Пролетни цветя бере ЯНУАРСКОТО дете!

• 13 146
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
И това е вид "учене", чрез подражаване  Grinning

# 166
Сту, ние сме тръгвали със сополиви носове към Родопите. Лекарката ми казва, че като сменят надморската височина и всички бацили загиват. И наистина, като стигахме там всякакви сополи изчезваха  Grinning

Ооо да, знам. Запомних го от теб Simple Smile Даже една дружка също ще пътува към Смолян, за да си излекува бебето, което е сополиво и кашля Mr. Green Тази терапия много ми допада.
Ним, Ая пъзел не поглежда, нито книжки. Всичко, което я интересува е това, кооето кака и държи Mr. Green Не се притеснявам де, има добър генетичен матр'иал Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 167
Като казахте гримиране, моята мома миналата седмица набарала новото ми червило, омазала се порядъчно, че не стига това, ами и куклата начервила.  ooooh!  Още ме боли сърцето.
Пъц (пръц) и при нас е на почит.  Mr. Green

# 168
ох ,момичета как ме разсмяхте за някой умения или неумения.И това с "ПРЪЦ".....
Относно характерите-да не пропускаме факта,че повечето са козирогчета пък те са си от всякъде деца с характер!Аз се виждам в чудо когато Алек си науми да прави нещо.Отърване няма.Голям инат е.
Не знам вашите сладури с какво си играят.Виждам вече се заформят разни професионални ориентации/офтамолози,гримъори,футболисти...../ Simple Smileа ние готвене и миене. Joy
Бързо оздравяване на болничките! Hug
А да попитам за колажа,какви снимки трябва и къде да ги пусна ако ще фигурираме и ние. Blush
Приятен ден!

# 169
Като казахте гримиране, моята мома миналата седмица набарала новото ми червило, омазала се порядъчно, че не стига това, ами и куклата начервила.  ooooh!  Още ме боли сърцето.
Пъц (пръц) и при нас е на почит.  Mr. Green

И Дара си беше сложила молив на устните... бял и черен  Tired
А това пъц... обикновено обвинява някой друг - онзи ден обвини една моя приятелка, която не бях виждала от година...  Embarassed

# 170
  • София; Дружбето
При нас не е пръц, а тър(трът) Mr. Green Разбира се, съобщава се на висок глас съпроводено с държане за дупето
Мойто дете ако не ходеше на ясла щеше да си знае само името, моето и на баща и. Всичко научено е от там, ама аз нямам претенции да отглеждам гений

# 171
Да се отчета след прегледа при педито - нямаме шарка, а пак някаква алергия и сега когато Ева яде почти всичко е малко трудно да се установи какво е предизвикало алергията. Пъпките сутринта бяха ужасно много, но първите, които се показаха вчера започнаха да изчезват.

Аз също на нищо специално не уча Ева. Достатъчно магарии е научила. Като това с "пръц" и при нас го има. Като се оригне и казва "Така не се прави, мамо!Престани вече!".

Като чета виждам, че има много суетни  малки дами.

# 172
Добър ви вечер.  Heart Eyes
Да взема и аз да се отчета-след два дни подобрение, днес Ели се "сдоби" с възпалено ушенце  Confused Сега капя капки за уши и пръскам Ксилометазолин по съвет на МЛП. Баси, това боледуване ми се видя безкрайно. Да е жива и здрава майка ми, че може да си вземе отпуска да гледа Ели докато оздравее напълно.

Ели е фен на "Ну погоди" и на едно адски дебилно клипче със зелено гумено мече, което пее. Свеки я светна на това и сега няма отърване. Само да ме види на компа и се започва- "зац, вук ", демек- "заяц-волк", както и "у-тютютю"-както прави вълка.  Crazy

За говоренето-казва доста думички правилно, на друга част казва само последните букви, като е цяло изкуство да разбера, примерно "тата" дали е луната, овцата, вратата или главата.

На всички болнички- бързо оздравяване.  Hug

# 173
Според моите разбирания за букви и броене и много рано. Въобще няма да вдене за какво става въпрос, а на патешкото наизустяване не съм фен.  Stop

Права си ,Клеми.Мисля си,че децата на тази възраст не могат да научават неща ,които не са им интересни.Така че патешкото наизустяване просто няма място тук и сега.
    Алекс беше започнал сам да проявява интерес към буквите и цифрите.И не мога да го лиша от удоволствието да ги знае и да ги чете,щом му е толкова забавно!Май сме стигнали до извода,че при децата няма рано или късно,а има индивидуално. Simple Smile

# 174
  • София
Снощи се напих с приятелки - без деца, без мъж, с много вино, тънки мезета и любимата паста на фурна...  Party

Сега посръбвам двойно еспресо и очаквам лейди Валя - жената., която ще ме спаси от последствията...  Sunglasses

DaVinci, вчера те дебнах за новини, хубаво, че се включи...  Hug (все ми е пред очите подписът ти "Ели копър не обича...."  Laughing )

# 175
А да попитам за колажа,какви снимки трябва и къде да ги пусна ако ще фигурираме и ние. Blush
Приятен ден!

Мони, ето тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=328700&pid=9933637&view=2
влизаш с Потребител: yanuari     Парола: 2007

# 176
ох ,момичета как ме разсмяхте за някой умения или неумения.И това с "ПРЪЦ".....
Относно характерите-да не пропускаме факта,че повечето са козирогчета пък те са си от всякъде деца с характер!Аз се виждам в чудо когато Алек си науми да прави нещо.Отърване няма.Голям инат е.
Не знам вашите сладури с какво си играят.Виждам вече се заформят разни професионални ориентации/офтамолози,гримъори,футболисти...../ Simple Smileа ние готвене и миене. Joy
Бързо оздравяване на болничките! Hug
Приятен ден!

Аз бих искала да питам същото,дали може да се включим в колажа Embarassed  и имали някакво изискване каква точно трябва да бъде снимката  newsm78

# 177
Здравейте на всички! Ние чак сега "откриваме" темата, така че не сме включени в красивя календар на първа страница, но искаме да се присъединим към агитката ако не възразявате. Да се представим - Надежда е вече на цели 2 г. и един месец, родена е на 13 януари - супер дата, нали Mr. Green От миналия юни ходи на ясла, но толкова много боледува, че половината време пак се гледаме , а който ме пита - аз вече почнах работа. В момента пак сме си в къщи. Хубавото на последното боледуване е, че сме вече без биба - голям зор беше и официално без памперс - съобщаваме с пълно гърло всичи физиологични процеси, които напират Laughing. Поздравяваме всички в темата и желаем без болести, без студ и само усмивки тази година!   bouquet

И аз да попитам, може ли да ни ключите в колажа!?

# 178
  • София
Бих искала да кажа нещо на новите момичета:

Мацки, този отбор от колажа е една здрава енергийна група от ранното пренатално съществуване.  Laughing Повечето се познаваме лично, дори с момичетата от други градове, а с част от тях сме и семейни приятели.

Не, че имаме нещо против дечицата ви да се присъединят, но честно казано, имаше доста майки, които радушно посрещнахме, но чийто ентусиазъм бързо след включването охладня, спряха да пишат и сега данните им само пълнят първа страница...  Confused

Ако искате, вижте дали тук ще ви хареса, дали ще участвате именно в тази виртуална компания - дечицата лесно ще добавим в колаж.  Wink

# 179
  • София/Варна
Бих искала да кажа нещо на новите момичета:

Мацки, този отбор от колажа е една здрава енергийна група от ранното пренатално съществуване.  Laughing Повечето се познаваме лично, дори с момичетата от други градове, а с част от тях сме и семейни приятели.

Не, че имаме нещо против дечицата ви да се присъединят, но честно казано, имаше доста майки, които радушно посрещнахме, но чийто ентусиазъм бързо след включването охладня, спряха да пишат и сега данните им само пълнят първа страница...  Confused

Ако искате, вижте дали тук ще ви хареса, дали ще участвате именно в тази виртуална компания - дечицата лесно ще добавим в колаж.  Wink
  202uu

Общи условия

Активация на акаунт