Отговори
# 165
  • някъде в орбита...
Вивче, пускам ти това, което смятам да опитам от понеделник:
http://www.biotechbg.com/view_product2.php?id_product=29&id_ … &id_subcat=17
http://www.fitnes-bg.com/components/com_virtuemart/shop_image/pr … dc5d5ae96e092.gif

Мисля, че за да имаш ефект, ще трябва да пиеш доста редовно, малко по-продължително.
И двете съм ги пила, но не едновременно. Според Поци от този фат-бърнър се задържа вода, ама няма да му се притеснявам. Сега пак ще продължа, с двете заедно. За момента ми е най-ефтината възможна комбинация  Confused Защото като добавя и масажите, и месечно излизам една прилично скъпа за поддръжка жена  Laughing

faschion_girl, евала за резултата  Peace

# 166
Ина, сори за глупавия въпрос, но от къде си ги купуваш - от аптека или от специализиран магазин?
Днес правих Aerobic Tae Bo Cardio и ми дойде много добре  Peace
Ще си изтегля и тае бо-то за коремните мускули  Wink, само дано го открия.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379337.msg10474687#msg10474687
Мацки, я хвърлете едно око на първа страница  Shocked
То май си пишем за едни и същи неща в 2 теми  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 12:17 от viv-miv

# 167
Здравейте, опитах да си изтегля "идеален ханш", но нещо не ми се получава, не знам защо, "стройни и красиви" го свалих без проблем. Някой може би да ми помогне!

# 168
... faschion_girl, евала за резултата  Peace

Лошото е, ме са само ръцете, засега по краката имам чувството, че дебелея, вместо да отслабвам, честно казано започвам да се притеснявам  Cry

# 169
Ина, сори за глупавия въпрос, но от къде си ги купуваш - от аптека или от специализиран магазин?
Днес правих Aerobic Tae Bo Cardio и ми дойде много добре  Peace
Ще си изтегля и тае бо-то за коремните мускули  Wink, само дано го открия.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379337.msg10474687#msg10474687
Мацки, я хвърлете едно око на първа страница  Shocked
То май си пишем за едни и същи неща в 2 теми  Rolling Eyes
Да бе и аз сега видях....
Какво ще правим????
Аз да се похваля.Купих си крем за бюст на "Билка"-9 лева....
Не очаквах кой знае какви резултати, но уви има...
Гърдите ми изглеждат по-едри и повдигнати.......пише да се използва поне 1 месец, а аз видях резултат от 4-5 път мазане.....

# 170
  • някъде в орбита...
Хехехеххехехе, то нашата тема май се е пъпкувала  Laughing
Ама няма лошо, само да се разберем някак всичко да се обедини в една  Peace

Вив, взимам си ги от един магазин на Пиротска, с/у малкия ЦУМ (почти с/у него де). Но сигурно има и други.

faschion_girl, и аз имах същия проблем. Ама Поци ме уверяваше, че задържам вода. А по дрехите съдя, че от няколко дни съм задържала обиколките, и сега се надявам да започна даже да свалям. Така че дай си малко време, две-три седмици поне, и виж какво ще се получи  Peace

# 171
sladkish4e, и аз тогава ще взема една Билка и ще цапам, то и без това все се мажа с нещо, поне да има и ефект. Ще пиша  Wink Преди време мазах Ейвън за бюст, но нищо не стана...
Ина, а в Бургас да знаеш от къде да си купя  Laughing Майтап  Peace Исках само да знам дали ако се реша и аз да обикалям да търся магазин или от интернет само може  Wink
Аз пък откраднах една каланетика от съседната тема  Grinning, сега, след като 1 месец редувах Идеален ханш и Стройни и красиви, ще редувам Тае бо Кардио на Били Бланкс и каланетиката  Crazy Имам малко мускулна треска на краката от вчерашното тае-бо, днес след каланетиката мисля, че ще се втреса още повече  Crazy
Само не знам дали модераторите няма да направят проблем, че пишем за едно и също в 2 отделни теми  newsm78

# 172
Момичета попаднах на страхотни фитнес програми и съм очарована.Дават ги 5-6  пъти на ден.По обяд и вече към 20:00 часа.
Има ли навити?
Ето линк.....
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=380353.msg10525286#msg10525286

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 17:40 от sladkish4e

# 173
  • някъде в орбита...
Оле, Вив, сори  Embarassed Хич не видях че си от там  ooooh! Ми не мога да ти помогна особено тогава  Confused

# 174
Здравейте,мацки   bouquet
има ли Синди маниаци?Аз мисля от утре да я почвам Синди,пък ще видим докъде ще я докарам   Mr. Green
Преди доста време бях редовна и имах много добри резултати,но после нещо все не намирах време,и затова сега реших,че успоредно с диетата ще почна и Синди.Затова стискайте ми палци и дано бързо да влезна във форма,вие също.  Hug

# 175
mam4e_Gabi, добре дошла при нас  Hug Аз правих Синди един месец, втория диск, после разнообразявам с други упражнения, че да не ми свиква организма уж  Crazy Иначе натоварването е добро, на мен ми се отрази чудесно, а и се тренира цялото тяло.

# 176
mam4e_Gabi, Hug
Успех с тренировките.

# 177
какво става, слабеем ли  Flutter
Аз си взех Л-карнитин, но е на Ади Фарм, от по-евтинкия  Blush
Вчера успях по-бързо да мина 10 км на кроса  Party, дано е от него  Simple Smile

# 178
  • София
Ехо, ето ме и мен. Не пиша често, но чета. Продължавам с тренировките.
До тук като килограми няма голямо намаление - само 2 кг за около месец, но пък мерките ми са намаляли с по два сантиметра - бедро, талия, ханш....Май е добре.

Много се ядосвам на килцата, но.....ще продължавам упорито с гимнастиката и степера, пък каквото ще да става. Naughty

# 179
Stacked, 2 кг са супер  Hug, а при положение, че не спазваш диета, си е направо идеално  Hug

Общи условия

Активация на акаунт