Това е тема за БУРГАС!

• 26 814
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Стус не студ - спретнах аз една двучасова разходка с дребен, в морската обаче ветровете си правят купон и е пустооооош, ама пустош. Демек - не ходете, хахахаха.
Петяяяя, ииии, мислиш ли че сме били в един клас? Я повече инфо - буква, кой клас и кой беше класен ?

# 151
  • Бургас
 nbirthday Честит празник на Пламъка  на Уиш и 1/2 годинката на сина на   Петяя ! nbirthday

Мен ме устройват и двете дати по принцип ако реша да идвам  Simple Smile

# 152
 И аз да се присъединя.
С никой не се познавам лично, понеже по срещи не ходя.
Някои никове са и познати от други подфоруми  Flutter
Хелоу Hug
На рожденничето на Уиш и на хлапето на Петя, много здраве желая   bouquet

# 153
  • На морето!
ЧРД, на Пламъка! Много да слушка мама и татко, да расте здрав и щастлив, и от време на време палав   bouquet
Честита половин годинка на юнака на Петя!
Касиди, уелкъм, дет се вика  Mr. Green
Някой днес да е ходил или звънял в пощата? Дали има колети от Франция или пак се правят на интересни да кажете, че от офиса ми е неудобно да звъня и разчитам на вас  Blush

# 154
Много студено, бее, как излизате на разходка! На мен като ми е студено никой не извеждам, горките ми деца Mr. Green.
Завиждам ви /чистосърдечно/, че ще празнувате 8 март. Аз на вечерно парти не мога да се включа, ще чакам срещи на мами с бебета, посред бял ден Crossing Arms.
Момичета, благодаря за пожеланията Hug.
Ина, май си малко по-мъничка от мен, ще си оправя малко профила, ще пусна и снимки, иначе учех там от1 до7 клас /84-91год/ doh лелеее имаше ли такива години...

# 155
  • Бургас
Ренка, аз бе  newsm03! Вече даже си сефтосах дрешката! Имало много пратки до колкото разбрах!
Честит празник и на синчето на Петяяя.
Добре дошли на новите момичета  Hug

# 156
 Петя, аз не съм малка като Ина Mr. Green
77 набор ли си? Laughing

# 157
  • Бургас
И аз съм учила там от 1-ви до 7-ми клас. Но съм 76  Blush

# 158
Kasidy, аз съм 78, януари Party. Тръгнах на у-ще на 6 години. И ти ли там си учила?
Радост, сигурно се познаваме, аз поне помня много съученици Peace

# 159
 И аз там, но нямах късмета да е до 7-ми клас та си откарах до последно Mr. Green
О, Радост Flutter И ти ли душо  Laughing

# 160
Ина много поздрави на Явор  Crazy
Ма съм много загубена, видях първата снимка с Явор и  реших че той е мъжа ти  Joy

# 161
  • Бургас
Мдам, така  Flutter

# 162
Да кажа сега, аз съм 78-ми набор , Явор ми е супер близък приятел и ще му пратя поздрави ама не ми е той мъжа.....

# 163
усетих аз ама по-късно :>

# 164
 Ина, теб освен с КиМ те свързвам и с улицата на д-р Шик. Или си живяла там и см те виждала често или по някаква друга причина, но паметта ми играе шеги.
Явор аз не го познавам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт