Пролетни цветя бере ЯНУАРСКОТО дете!

• 13 144
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте мацки!  Mr. Green
Не мога да не се отзова на Мимоза Simple Smile
Добре сме, благодаря, че попита. Аз също все още не съм започнала работа. Взех си неплатен отпуск и ще се гледаме с Ева докато тръгне на градина през септември, живот и здраве. Добричка ми е и послушна. (пу-пу да не я урочасам  Mr. Green) Забавляваме се вкъщи, пързаляме се навън и посещаваме сладкарници и кръчмета, когато на мама и се допие  Mr. Green
Пожелавам бързо оздравяване на всички болни мъничета! И весело изкарване на празниците! (не, че няма да се включа пак да ви поздравя  Wink)

# 226
Весело изкарване и "прекарване" на празниците Crazy На всички болнички да оздравяват бързо че мама и тати трябва да пийнат и да разпуснат.

# 227
благодаря ти за отговора manana !Явно и аз трябва да се поогледам за бавачка ако не стане работата с градината.Права си,че освен майки,готвачки,чистачки и други там ....чки сме и жени!И трябва да се поглезваме.Аз много държа на това,а напоследък се излагам май.Трябва да се взема в ръце.
vvenkova,И на мен Алек ми беше страхотно, послушно дете.Но от както се е родило бебето е просто пълна противоположност SadА не спираме да го обграждаме с обич бе.Магаре Laughing
А ако знаете и на мен как ми се иска да избягам и да пийна по едно,две......бутилка Laughingама пусто не става.
elica_2007 ,разбира се,че ще се справиш добре с шофирането!Ние сме с теб!И да се похвалиш ей!
Желая на всички ви прекрасен уикенд с положителни емоции и здрави наздравици! Wink

# 228
  • София; Дружбето
Искам и аз баба, ама няма как да дойде пак Tired Иначе бебока растре, на преглед съм чак на 14-ти март, сам одето забравих от колко часа Crazy пуста бременност съвсем ми изпи мозъка. Ся ме е срам да звъня в Шейново и да питам та го отлагам за другата седмица
Иначе пак ми се гади, само ми се спи, ям кат невиждала, когато н ем ие лошо. Абе познати симптоми. И много ме е яд, че не мога да си лежа кат мечка в къщи и да ходя на училището за бременни като преди Sad Лишавам се от най-хубавите емоции, които изпитам предишната бременност
Тъй, намрънках се Mr. Green радвам се, че виждам "лица" които се бяха позагубили.
Селма, още ми се яде от твоя медовик, тъй че прави и метай по куриер Mr. Green щот става лошо, не съм спала днеска Laughing

# 229
Доби, слагай от капките за очи и в нослето - редувай ги с капките за нос... най-вероятно бактерията предизвикала хремата е същата, която ви е направила и възпалението на очите... Аз поне така правя и споделям  Peace

Болните да оздравяват, че идат празници!!! Наздраве!!!

# 230
Русенки, другата седмица е първия четвъртък от март месец. Давайте предложения за място на сбирката. Някой ходил ли е на новия ресторант до американското пазарче?

# 231
tsveta ,браво на беб!А знае ли се какво ще е.Или още е твърде рано?Не знам защо ама винаги много се кефя на бременни мами Hug/пу пу/
А Миша ходи ли на градинка?Как приема новината за бебето или още не сте и казали?

# 232
  • София; Дружбето
За пол много рано, най-рано май месец Grinning Миша знае, че ще има бебе и на въпроса ще си играеш ли с бебето отговаря:НЕ! Бебето паче Laughing Ама колко осъзнава само тя си знае. Иначе на ясла ходи с кеф, даже вече не иска да се прибира и вечер си тръгва не особено весела, а сутрин става, облича се, обува се и стои пред вратата докато аз и баща и се оправим Crazy

# 233
да бе верно разбира се,че е рано за пол.Разгледах линийката ти.Ама,че съм руса ooooh!Дано да е такова каквото си го желаете.И най-вече живо и здраво.Макар,че на мен в 4 месец като ми казаха 80%момче такъв рев му дръпнах Blush ама Господ си знае работата Simple SmileДари ме с момиче Heart Eyes
Браво на Миша. HugДано и на Алек да му хареса градината Rolling Eyes

# 234
Иначе на ясла ходи с кеф, даже вече не иска да се прибира и вечер си тръгва не особено весела, а сутрин става, облича се, обува се и стои пред вратата докато аз и баща и се оправим Crazy

Как ми се иска и Пламена да е така след някой друг месец като се наложи да тръгва на ясли! Обаче като знам каква е, ще има ревове и писъци по цял ден.  Tired

# 235
  • София; Дружбето
Иначе на ясла ходи с кеф, даже вече не иска да се прибира и вечер си тръгва не особено весела, а сутрин става, облича се, обува се и стои пред вратата докато аз и баща и се оправим Crazy

Как ми се иска и Пламена да е така след някой друг месец като се наложи да тръгва на ясли! Обаче като знам каква е, ще има ревове и писъци по цял ден.  Tired
Ми тя Миша рева 3 месеца, ама и дойде акъла в главата, че там весело, а в къщи скучно Laughing

# 236
Ми тя Миша рева 3 месеца, ама и дойде акъла в главата, че там весело, а в къщи скучно Laughing

По-добре късно, отколкото никога.  Laughing

# 237
Привет от мен! Завиждам сериозно на неработещите. Аз работя само на половин работен ден, но ми е пре- достатъчно.  Tired Напоследък ме е хванала и зимна депресия нещо и чакам да се разпролети вече. Емма е на пълни обороти с магаретийте и не знам как да й угодя, т.е. нищо ново. И аз съм от нетърпеливите детето ми да проговори вече, не знам и аз защо, ама освен някоя и друга дума на китайски английски не ще и не ще! Записах я на логопед за всеки слуай щото тука се чака поне 6 месеца, пък до тогава ако се отприщи на приказки и няма нужда вече, още по-добре. Иначе вече взе да ни копира във всичко и пада голям смях, ето тука на тези снимки е изкопирала баба си без грешка.  Mr. Green

Болничките да оздравяват, а на пиещите  newsm24!

# 238
  • София
Бръмби, тва дете от сега ли закусва Интернет?!...  Shocked  Mr. Green

Ох, щом и Шошът взе да капризничи...  ooooh! Към закъсване върви работата!  Tired Един Ого и един Пресиян кротки остават, май... (за сега!) Mr. Green

# 239
  • София/Варна
Бръмби, тва дете от сега ли закусва Интернет?!...  Shocked  Mr. Green

Ох, щом и Шошът взе да капризничи...  ooooh! Към закъсване върви работата!  Tired Един Ого и един Пресиян кротки остават, май... (за сега!) Mr. Green
Не дърпай дявола за опашката  newsm48

Общи условия

Активация на акаунт