Това е тема за БУРГАС!

• 26 810
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Ей, още малко и половината форум, ще излязат братовчедки ...
Язък за скалндала тогава!  Mr. Green

# 166
  • UK
 Много се извинявам, че не ви чета и не пиша но минавам само да си излея мъката. Днес ми е много труден и тежък ден, днес подадох молба за развод и се спуквам от рев но връщане на зад няма  Cry

# 167
Навън не е за жени, аз и бебе не бих извела.
Гласувах за 6ти март, за да имам един ден за възстановяване до 8ми, че и тогава ще имам запивка.
Касиди, щом не ходиш на срещи, може по интереси да си другаруваш с Уиш. И тя не ходи. Laughing

Не разбирам защо си причинявате тоя ЛаРедут Sick. Пръчвате неща, които сте видели само на картинка, с месеци чакате и водите пунически войни с озверели пощенски служителки за пратките. И как ви остават сили да се радвате като пристигнат, хич не разбирам. Аз само бих се разревала от облекчение Mr. Green Ми ако не ми стане нещо ooooh! Направо не ми се мисли какво ще му се случи на мъжа ми.
И аз по едно време си бях харесала някакви неща, обаче като ви четох за какво става дума се отказах набързо Laughing не ми отговаряйте, само си философствам

Гале, мразиш ли ме? Embarassed забравих, щото съм много уморена

Честит празник на порасналите днес деца и на техните майки  bouquet

Уиш, в три часа не ми е удобно Mr. Green

-------------------------------
Мегита , сега те прочетох... не знам какво да кажа освен, че съжалявам.

# 168
Меги, вероятно е имало предистория но не съм в течение.
Минала съм през това. Ако връщане назад няма и си го обмислила добре, вярвай че си направила най-доброто за себе си и детето си.
Прегръщам те
 И на мен днес ми е криво. У дома нямам нет умишлено и като дойдох на работа първата тема, която ми се отвори беше за едното оцеляло детенце на момиче от друг подфорум където пиша. Толкова борбена душичка, а си е отишло и то. Понякога  животът е повече от гнусен.

Кате, не ходя но никога не е късно...
Уиш, дружке Hug

# 169
Меги, горе главата момиче!
Гледай на това, като шанс за едно ново начало... говорили сме с теб!  Hug

# 170
  • Бургас
Меги най-трудно е да се вземе това решение,
от тук нататък ще изградиш живота си както ти искаш -
да е спокоен и добър за теб и детето ти Hug

# 171
  • Бургас
Меги, кураж и само кураж!  Hug
Нат, не се отваряй, забрави ли след колко време прекарано във форума разбрахме, че сме прозорец срешу прозорец  Mr. Green Ааа, ся ще ти дойда на гости да почерпиш за Пламъка!
Майтапа на страна, но с една част от съфорумките сме били в К и М, после с другата част - във френската  bowuu Градът е малък!

# 172
Менина звъни в пощата, днешната на телефона е любезна, има колети получени, ама моя пак го няма  Tired

# 173
Нат, не се отваряй, забрави ли след колко време прекарано във форума разбрахме, че сме прозорец срешу прозорец 

Тихо ся. Трай си! Само ние двете си знаем...  Mr. Green
Ай чао ви и до утре!

Касиди, душицо  Hug

# 174
Аз съм от отбора и на КиМ и  на френската, випуск 96-ти... Касиди - ми на Пиротска живея аз, на Шик кабинета на баща му е до нас, пък той нали живее на Иван Богоров и то пак е до нас. Иначе при него раждах аз, и сестра ми и тя двете при него ги роди.
Мегита - ти си знаеш какво ти е в момента. Гледай напред!

# 175
  • Бургас

Гале, мразиш ли ме? Embarassed забравих, щото съм много уморена

И аз   Wink ,но не съм се отказала ако имаш желание .

Мегита, съчувствам ти и аз.Нали знаеш- като затвориш една врата се отваря друга  Peace

# 176
   Мегита  Hug Нареви се хубаво. От опит да ти кажа по-добре ужасен край от колкото ужас без край.  Ти ще заминаваш ли пак или оставаш?

# 177
Ето снимките,които обещах...

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 16:40 от ПетЯЯЯ

# 178
  • България
Аз се чудя къде сте от няколко дена , а вие в нова тема  Mr. Green
Мегита, добре дошла в отбора , макар , че в тая тема не съм споделяла и аз съм на тоя  път  Hug Щом си стигнала до това решение значи е за добре.
Честито на Уиш и Петя да са им живи и здрави децата.
Синара и аз искам да науча за раждането  Blush

# 179
Петяяяя, ми познаваме се ми, разминаваме се по главната през ден два.... Мисля, че докато бяхме с коремите се засякохме в индийския магазин на Богориди.Ти беше  с майка си май...

Общи условия

Активация на акаунт