Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предаването на Лиор Шлайн?
Какво се случи с колата на Наинa и как ще се справи в тази ситуация?
Какви са мненията за използването на алуминиеви тави за печене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е предаването на Лиор Шлайн?
-
Какво се случи с колата на Наинa и как ще се справи в тази ситуация?
Наинa споделя, че колата й е претърпяла инцидент, но човекът, отговорен за инцидента, е поел ангажимент да покрие щетите. Тя изразява своята благодарност за неговата любезност и спокойно поведение. В случай на подобен инцидент е важно да се установи отговорност за щетите и да се осигури обезщетение.
-
Какви са мненията за използването на алуминиеви тави за печене?
Форумът включва различни мнения относно използването на алуминиеви тави за печене. Някои хора смятат, че те са удобни и практични, докато други изразяват опасения относно потенциалните вредни ефекти на алуминия. Важно е да вземете предвид личните предпочитания и забележките на специалистите, преди да изберете подходящия материал за печене.
-
Какви са плановете на Ментичка за костюм за предстоящия карнавал?
-
Какви са впечатленията за израелците и техните обичаи?

странно е,че кучето краде от вчера
Май иска внимание,че то едно грозно и аз го съжалявам и му давам храна и му говоря,пък комшуто има 3 деца има с кого да си говори...
). И аз и мъжа ми все му даваме храна и като ги няма хазаите сме се разбрали, който от нас двамата си е вкъщи да го пуска. Иначе с моя случаи се стигна до чиста гавра и сега пиша няколко писма на английски направо сапунка стана. Този при който ходихме на интервю от Мисрад ХаКешер(Дял от Външно министерство) много взе да прекалява. Намерихме ние всички архивни документи преведохме и пратихме, и мъжа ми говори после с него по телефона и той го пита " Какво точно ти бях поискал?", мъжа ми му обяснява и отговора беше ми щом си намерил вече тези документи, хайде сега да намериш и свидетелството за брак на прабаба ти и прадядо ти, които са убити в Аушвиц. Мъжа ми пита защо аджаба му трябва това и нямат ли те данните за тях, че са женени -онзи отговаря да имат всичко, ама той иска това да му се донесе. Мъжа ми оттам полудя и вика ей сега отивам аз да му дам на него моя и паспорт и л.к. израелска, вика опаковай багажа отиваме в Сърбия
. Готов беше съвсем на това,обаждах се на цялата рода да го успокояват. И ходихме по приятели и познати тия дни та сега пиша нашата "сага" на английски така ми казаха всички и от там по адвокати и по журналисти. До момента не е било толкова фрапантно явно гаврене, но явно този бюрократ е решил да ни поразиграва за спорта- а иначе на интервюто много дружелюбен всичко ок, на унгарски чак си говориха двамата. Незнам какво се случва, главата ми не го побира вече. Адвоката ни каза, че по принцип не е и прието да се изискват такива документи без писмен иск за такива. Уфф незнам ще видим каква ще става,пак прекалих аз с писането и ви натоварих с моите тревоги, съжалявам за което.
Липсваше на всички доста
Пожелавам бързо оправяне (достатъчно сте си скъсали нервите ) 
? Ще ми е първата
.
дано със свидетелствата на хората, че сте заедно и т.н. да ви дадат каквото трябва като разрешения и да не се разправяте повече! Как намерихте адвокат?