ИЗРАЕЛ 25

• 23 066
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Mentha , честито!  Hug

# 151
Менти4ка,4естита годи6нина!Пожелавам ви много ,много любов -дарявана и полу4авана! Hug  newsm51

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 11:58 от Sarrah

# 152
Казват ,че израелките не са едни от най-красивите жени в света , но пък за сметка на това през 1998 г.  Мис Свят става именно  Мис Израел .  Laughing 
Виж българките са прославени с красотата си , но най-високият успех в  Мис свят за сега е на Жени Калканджиева , която още по предавания я представят като "шестата в света по хубост "  Joy 

Мента тези птички наистина внасят много хубаво пролетно настроение  Heart Eyes   В едно българско село преди известно време беше свило гнездо едно бяло лястовиче .  Дори отразиха по новините , но не след дълго го убиха вандали,което също отразиха  Cry

# 153
Много пишете бе ! То , че се  гушкахме и целувахме бая - така е ... замотах се , закъснях тука с писането , ама и вие  спиране нямате .Ха спрял да чете човек 1 ден или 2 и отиде му следобеда да наваксва  hahaha !

Мента ,  Hug ХУБАВИ  МИГОВЕ Simple Smile

Моят мъж е на обрязване пак на някаква братовчедка на  бебето днес на обяд  направо от работа....Можеш ли ги запомни ...те много  Mr. Green и все еднакви хаха...

Саги ще е ТИГЪР за Пурим ....Не стига , че му намерихме Мики Маус , а той не го иска  #Crazy ....Тигър ще е . На Шахар не сме взели още.Етърва ми иска да й подари за рождения ден - нека ...  Simple Smile . В градинката за сложили едно голямо табло с надпис за костюмите за Пурим - Да не са твърде скъпи , да не  са  "агресивни" - саби , ножове , автомати и т.н ....  Иначе  в градинката са направили едни красоти :

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346695&view=2

Това ми са част от снимките  из България .Има неща и хора , които няма да са ви интересни, нито познати, но пък албумчето го правя не само за форума и така  Simple Smile ...

http://www.petia911.snimka.bg/album.php?album_id=346678&view=2

Това избрах от 500 снимки - луд умора няма  Crazy ...много снимам - листенца , котараци, дървета ....глупости колко щеш  Crazy

# 154
Петеееее най -накрая  Crazy В черпушка сме днеска значи и за твойта поява  Party
http://media.snimka.bg/2259/010772449.jpg  - снимка за милиони  Grinning Много сладурска  newsm10
Joy

# 155
  • Някъде там...
Ееей Пете,страхотни снимки  Peace
В момента много съжалявам,че няма батерия фотоапарата да ви покажа как се получава моя кекс  Joy Първо изкипя  Joy много се наду а формичката дойде малка Joy още по-лошо беше,че купих картонена та съответно сега залепна  Joy сега чакам да изстине да видим кво ще става  Joy А Мента каза,че няма как да се прецака тоя кекс  hahaha Винаги може ето на моя милост успя  bowuu

# 156
Е,па хубавица си е нашата Петя!И снимките са весели,едни забавни,все усмихнати хора на тях.

Ментичка ,честита ви годишнина!МНого щастливи мигове!

# 157
   Петеее Hug, страхотни снимки! Добре ти се отразил и бг въздуха-newsm03

Ментови - Честита Годежна Годишнина!   bouquet
            Борянче ако не си го прегорила- перфектен е, ще се изяде всякак Peace.
           На всички хубав и изпълнен с положителна енергия ден Peace!

# 158
Петя,страхотна си-много красива и фотогени4на!А на снимката ти с дядо ти се просълзих,много мило ми стана..Има нещо общо с моите отивания в БГ.Някак си същата атмосфера само дето лицата  разли4ни.. Hug

# 159
  • T"A
Мерси за пожеланията и честитките  Hug На нас от поводи за празници не ни останаха делници  Joy
(нали и две сватбени церемонии правихме)

Бубе, нищо, случва се и в най-добрите семейства  Hug   bouquet  Малко е прелял, но може да се яде, нали?
И сега трябва или ти, или Мимкис да разгадаете какво пише на картинката, за да не си помисли някой, че написаното на иврит е неприлично Mr. Green

Пете, гледам на снимките у баба ти, увила си се в одеало  Grinning Много веселяшки снимки! А бебето кое е?

Анди, при нас една гугутка беше свила гнездо (две, де, нали са семейни) и имаше две яйца, от които се излюпиха пиленца. Бяхме я кръстили йонана, защото сви гнездо в наната ни (мента), а на иврит гълъб е йона... (то си беше гугутка, ама мъж ми първо я кръсти, после пита как се казват тези птици).
Ето я на снимка как мъти: http://media.snimka.bg/2134/010523598-big.jpg
Снимката не е много добра, защото съм я снимала между щорите, за да не я уплаша с местене на щори, отваряне на прозорци и т.н. За съжаление, пиленцата не оживяха  Sad

# 160
  • Някъде там...
Яде се кекса  Peace ама няма вид за това няма и снимки  Joy Иначе е много вкусен  Hug
Тааа това което Ментичка е постнала-на мен ми е малко трудно да разпозная буквите та:Тода раба(благодаря) от тук нататък ми е малко трудно,но мисля че е -ми кол лев(с цялото си сърце) им(за).... гадоль(голяма,голямо,голям) newsm78 Та с 2 думи :Благодари много с цялото си сърце за нещо което незнам какво е  Joy Думата която не я знам я оставям на мимкиса  Peace

# 161

Мента, честита годишнина.

Пете, хубави хора- хубави снимки. Какво казаха децата за снега?

бях издала думичката, после видях че Борянка я е запазила за mimkis  Wink

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 16:15 от Tali Dan

# 162
  • Някъде там...
Не знаех как е прегръдка на иврит  Embarassed ама вече знам  Joy Как ли не я мъчих тая дума не можах да я разоблича  Joy аз почвам да редя  а,е,и на местата където трябва да има съгласни докато разпозная думата  Joy ама прочетох пък останалото  bowuu Голяма съм надувка  Joy
Мерси Тали  Hug
Аз днес пропуснах даскалото ама ето Мента ми направи тест ,та мъжо като се прибере ядосан довечера ще го успокоявам,че съм чела  Joy и съм научила нова дума  Peace

# 163
Борянче ти хубаво ми я оставяш на мен тая дума , ама и аз не я знам newsm78. И добре, че Тали е добра душичка ни е подсказала и на двете. А поразрових в речника( имам един огромен английски- иврит и обратното) - חיבוק- хибук ( прегръдка) и глагола е לחבק- (инфинитива е това), чете се лехабек(предполагам Peace).

# 164
  • Някъде там...
Мдааааам мимкис накара ме да се замисля....
Следващия път като дават нови думички да пишат:захар,некива,рабим,работ и инфинитива  Joy Няма да ни подхвърлят само трошици я  Joy Как ще е това хибук,хибука,хибокот,хибоким,лехабек  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт