Отговори
# 105
Благодаря ви за куража.........дано да мога да се похваля в събота и да почерпя. Praynig

Стискам и аз палци,
хей я кажете на вас работи ли ви се?На мен нищо не ми се прави Embarassed, голям мързел съм станала , само отлагам,
Еве , честита годишнина и от мен  bouquet  bouquet
Вчера се пробвах да направя едни соленки , май съм прекалила със содата станах едни жълти, пак се изложих Sick
Сега се каня да направя и аз една торта, дано тоз път се получи, няма да се спра докато не успея да направя нещо свястно.
Днес си губя времето в продавалника, търся някаква проходилка за малката , не ми се дават много пари newsm78 newsm78 , не знам дали ще стоим в нея или ще я захвърлим , а някой знае ли проходилките дали могат да вървят на бетонова не много гладка настилка , мисля да я ползваме на двора.
Румето, добре дошла,  welcome

# 106
    Днес с моя мъж имаме годишнина от сватбата цели 3 години. newsm44
АЗ пък не знам ние кога трябва  да празнуваме годишнина с моя мъж, 2006г направихме нещо като сватба, 2008г подписахме след още две години какво ли ще ни хрумне newsm78

# 107
.....а някой знае ли проходилките дали могат да вървят на бетонова не много гладка настилка , мисля да я ползваме на двора.

Чудесно си върви  Grinning

Нелка, всичко в мен си ще стискам  Hug
Късмет и знам, че ще успееш  Wink

Румето, добре си дошла  при нас  Wink

# 108
  • София/Сливен
Ей затова и аз не знам на моята сестра кога да и честитя - но те поне в една година - подписаха през лятото, за да могат да си подадат молба за общежитие като семейство. После направиха подготовката за цялата дандания, която беше през ноември - църква и ресторант.
Това през 2006 може да го приемете за годеж. Официално мисля, че е датата на гражданския брак.

# 109
emilia.st и при мен е така напоследък голям мързел ме е налегнал явно е заради времето,като се запролети ще поживним.Ние с моя се чувстваме леко понапълняли, че тия дни се замислихме дали да не си вземем велоаргометър но още сме на две да не само да го ползваме като мебел. newsm39

# 110
  • В сънния Люлин, прибулен...
Здравейте, мили майчета!

Пише ви една разтревожена мама от София, но съм притеснена за порасналото момиче на една друга мама, която е във вашия град

Получих странен имейл от дъщерята - официалната й поща, в който обяснява на английски, че е ужасно закъсала в Нигерия и има нужда от пари.

Тази жена, доколкото знам, живее във Виена, доктор по психология е, бивш заместник декан и университетски преподавател по експериментална психология. Омъжена в Австрия, работеше по проблеми на адаптацията на деца на емигранти.
Казва се Радостина Ангелова

Имам ужасно подозрение, че става дума за измама.

Имената на родителите й не знам, само това, че имат кралски пудел, който се казва Рейвън

Писах на мой приятел, който работи в Нигерия, но все още нямам отговор от него-

Моля ви, някой познава ли тези хора?
Бихте ли ми дали някаква телефон за връзка
Този имейл се изпраща на всичките й контакти и ако е измама... А ако не е...

Благодаря ви за вниманието!

PS Моля, ако някой знае нещо, да ми изпраща съобщение на лични. "Пребивавам" във форума на мамите на януарчета `08

# 111
Аз съм първа днес, добро утро, отивам да си направя кафе, а вие през това време гледайте http://www.youtube.com/watch?v=suE5h8552yM

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 07:59 от emilia.st

# 112
    Днес с моя мъж имаме годишнина от сватбата цели 3 години. newsm44
АЗ пък не знам ние кога трябва  да празнуваме годишнина с моя мъж, 2006г направихме нещо като сватба, 2008г подписахме след още две години какво ли ще ни хрумне newsm78

Пак си добре - имаш две дати, на които можеш да празнуваш, а ние се оженихме миналата година на 29-ти февруари и ще празнуваме чак след 3 години  Crazy
Еми, не съобщавай тъй публично, че правиш торта, защото ще дойда да ям  Blush
За проходилките - вчера водихме Раян на ортопед (добре е детето) и той ми подчерта да не се ползват проходилки  Naughty , а като прохожда да не се държи за китката, а за ръчичката пО към лакътя.
За мързела - само готвя, защото през стомаха минава любоФта на мъжа ми, чистенето чат пат, ама за разходки съм винаго готова, целия град обикалям  :bowuu
Еми, ще ходи ли на разходка, аз не смея да ти звъннна да не те събудя, а ти си ранобудна. С много хубава рокля Ясмин  Heart Eyes

# 113
  • Сливен
     Добро утро момичета.Благодаря на всички за пожеланията.
     Миленче,докато бях в майчинство с Гоги потрошихме количката от разходки  Grinning
     А за проходилката, аз също слагах Гого в паяка и много му харесваше и слава Богу нямаме проблеми с крачетата,няма изкривявания.
    Весел и усмихнат ден и приятна разходка на тези,които ще излизат,и аз искааааам  Cry

# 114
Привет, мацки!
Днес е слънчев ден  newsm44

Диде, следващия път ,душко. Нека само се стопли. А ти нали ходиш на работа!?  newsm12

А къде да сменя картата за детските? Луне,  newsm53 ти къде ходи да я сменяш?
Не се преработвайте днес твърде. Все пак петък е........ Майсторски ден smile3503

# 115
Привет, мацки!
Днес е слънчев ден  newsm44

Диде, следващия път ,душко. Нека само се стопли. А ти нали ходиш на работа!?  newsm12

А къде да сменя картата за детските? Луне,  newsm53 ти къде ходи да я сменяш?
Не се преработвайте днес твърде. Все пак петък е........ Майсторски ден smile3503
Все още не съм я сменила, че с детето не сме излизали на по-дълги разходки....
ама ще отида, където /кой каза по-горе!?!?! smile3538 smile3538 smile3538/, в офиса на Пощенска долу на булеварда до пазара....от страната на ларгото, до калкото разбрах имало нов офис, нали така!?!?! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 116
Аз си смених картата миналия месец - от Пазара като тръгнеш към Лукойл, дето има едни барачки продават дръвчета, земеделски неща, че точно отсреща е новата им банка.
Става за не повече от 10м. и си готов...

Аз пък си забравих кода на картата и сега като се съберат много пари....малииииии Mr. Green

Нелка, стискам палци  Peace

# 117
Хей , как сте?Ние направихме една голяма разходка,  Grinning, сетих за Полина , какво стана с нея да не е родила ?

# 118
И ние днес се възползвахме от топлото време и се разкарахме по центъра.Случайно видях Milena_vk82 и се запознахме! Simple Smile

# 119
emilia.st мен ли инаш впредвид?
Не съм,ама на там отиват работите,дано потрае още малко бебо

Общи условия

Активация на акаунт