ИЗРАЕЛ 25

• 23 061
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Ще взема и аз да го науча този иврит!
Тали,ти да не си учителка LaughingБорянка май няма нужда,да ходи в уплан,Вие такива уроци и спретнахте тук Laughing
Пете,много хубави снимки!Големи сте симпатяги всички!
Ментова,искам smile3509,на новата прическа!

# 181
  • Някъде там...
Плюшка не искаш да знаеш,повярвай на кака си  Joy
Айде моя лаптоп умря и сега кво   newsm45 ама аз ще го съживя по дяволите

# 182
  • T"A
Меченце, виж тук: http://en.wikipedia.org/wiki/Psychometric_Entrance_Test и тук: http://www.nite.org.il/scripts/english/default.asp . Девер ми го държа преди 3 години, мога да го питам, ако имаш въпроси, съмнявамсе, че нещо се е променило... Беше ми дал и учебниците си, но му ги върнах преди няколко месеца   Confused (аз държах по-друг изпит, защото дойдох вече с академична степен...)

Наина, същата съм си  Blush

# 183
Добро утро  Laughing

Мента уникална снимка си направила на птичето докато мъти  Heart Eyes Жалко за мъничките  Cry

Тук слушам сега новините  Thinking Съобщиха ,че израелските власти са хванали български пилот в нетрезво състояние  ooooh! Tired   

Кафето отново от мен за ранобудните  Flutter и не чак толкова ранобудните  Laughing

А някой го пият така   hahaha Joy

За Израел 26 бях попитала дали мога да се пробвам да я пусна ?  Wink Ама никой нищо не каза...   Rolling Eyes Аз питам да не стане разминавка   Peace, пък и ще ми е за първи път  Blush Wink

# 184
Малей , тая мацка си пие кафето точно както мене , но аз даже чаткам по клавиатурата с пръстите на краката , дам  ....  bowuu Няма нищо де ...тя ще се научи с времето ...  Rolling Eyes

Boryana , незнам как усещаш развитието на иврита , но на мене ми звучиш доста добре за "Прясна" ивритаджийка  Grinning  Hug ... Направо си "в час" ! Ти си опасна бе , боец си аз ти казах ....Бравос !  Hug Има хора , живеещи тук по 10 години (особено руснаците) , които си бъркат на общо основание основни  неща без  свян .... Къде си ти - от толкова скоро , а даже се мъчиш и да изписваш правилно във времената . Браво на тебе !  newsm10 smile3502 Голяма работа си !

Хора , ей сега започна да гърми, притъмни се , сипе се един дъжд  - едри капки та чак удрят .... Направо си е буря ....Ха дано повали повечко ....с дни да вали - от това имаме нужда !

Замислила съм се как когато си пристигнах в Израел се снимахме на палмите на слънце , а от БГ се снимахме на снежна гора  Simple Smile .... За половин ден каква разлика...

Тази сутрин щракнах малките :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346820&pid=10785732  Хамса , хамса , хамса  ! Heart Eyes

Довечера  ще отпразнуваме  РД на Шахар с всички у свеки на вечерята (кидуш) . Утре пък сме на един вид войнишко на единия племеник . Почерпка у тях ще има - народ , подаръци и чекове за "детето"  Mr. Green ....Такива неща.  Whistling Как ще се оправи домакинята  - от страна на таткото (брат на мъж ми) сме около 25 , а от нейна страна (на майката) са и те толкоз най-близките пак - сестри нейни, братя с децата  ....Ох , стяга ме челото ако у нас  трябваше да се изсипят всички ...мани ....  ooooh!

Леко по вода да върви днешният ден.

На Стената на Плача  в Ерусалим колко молитви за дъжд се сипаха и се сипят , критично е положението ....

http://www.jstandard.com/images/uploads/20081017_50-1.jpg

http://farm1.static.flickr.com/217/502037523_f204046398.jpg

Тигрис  ще се отчита със снимки - така е у наше село  тука  Mr. Green ....Чакаме си ние . newsm53

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 09:12 от petia911

# 185
Петя, добре дошла!   bouquet Страхотни снимки. Голяма симпатяга си  Peace, ....ех, България. ..., а снимките в последното албумче носят аромата на много любов и детски усмивки, което някак си тушира всичко останало .   Heart Eyes
Тигре, весело изкарване на екскурзията!   bouquet

# 186
Добро утро   bouquet

Прегледах сайтовете от Ментичка (Благодаря! Hug).
Значи,резултатите от него са водещи при класирането за уни.
Форматът ми напомня на САТ.
А с чуждестранните кандидати как стоят нещата? Rolling Eyes
Не намирам никаква информация в нета,само някакви програми за едногодишно обучение с трансфер от друг университет. Thinking

Борянче,защо така Simple Smile
Чак ме уплаши  Joy всякакви гадости ми минаха през ума

Поздрави!

