Пролетни цветя бере ЯНУАРСКОТО дете!

• 13 158
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • София/Варна
Keyrann, тука ги обличат доооста леко, дори и за моите разбирания.  От количките дори и през зимата се подават боси бебешки крачета.  В началото доста се шокирах. А дете с чорапогащник под панталона до сега не съм видяла. Все им висят голи крака от количките с набрани панталони до коленете, чак на мен ми става студено.  Ама пък са здрави ...
Ей за това удебеленото си заслужава да се позамисли човек.
Аз много зор виждам да обясня на бавачката, че при условие, че в целия апартамент температурата е около +20, няма нужда Ого да е с ватиран анцуг, дебела фланелка и елече. Затова вече ми се налага сутрин аз да го обличам, та да не се препотява цял ден.

# 136
Селма тортата стана страхотна  Hug
Малко се поизмъчих с блатовете, ама карай да е весело. Резултата си заслужаваше  Peace
Веско излизаше и при минус 12, но преди да се разболее. Сега честно казано ме е страх, въпреки, че вируси на студ не виреят.
За говоренето - говори много, често трудно му се разбира, но поне детето има търпение да ми повтаря по няколко пъти нещата, докато го разбера  Joy Нямам амбиции да може да чете, пише и брои. Както каза мойта приятелка, ако го научиш сега, какво ще рави после в градината и училище.
Но със сигурност приглася много добре на бабите дето рекламират Витата баница  Joy Днес му купих музикална играчка - пиано. Вече съжалявам  Crazy

# 137
И на Любо му е любима рекламата на баницата. Пее: "Даба, даба, даба, даба"  Laughing

# 138
  • София; Дружбето
Късметлийки. Мойта не пее, кара ме мен да пея. Днес съм вила 1 час на мтв-то с прегракнало гърло, но Миша ме гледаше с едни огромни очи и блаженна усмивка Joy

# 139
И на Любо му е любима рекламата на баницата. Пее: "Даба, даба, даба, даба"  Laughing

И на Иван му е любимата реклама и пее:"Бабо,бабо,бабо ййййй" Joy

# 140

Joy Joy Joy Добре че не приглася "Деба...." Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 141
  • София; Дружбето

Joy Сту,ма

# 142
  • София/Варна

И на Иван му е любимата реклама и пее:"Бабо,бабо,бабо ййййй" Joy
Явно таргет групата на тази реклама се състои предимно от 2 годишни дребуси, защото и Ого като я чуе започва да пее Wink.

# 143
Ева също харесва тази реклама и тя се опитва да припява, ма още не може като бабите.

Момичета, кажете къде първо се появяват пъпките при шарка и как изглеждат, че на Ева й се появиха пъпки по корема, после по едната ръчичка и се чудя дали е шарка. Утре пак сме при педито, че нали не сме ходили от петък и пак ще я зарадваме.

Ние излизаме и в студено време. Но на мен като ми стане студено и бързо бързо се прибираме.

# 144
Здравейте момичета!
Честито розово вързобче за KayRenn !Леко бременеене и здраво бебче! Hug
Селма Joyда не съм с близнаци.Но и това ми стига.....
Гледам за проговарянето си говорите.Аз също съм на мнение когато тогава.И при всяко дете е строго индивидуално.Алек знае всички букви но с броенето сме до 5 и то след 3 идва 5 JoyИначе много бръщолеви но не всичко му се разбира.Има някой думи от кото мога да падна.Но той си се разбира./и спори дори/ hahaha
за излизането нашата педи казва: "навън и при-Т .Само при силен вятър,дъжд и мъгла в къщи.Дори когато е болен и с Т,тя ни казва да го извеждаме.Но сега с бебето не мога да го извеждам по студа.
за рекламите;Не знам защо но на нас любима ни е "червено вино снощи пих......" Joy
Лека нощ и слънчево утро!

# 145
за рекламите;Не знам защо но на нас любима ни е "червено вино снощи пих......" Joy

И на Пламена това е една от любимите реклами. Но най-много и харесва тази за сочното пиле. Вече я рецитира дословно. Мога да отстъпя готвенето на нея.  Whistling

# 146
  • София; Дружбето
Flowerlina waricelata zapo4va po korema, racete i glavata Rolling Eyes
Iz4ezna mi kirilicata newsm78

Na Misha lubimata reklama e s Mecho puh Laughing demek na neskafe 3 v 1

# 147

А, малко му трябва Mr. Green
Друга любима му е на сочното пиле, онази с бутилката на дядо, на чипса с Антонио (Атонииииии)  Joy

А ето едни много любими песнички за Бебе Лили http://www.youtube.com/watch?v=XEQv5rTRJd0&feature=related

# 148
  • София; Дружбето
Не знам що, ама това бебе Лили нито на мен ми хареса нито на Миша Rolling Eyes
Дребната се събуди сополива и кашляща. Ако изчезна от форумО, значи съм се застреляла

# 149
Flowerlyna на Евангелина пъпките започнаха от корема, после по главата, по ръчичките.  Червенички с мехурче в средата.
В Русе в момента има епидемия от варицела, мой познати на по 30-40 години, които не са я карали, са заразени и са в полудяващо състояние.

Общи условия

Активация на акаунт