Отговори
# 180
  • София
viv-miv , лошото е, че спазвам диета. Затова и се ядосвам. Явно въпреки тренировките и диетата, нещо много не е наред. Винаги съм отслабвала страшно бързо, но сега.... Rolling Eyes не става, както ми се иска. Явно метаболизмът ми се е забавил и общо взето всичко, което хапна ми се лепи. Свела съм храненето до минимум и сигурно в това е причината. Решила съм до края на тази седмица да карам на плодове, за да си поочистя организма /правя го по здравословни причини най-вече/, защото през предните седмици все правех опити, но все си хапвах и по нещо друго. След това ще се захраня внимателно и ще продължавам с постна храна /спазвам постите, а и не съм от най-месоядните. Единственото месо, което хапвам е риба и много, много рядко - пиле/.

Както и да е. Правя всичко каквото трябва да се направи, за да се поддържам във форма - тренировки, диета, масажи....Пък да става каквото ще!
 Crossing Arms

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 15:11 от Stacked

# 181
Здравейте и аз искам да се запиша в редичките за Синди.
Играя от 3-4 седмици по 3-4 четири пъти на седмица, като ги редувам дисковете.
Много добре ми се отразява, за сега само на духа  Wink
Също и пилатес играя

# 182
момичета, правих три пъти тази каланетика http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=71293
засега съм доволна, някоя от вас пробвала ли я е също?

# 183
  • Sofia
Здравейте и от мен! Скоро не съм се включвала, но продължавам упорито със Синди  Grinning. Сега на 19-ти стават 2 мес., определено резулатът е чудесен . Даже не смея да сменя с друго, т.к. от упражненията съм супер доволна . Малко  разредих тренировките / 4-5 пъти седмично/, но пак са ефикасни!
 На всички спортуващи у дома - успех! Търпение и постоянство му е майката!   bouquet

# 184
Stacked, и аз съм на диета и според мен доста упражнения правя, обаче... и моя резултат не бива... Но ще сме упорити и ще се надяваме скоро да се зярядваме на положителни резултати  Hug
Jerry F, добре дошла и успех   bouquet А ти спазваш ли някаква диета?
gardje, аз не съм я правила тази каланетика, правя (2 пъти само до сега  Wink) една друга, доста натоварваща е Peace
Ali_sun, браво на теб   bouquet Един доволен поне да има   bouquet И теб да питам - спазваш ли  диета? А мерките как са - намалят ли?

# 185
Момичета, искам да попитам тези които играят гимнастиките от сп."Селф" изтеглени от нета по колко минути са? Аз си купих дисковете, но ми се струва малко като време чиста игра. "Идеален ханш" е точно 40 мин., "Плосък корем" около 27 мин., а "Стройни и красиви" някъде към 45 мин. Мисля, че това е крайно недостатъчно за постигане на някакъв резултат/разбирайте стягане и оформяне/. Иначе откак започнах да играя, всеки ден го правя, при същия хранителен режим съм свалила почти 3 кг., ама аз не искам да свалям освен в талията, а да се стегна.

# 186
  • Sofia
[ И теб да питам - спазваш ли  диета? А мерките как са - намалят ли?
Ами специална диета не спазвам. Опитвам се да лунувам по 24 ч. /като по някой път не издържам, и хапвам нещо малко/. Иначе по принцип си ям всичко, но рядко/ аз така си се храня/. Мерките мръднаха около 40-ия ден с по 2-3 см, както и кг.-те.
 Честно казано ,упражненията са по-скоро за стягане. Лично аз нямам много кг. за сваляне и съм доволна. Ако върви така, след около 2 мес. ще бъда супер доволна от себе си  Laughing.
 Да ви кажа, често се чудя как успях да съм постоянна толкова време, още повече ,че 1-вият мес. нямаше видим резултат. Но - смисъл има , затова - продължавайте!  bouquet

# 187
... 1-вият мес. нямаше видим резултат. Но - смисъл има , затова - продължавайте!  bouquet

Леле, ти ме вдъхнови  smile3501. Тъкмо бях започнала да се отказвам и да мисля, че вече е съвсем безнадеждно  Simple Smile

# 188
Здравейте и от мен! Аз съм нова тук и до сега само четях, но реших и аз да се включа! Вчера за първи път правих упражненията на Синди и днес имам ужасна мускулна треска на цялото тяло. Но няма да се отказвам! Много съм се запалила. Даже ходих да си купя гирички и покрай тях си взех и въже за скачане и една макара! Искам да ви попитам тези които ползвате от тези постелки за пода от къде мога да си взема на прилична цена малко по-дебела? Благодаря предварително! И още един въпрос: как се справяте с мускулнта треска и трябва ли да изчакам един ден да ми поразмине и тогава пак да правя упражнения? Благодаря и пожелавам на всички хубав ден и постигане на поствените цели! newsm10

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 12:10 от muninka

# 189
Здравейте момичета.
Нямам много време за това рядко пиша напоследък.
Отчет-паласките на гърба изчезнаха мистериозно....е може би не мистериозно Mr. Green, а от гимнастиката и плуването, но няма вече.....на корема има още малко но не се отказвам.....

# 190
 viv-miv,  уж спазвам режима на д-р Ори Хофмеклер
Момичета, а колко килограмови гирички ползвате?
Приятен ден  bouquet

# 191

Момичета, а колко килограмови гирички ползвате?

Аз по 2 кг...

# 192
  • Sofia
faschion_girl , никакво отказване  Peace, трудно е , но си заслужава!
muninka , здравей  Laughing. Това с мускулната треска е нормално. Аз имах 5 дни, но не спирах да правя упражненията. Можеш да вземеш аспирин с вит.С, от разтворимите. Много помага, пих го по 2 таблетки сутрин  Peace. Колкото до постелката за под - аз ползвам одеало, сгънато от 4  Wink.
sladkish4e , поздравления! И аз в гърба ече изглеждам супер  Grinning! Но засега - до дупето. С корема и на мен ми е трудно/ всъщност става много бавно/, но... напред  Laughing.
Jerry F , моите гирички са по 2,5 кг. ,такива имах у дома , и не ме питайте как се чувствах в началото  Wink.
 На всички - хубав ден   bouquet!

# 193
Ali_sun надявам се скоро и корема да  е о.к       

# 194
Ali sun, благодаря! Но това с разтворимия аспирин не помогна. За щастие днес съм по-добре, но все още ходя като пингвин  Laughing
Jerry F, аз като за начало си взех гирички от по 1 кг.
И от мен усмихнат ден на всички!  love001

Общи условия

Активация на акаунт