple Smile
Цвет, дано ви се размине боледуването Praynig Аз сега съм на тръни - за празниците отиваме в Пампорово и се моля да не ми се разболее дребната и да не отидем Praynig

# 156
Добро утро!
Кayrenn, и аз си мисля, че са здрави, защото са много калени. Като добавим, че през зимата всичко  живо  (вкл деца) спи без парно, че и по-голямата част на отворен прозорец.  Shocked 
Ти с бавачката не можеш да се справиш, аз с майка ми като дойде на гости. При 20 градуса слага елече на Софи.  Свеки пък е другата крайност.
Сту, стискам палци да са ти здрави малките кокони за ски уикенда.

# 157
Сту, ние сме тръгвали със сополиви носове към Родопите. Лекарката ми казва, че като сменят надморската височина и всички бацили загиват. И наистина, като стигахме там всякакви сополи изчезваха  Grinning

# 158
  • София
... и за сега ще изчакаме с яслата, докато не отминат вирусите. За сега се наслаждаваме една на друга .....

Браво на вас! Шош беше оставен още в 9.00 днес в Пумпелина за сефте след разболяването, но милата му майчица немА никакви угризения по въпроса!...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 159
Сту, ние сме тръгвали със сополиви носове към Родопите. Лекарката ми казва, че като сменят надморската височина и всички бацили загиват. И наистина, като стигахме там всякакви сополи изчезваха  Grinning
Това и аз съм го чувала, но поради холандския релеф, не съм имала възможност да го изпробвам. Ех, Родопето!  Heart Eyes
Софи и тя е голям фен на пъзелите, но от тези дето се слагат дървени фиргурки, в подходящи за тях дупки в дъска (ох, как обясних) .
Иначе е фен на музиката от NCSI.

# 160
Ние имаме такъв, с три калинки различна големина. Любо още не може да ги нацели коя къде е, ядосва се и ги зарязва.
На него му дай да рита топка  Grinning Ще пиша на Стоичков да го вземе от ранна възраст Mr. Green

# 161
  • София
Симона има едни големи пъзели за под с животни, но я влече единствено да им вади очите на всичките и да ми ги носи в шепа да им ги слагам обратно. Дали офталмологията я влече? Thinking

От обясненията ми за пиш и ако запомни само думата ПРЪЦ и с радост съобщава на всеослушание, когато някой се изпусне. Сконфузно е, като имаме гости обаче...  Whistling

Баси, май само аз не си уча детето на нищо! Crazy Направо взех да се притеснявам, като ви чета... Whistling Гърнета, пъзели, броене, букви... Срам за мен!

# 162
  • София
Споко, Ним. И аз не уча на нищо такова. Според моите разбирания за букви и броене и много рано. Въобще няма да вдене за какво става въпрос, а на патешкото наизустяване не съм фен.  Stop
Песнички учи от детската градина и от кака си, приказки не седи да се заслушва, докато четем на Никол, но всяко нещо с времето си. И Никол до скоро не искаше, а сега ни муфти за всяка книжка, което види и иска да и ги четем по 5 пъти едно след друго.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 11:26 от Klemy

# 163
Баси, май само аз не си уча детето на нищо! Crazy Направо взех да се притеснявам, като ви чета... Whistling Гърнета, пъзели, броене, букви... Срам за мен!

Да, да, нали видях как те гримира  Grinning И това, ако е нищо.

# 164
  • София

Да, да, нали видях как те гримира  Grinning И това, ако е нищо.

Ама не съм я учила на това, просто си я влече.

Общи условия

Активация на акаунт