Отговори
# 195
Благодаря момичета за отговорите  bouquet
Аз си купих гирички от 1 килограм, добре са ми.
А, за мускулната треска аз пия по 2 аспирина веднага след тренировка, от опит с ходенето по Витоша

# 196
Писах, писах и ми се спече компютъра и .... Close В общи линии браво на всички доволни, ние недоволните ще продължаваме пък да видим какво ще стане... Wink

# 197
Писах, писах и ми се спече компютъра и .... Close В общи линии браво на всички доволни, ние недоволните ще продължаваме пък да видим какво ще стане... Wink

мн е гадно така като стане... човек обяснява, пише ли пише и най-накрая компът...  #2gunfire

viv-miv не се отказвай! от всичко има смисъл, който рано или късно се проявява..

# 198
  • София
Здравейте прекрасни дами!
минавам набързо да дам кураж - отново с килограм надолу и с по 1 см в стратегическите мерки (ханш, бедра) и за съжаление още 1 минус на гърдите Embarassed

Идва време за нови мерки в табличката - мисля към края на месеца я правихме
Виждам, че имаме и нови попълнения - добре дошли момичета! Чуствайте се удобно тук, където се стараем да се почустваме удобно в телата си  Hug

Пускайте на лични мерките, дами!

# 199
  • някъде в орбита...
Ара, да ти кажа, на една слаба и стегната жена, бюста й е последна грижа  Wink

Поздрави на всички за резултатите, и търпение на тези без резултат  Peace И добре дошли на новите попълнения  Hug

Аз да кажа, че напоследък не съм много редовна  Embarassed Толкова много проблеми около работата имам, че направо оставам вечер без сили  Tired Но след 31-ви ще съм като нова, и отново на линия. За сега продължавам с диетата, и през ден упражнения. И мисля, че има ефект, май задържането преминава (или пък много ми се иска  newsm78).

# 200
  • Sofia
Здравейте момичета  Laughing!
 ara75, новите мерки ще пиша след 26-ти/на тази дата започнах да меря/. Иначе - благодаря за труда ,който си даваш, като следиш за редовно попълване на табличката   bouquet.
Ара, да ти кажа, на една слаба и стегната жена, бюста й е последна грижа  Wink
До толкова съм на това мнение, че дори не си премерих гръдната обиколка  Wink. След 2 раждания не очаквам да имам перфектен бюст .
 Поздравления на всички за резултатите, а на останалите - кураж и успех   bouquet! Хубав ден на всички  Laughing!

# 201
И аз съм съгласна с Ина, то и без това моя бюст е оле-мале (както се изразява дъщеря ми - гърдите ми са дълги  Joy) Корема да оправя, той ми е голям проблем сега  Praynig
Аз не съм доволна от мерките си, ама ще ги пратя тия дни.

# 202
Бих желала, мен също да ме впишете в таблицата, за да мога да следя, както моите лични резултати, така и как вървя спрямо другите.

Мерките ми са:
Ръст: 168 см.
Тегло: 61 кг.
Цел: 55 кг.
Бюст: 90 см.
Талия: 68 см.
Ханш: 97 см.
Бедро: 55 см.
Прасец: 33 см.

Желая приятен и успешен ден на всички!   bouquet

# 203
 Simple Smile

Къде се покрихте, а?
Усещам, че ви мързи май да пишете, дано с упражненията е по-добре работата  Crazy
Айде на отчет, аз утре приключвам първи цикъл от диетата и ще дам мерки и теглилки  Wink

# 204
Тук сме но само духом. Аз тая седмица имам гости и няма как да скачам, на всичкото отгоре такъв грип ме повали, че едва кретах. Иначе благодарение на лунуването съм 1 кг надолу, ама другите мерки нещо немога да ги измеря. Видимо е супер, ама понеже от мързел все не стигах да си купя шивашки метър, та представете си как се меря  Mr. Green

# 205
annisoft, разбирам те  Simple Smile и аз по едни първобитни начини се мерих до скоро  Crazy
Аз си скачам всеки ден, снощи пропуснах кростренажора следобяд, защото според диетата трябваше цял ден да съм на вода и реших, че тае бо сутринта ми е достатъчно, след кроса щях да съм парцал  Peace
Днес сутринта дребната се събуди по средата на каланетиката, не ме питайте къв зор видях да довърша  ooooh!
Утре ще пътуваме до Варна, че на дребната и откриха алергия към белтъка на кравето мляко и ще и правят малко изследвания и ще оформят документите за здравната каса, че да ни поема част от цената на млякото  Wink Сутринта няма как да скачам в колата  Grinning, но след като се върнем ще врътна кроса малко.
А и отчет да дам - 53.100 кг в момента (дано стават по-малко  Praynig)
ханш - 91 см
талия - 68 см
бюст - 85 см
бедро - 50 см
прасец - 32 см
Това е за сега от мен. Успех на всички  Hug

# 206
Здравейте момичета   bouquet
Аз мерки за сега няма да давам  Embarassed Ханш много добре, нещо тази талия  ooooh!
Основно събота и неделя правя Синди. Днес направих и Стройни и красиви
Може ли от някъде да си дръпна Плосък корем, или само може да си го поръчам
Приятен ден

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 13:51 от Jerry F

# 207
  • Пловдив
Момичета, това го писах и в другата тема, пиша го и тук. Мислили ли сте , че ще е по-добре двете теми да се обединят? Разискват едни и същи неща, дори и някои от пишещите са едни и същи. Имам предвид тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379337.0

# 208
  • някъде в орбита...
Зла Вещичке, права си, по-добре е да се обединят. Може би е най-добре самите авторки на темите да се разберат коя да пусне следващата, обща  Wink

Момичета, аз уж бях редовна, ама само диетата ми остана. От три-четри дни не съм играла нищо. Имаме проблеми вкъщи, и едва удържам фронта, че то нервите все към хладилника ме теглят, да им се не види  #Crazy Само веднъж да се оправим, всичко ще е ОК, ама до тогава може и катинар да му сложа  Embarassed А за упражненията - от утре, обещавам  Praynig Peace.

# 209
Момичета, това го писах и в другата тема, пиша го и тук. Мислили ли сте , че ще е по-добре двете теми да се обединят? Разискват едни и същи неща, дори и някои от пишещите са едни и същи. Имам предвид тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379337.0
Peace
имаше такова предложение, но точно тогава бяхме направили втората тема
в следващата ще ги обединим  Wink

Общи условия

Активация на акаунт