Добри зъболекари и цени

• 128 196
  • 126
  •   1
Отговори
# 60
кожодери са

# 61
За Пловдив препоръчвам с две ръце д-р Виктория Начева. Цялото семейство сме при нея от сума години.
За цени  не помня всичко-добре че рядко я посещаваме
Зьбен камьк- 40 лв
Металокерамика около 140 лв
Упойка - 5лв
Работи и със здравна каса. Трябва да споделя ,че преди да започна да я посещавам изпитвах ужас от зьболекари и сьответно зьбите ми бяха в ужасно сьстояние . От както започнах да я посещавам ходя с желание и без страх ,още началото за няколко месеца ми оправи зьбите и сега ходя два пъти в годината ей така за всеки случай.
Нямам паднала пломба или коронка.

# 62
  • Варна
А някой знае ли какво се полага по здравна каса  newsm78 newsm78 Имам съмнение, че ме изпързаляха последният път  Close

# 63
А някой знае ли какво се полага по здравна каса  newsm78 newsm78 Имам съмнение, че ме изпързаляха последният път  Close
Ето където е описан пакета за стоматологична помощ  http://www.nhif.bg/bg/default.phtml?w=1280&h=990

# 64
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, аз съм от Пловдив и тези дни се наложи да посетя зъболекар, който направи лечение на един  зъб, който беше счупен, лечението се състоеше от почистване на кариеса, отпушване на каналите на корена, слагане на арсен, отново по4изстиване и слагане на лекарство, след което последва лечение на корените и умъртвяване на нервите, зъбът е с три корена. До този момент това ми струва 230 лева плюс 15 лева за снимки на зъба, а все още не е сложена пломба, интересно ми е да разбера тази цена, не е ли висока и има ли добър зъболекар в Пловдив, който да работи на по ниски от тези  цени. Знам 4е по принцип за здраве не трябва да се пестят пари, но се оказва 4е при тези цени аз лично не бих могла да си лекувам зъбите. В момента се чудя, дали да сменя зъболекаря, или да остана при него и да продължа с лечението. Моля за съвет и информация и извинете за дългия пост

# 65
Silvia45, излиза, че до този момент си с 245 лева разход така ли? Не мога да кажа дали е чак нормална цената, защото не съм ходила при много стоматолози в Пловдив. Но ми се струва все пак височка. Миналата година провеждах лечение на не един и два зъба. Но в София (въпреки, че живе я П-в). Та там плащах доста, но предвид все пак и колко неща ми се правиха  пак не идва сметката както твоята тук. Да не говорим, че не е без значение фактът, че бях и при хирург, който работи (мисля и преподава!!!) в Стоматологичния факултет там. Сама разбираш, че класата е доста висока. Но например това с плащането на снимките...15 лева  newsm78 . Като изключим панорамната ми снимка, както и една предназначена да установи количеството кост евентуално за импланти, други снимки не ме е карал да плащам. А на всяко ходене се налагаше да ми правят. Понякога по 2 пъти. Може да си го е калкулирал в цената, но категорично чак толкова не ми е излезнало.

Така че ти си прецени. В момента в П-в когато ми се наложи ходя при една Юра Сивкова. Не мога да обявявам тук цени, но ако се интересуваш ще ти пиша на лични. Много по-малко от това, за което пишеш ще ти излезне.

# 66
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря, Стефка за информацията, снимките ми излезнаха 15 лева защото снимах два пъти зъбът, който лекувам и още един зъб.Ще съм ти благодарна ако ми напишеш повече инфо на лични, и наистина попитах, защото исках да разбера, дали само на мен ми се е сторило скъпо и ако е така просто да продължа при този зъболекар, но явно ще го сменя

# 67
  • София
Аз ходя на Орлов мост при д-р Тошева. След големи проблеми и страх от зъболекари си намерих моята. Работи и по здравната каса.
Сега си избелвам зъбите - последно платих 300 лв за избелването, иначе не си спомням, защото аз правех много пломби и по-сложни неща. Когато ми я препоръчаха ми казаха, че точно не е скъпа, а работи много качествено. 

# 68
И аз да попитам добър зъболекар в района на света троица, зона б-18, б-5, който хем да е внимателен, хем да работи с нова техника и да не е много скъпо- май станаха много изискванията, но все пак. Simple Smile

# 69
tzvetii  би ли дала координати на зъболекарката в Дружба.

Аз имах преди време един зъболекар ,казва се д-р Радулов.Кабинета му беше близо до Ректората.Някой има ли представа дали все още е там и ако имате някакви телефони ще съм благодарна.  bouquet

# 70
:sick:nikoga ne hodete na zabolekar pri nadia georgieva v sofia mladost  3

# 71
Аз съм изключително доволна от моя зъболекар д-р Пачев. В центъра е. За фотополимерна пломбата взима - 40-50 лв. Освен това е много внимателен, млад и в час. Ако някой иска, мога да дам координати.

# 72
  • София
Може ли някой да ми препоръча добър и немного скъп зъболекар в Люлин или по протежение на метрото. В разстояние на 2 месеца минах през двама, но честно казано ми омръзна да ме имат за портмоне. Имам няколко шиечни кариеса, но и двамата стоматолози не ги лекуват тях, а искат да ми отварят стари пломби и да ми правят коронки. Първата стоматоложка ми излекува 1 зъб с пулпит и ми смени 2 пломби защото и се стрували некачествени и това ми излезе 320 лв. Отказах се от нея защото искаше да лекува на дъщеря ми 5 кариеса, а в действителност бяха 2. Сега при който ходя иска да отвори пак тези 2 зъба на който пломбите са нови, защото според него не били почистени добре. Не знам колко са нормални цените, но ми се видя скъпо да ми вземе 90 лв. за да отвори дупка в пломбиран зъб и да почисти канала и да затвори дупката с цимент. Когато ми казваше цената беше почистване на канал и изграждане на зъб. Въобще има ли зъболекар при който цените да са ясни. Все пак в магазина пазаруваме това за което ни стигат парите и мисля, че е редно като се почва лечение да се знае какви са цените. Имам пародонтоза, всички установяват това и до там. Знам, че не се лекува, но все пак подържаща терапия - не.  Съжалявам, че само се оплаквам, но много ми е докривяло, оставих си заплатата и на лице нещо за което сигурно 3 зъболекар ще каже че трябва да преработи.

# 73
Аз посещавам Д-р Делчев в Хасково

фотополимер го прави за 35 лева, ваденето за зъб е 20 лева и едно кореново лечение правих за 40 лева. Доволен съм и е много внимателен.

http://haskovo-stomatolog.blogspot.com/

# 74
Може ли някой да ми препоръча добър и немного скъп зъболекар в Люлин или по протежение на метрото. В разстояние на 2 месеца минах през двама, но честно казано ми омръзна да ме имат за портмоне. Имам няколко шиечни кариеса, но и двамата стоматолози не ги лекуват тях, а искат да ми отварят стари пломби и да ми правят коронки. Първата стоматоложка ми излекува 1 зъб с пулпит и ми смени 2 пломби защото и се стрували некачествени и това ми излезе 320 лв. Отказах се от нея защото искаше да лекува на дъщеря ми 5 кариеса, а в действителност бяха 2. Сега при който ходя иска да отвори пак тези 2 зъба на който пломбите са нови, защото според него не били почистени добре. Не знам колко са нормални цените, но ми се видя скъпо да ми вземе 90 лв. за да отвори дупка в пломбиран зъб и да почисти канала и да затвори дупката с цимент. Когато ми казваше цената беше почистване на канал и изграждане на зъб. Въобще има ли зъболекар при който цените да са ясни. Все пак в магазина пазаруваме това за което ни стигат парите и мисля, че е редно като се почва лечение да се знае какви са цените. Имам пародонтоза, всички установяват това и до там. Знам, че не се лекува, но все пак подържаща терапия - не.  Съжалявам, че само се оплаквам, но много ми е докривяло, оставих си заплатата и на лице нещо за което сигурно 3 зъболекар ще каже че трябва да преработи.

Тогава пообиколи няколко препоръчани зъболекари, информирай се за цените - поискай ценоразпис и си избери на кой да се довереиш. Те зъболекарите са си такива, винаги плюят предишния...

Общи условия

Активация на акаунт