Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои методи за понижаване на висока температура при дете?
Какви са някои съвети за грижа за дете с висока температура?
Защо при висока температура не се дава вода?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои методи за понижаване на висока температура при дете?
- Някои методи за понижаване на висока температура при дете включват даване на течности, предлагане на вода или сок, използване на ушен термометър за измерване на температурата, прилагане на компреси с оцет върху чорапите или чаршафите и вземане на хладен душ. Важно е да се консултирате с педиатър за подходящи методи във всеки отделен случай.
-
Какви са някои съвети за грижа за дете с висока температура?
-
Защо при висока температура не се дава вода?
-
Какви са препоръките за хомеопатични лекарства при болни деца?
-
Как да се справим с честите нощни събуждания на детето?

.
. Мисля събота-неделя да ги ползвам по-често - иначе минава на проверка през час, а вече нямам толкова мляко и става болезнено. Дори се чудя какво стана с това мляко - преди гърдите ми се пълнеха за час-два, а сега няма нищо, ама наистина нищо - дори и глътчица мляко, и тя дърпа на сухо. Инволюция?
При нас беше така, но броя на кърмене беше вече нищожен. Някак и тя самата си даваше сметка, че освен да си изцапа устата с кърма... друго не прави, но пък нямаше против да си се гушне и да се пробва дали ще изцеди още нещо. Съответно аз като се дръпна, защото ми е неприятно, също нямаше против
, може да стане и когато детенцето е по-малко - на мен ми се е случвало преди, когато Анна не може да заспи по 1 час - суче и се мести ту на едната, ту на другата гърда, докато накрая нищо не остане, но тя пак си дърпа нещо. А при теб ми се струва твърде рано за инволюция въобще, аз мислех, че и на мен ми е рано - по-скоро влияние оказва факта, че от 1 г. ходя на работа и кърмя сутрин, вечер и нощем, и само събота и неделя през деня. Явно от това млякото вече много е намаляло.