Отговори
# 210
Време ще е  Wink
Ина, действай, че четох една статия за отслабването, ще я пусна да видиш ко пишат хората  Naughty
http://fitnesinstruktor.com/category/%d1%83%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0 … 0%bd%d0%b8%d1%8f/

# 211
Момичета, аз съм нова в тези форуми и мнението ми едва ли ще е достатъчно компетентно, но защо да не се заключи тази тема и да се продължи в новата. Аз съм ги изчела и двете и намирам втората като продължение на тази. Според мен само някой трябва да се заеме с обобщаване на двете таблички.

# 212
Момичета, аз съм нова в тези форуми и мнението ми едва ли ще е достатъчно компетентно, но защо да не се заключи тази тема и да се продължи в новата. Аз съм ги изчела и двете и намирам втората като продължение на тази. Според мен само някой трябва да се заеме с обобщаване на двете таблички.
newsm10

# 213
vessit, така е, ама по-добре пускащите темите да се разберат кога ще обединяваме  Peace
Сладкиш, ако си съгласна да заключваме темата, пускай лс на Вещица и да пишем в другата тема вече.
А аз съм ви малко сърдита на всички, защото се покрихте някъде от известно време и аз почти самичка си пиша  Sad Гаднярки такива  Crossing Arms

# 214
  • София
А-а-а, тука сме. Тренираме и се разхубавяваме!

# 215
Ти верно се разхубавяваш, много сладка картинка си сложила  Simple Smile

# 216
  • Sofia
Здравейте всички. Напоследък нещо ме натиснаха ангажименти , и правех упражненията през 1-2 дни, но не се отказвам  Laughing. Днес за първи път направих 2-рият диск на Синди. Честно казано ,в началото се уплаших ,че няма да издържа. Но явно тренинга си казва думата , и се справих с всичко  Laughing. Хубав е диска , и са разнообразни упражненията. Най-много ме кефи, че няма повтаряне на серии.
 На всички пожелавам успех, и  ви казвам - не се отказвайте!   bouquet

# 217
Ali_sun, аз точно заради това повтаряне на серии почнах направо с втория диск, първия го пропуснах, а и темпото е различно, не се мяташ толкова  Crazy

# 218
  • София
Ти верно се разхубавяваш, много сладка картинка си сложила  Simple Smile
Ауу, мерсаж!  bouquet

Аз още си тренирам с първия диск и не съм се престрашила дори да гледам втория. Май бях чела някакви мнения, че много скачане, много нещо било и съм се наплашила ooooh!
Но пък резултати и от тренировките с първия диск със сигурност има. Доста видимо подобрение по краката и ръцета. Ханша като най-проблемна зона още ме мъчи. Там най-трудно се стягат мускулите, но....няма да се предавам!

# 219
  • някъде в орбита...
Вив, недей така  Crossing Arms И аз съм тук, ама едно че сега ме натискат много от работата, едно и че "малко" катастрофирахме, та нямам време да пиша, само си чета  Wink

# 220
Няма проблеми да се заключи темата.
Вещи може само нали така??? newsm78
Аз бях с колитна криза и въобще не беше до форуми и гимнастики....оказа се че съм прекалила със суровоядството и сега си понасям последиците.

# 221
Аз малко съм се поотчаяла. Вие се оплаквате, че едвам успявате да правите упражненията през ден, аз се моля да успея 2 пъти за седмица. Свекърва ми само се чуди какви баници и питки да прави и какво да се яде. А най-лошото е, че като си тръгнат тези гости, пристига и другата баба, а тя е по-лоша. Все едни торти и сладки се въртят.  #2gunfire  #Crazy Върнах си сваленото с толкова труд килограмче от предното лунуване  Cry, как ще издържа и това незнам.

# 222
  • София
Вив, тук сме, работим върху себе си Laughing
Ето последни промени по мерките и теглилките преди да се обединим с другата тема - таблицата
Аз даже не я бях видяла тази тема, онзи ден се зачетох в линка даден от Вещичката, реших да опитам каланетиката... Е не съм вярвала, че след почти  3 месеца ежедневни тренировки (40-60 мин) нещо ще успее да ми направи мускулна треска Shocked Ама вече 2 ден едвам мърдам! Мерси на колежките за тези упражнения Hug само доста кофти да гледаш възрастни дами с прически и трика от диско-времето  Wink вместо прекрасната Синди

Сладкишче, оправяй коремчето бързо! Hug

Ина, надявам се не е сериозна катастрофата и сте наред всички Praynig

# 223
[
Аз даже не я бях видяла тази тема, онзи ден се зачетох в линка даден от Вещичката, реших да опитам каланетиката... Е не съм вярвала, че след почти  3 месеца ежедневни тренировки (40-60 мин) нещо ще успее да ми направи мускулна треска Shocked Ама вече 2 ден едвам мърдам! Мерси на колежките за тези упражнения Hug само доста кофти да гледаш възрастни дами с прически и трика от диско-времето  Wink вместо прекрасната Синди
[/color]
hahaha hahaha hahaha
Искрено ме разсмя....  bouquet

# 224
....... Мерси на колежките за тези упражнения Hug само доста кофти да гледаш възрастни дами с прически и трика от диско-времето  Wink вместо прекрасната Синди
  Joy
свиква се  Wink на мен вече не ни правят впечатление дамите но  мъжете ми е много трудно да ги приема

Момичета аз и в другата тема писах но
какво прави с обединяването на темите?

Общи условия

Активация на акаунт