# 187
  • Някъде там...
Пете  Hug ,благодаря за милите думи,знаеш от какво имам нужда  Joy а за дъжда не се притеснявай тук е страшна буря даже тока премигна..В епицентъра сме явно защото докато пресветне и гърми.Мъжо знае,че обожавам светкавиците та вдигнал щорите да си зяпам докато си пия кафето.
Комбоа господин Ментов   bouquet Предполагам,че Ментичка е сега с милиарди пеперуди в корема  Hug
Мече аз вече като чуя за учене и ми става зле а доколкото знам психометрия може да се държи на иврит,руски и англ.,може и да греша да просветените ще споделят  Wink
За всички   bouquet

# 188
Аааа,как зле?!
Виж колко много знаеш вече по иврит за толкова кратко време Grinning
Аз с мойте -10 думи(минус десет Laughing) какво да правя  Joy
Иначе има психометрия и на френски и испански,доколкото разбрах.

Интересува ме трябва ли да се държи и този изпит от чуждестранните кандидати или можеш по документи и със сертификат по английски...Имаш FCE напр.,пращаш документи до унито и те ти отговарят,както е в Великобритания  Rolling Eyes
Ох.... Аз горното съм го планирала за 11кл. и да приключвам,за тукашните изпити не ми се учи Embarassed и се насочвам само към чужбинските засега. Confused

Отивам да уча по география,ВЕЧЕ Close

# 189
Спря да вали - голямо канене , голямо гърмене - сега нищо , та чак светна слънце ...Е , га ти !  Whistling

На мене това "пеперуди в корема"  ми беше странен израз в началото. Един вид вълнение .... "парпарИм бабЕтен" ... Много са  страхотни рекламите на YES Телевизия.  Мацката е опасна скица и едни смесени изрази иврит-английски праска !  "Ен мацАв!" (Няма начин! ) го лепна : "Ен ситюейшън !"  hahaha Аз пък си заплюх мафиота до нея - много хубав чичо  Flutter .... Немога да намеря видео да пусна .

Мече , успехи щом така си решила !Да знаеш безплатен обяд няма .Все нещо и/ или някой липсват на човека , но пък  се опитваме да си градим живота сами с малко късмет и пръст отгоре.Гласи човек , гласи нещата , а сметките понякога криви излизат ...Вземем , че се изненадаме от съвсем неочаквано место - за хубаво или лошо .  Hug
Mнoго ти е сладко клипчето в подписа :
http://www.youtube.com/watch?v=QAnhtbfXuIc   hahaha

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 10:10 от petia911

# 190
                              Joy Joy

Мече сладко , ти какво искаш да учиш и къде ? Смисъл като идеи горе долу какви желания имаш  Wink

# 191
Много се изписали,бе хора!
Ама като Ви прочетох,ми се вдигна настроението! Grinning
Не знам дали има пеперуди в корема госпожа Ментова,ама сигурно краката и се подкосяват ,като на петнадесет годишна ученичка Laughing,като е видяла Ментов сан,а той ако може да чете на български,сигурно ще ни се ядоса дето го наричаме така Mr. Green
На всички много прегръдки! Hug

# 192
Пете,благодаря! Hug
Да знаеш,че много се радвам на мненията ти.
Осъзнавам,че заминаването не е като по филмите - от теб да зависи само да се качиш на самолета и всичко друго едва ли не само теб чака.Ако  newsm49,ще трябва да се оправям напълно сама.И носталгия сигурно ще ме мъчи много,обаче нали съм си го избрала и ще си трая Embarassed

Анди Heart Eyes,засега съм се насочила към университет "Хайме І" във Валенсия,Автономен Университет на Барселона,Университет на Порто.Специалности Право,Политология,Европеистика.Испанците ми искат сертификат за испански и английски,португалците-по избор от двата(скромнички са Laughing).
Искам да знам и в Израел какъв е редът,дали да го мисля като възможност.

Клипчето е супер,чак повече ми харесаха от Бекстрийт Бойс. Joy
Най-много ме радват в началото,когато излизат от стаята и всеки "пее" по едно стихче от песента и после в супермаркета,като се показват м/у щандовете. smile3532

След малко отивам на даскало и ще пиша чак довечера! kiss

# 193
Я да видя как сте,мацки ,мацока ще го поздравя като се върне!
Нана Сан - чакаме близнаците !(Нанчо и Санчо Joy)Даваме ти и на теб време да се гушкате .
Пете ,много хубави снимки на децата!И какви очички имат ...погледи....топли едни такива!Така сме ние с кафявите очи newsm03 излъчваме топлина и спокойствие.
Плюшка ,какво стана със сертификата по испански.Бях те питала - ами ако имаш роднини във Флорида,водят ли ги  испано говорящи ? Joy

При нас нищо ново.ПО цял ден съм си у дома.Идват почивни дни и се надявам да се измъкнем навън.

# 194
 Здравейте сладурки!  bouquet
 Петенце,много хубави снимки от БГ си направила,толкова ми стана приятно от тези с баба ти и дядо ти,спомних си и мои хубави моменти.Топла и задушевна обстановка,всички весели и усмихнати че са пак заедно  Heart Eyes!А дечицата са ти много сладки,имат черти и от двама ви,но Саги определено 99%прилича на Тати  smile3521!Винаги да  си така усмихната,много си фотогенична  newsm03.

Мимкис ти ли си била в Улпана в Бат Ям или Цанито??
Борянка,аз не съм ходила на улпан още!И май скоро няма да го почна  Sad.

Ментичка всички се вълнуваме заедно с теб!  Kissing Heart
Хубав ден да всички!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт