ИЗРАЕЛ 25

• 23 024
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
 Добро утро момичета и патуващ Tigi!Тази сутрин кафето е от мен!

Слънчев и успешен ден на всички!

# 91
  • T"A
Цани, от тази снимка чак аромата на кафе се усеща  Grinning Мерси!

Тали, човекът явно е имал чувство за хумор, само си  е давал вид на твърде сериозен  Grinning Има и едни големи биберони, които учениците си слагат в седмицата на Пурим, когато ходят на училище - един ден по пижами, един ден гримирани и пр.

Бубе, дано ти се оправя по-бързо любимата учителка
Но все пак - стискай зъби и при другата учителка, докато Хая се върне  Hug

Пете, къде си? Всички те чакат, почти спряха да пишат в темата в очакване на твоя пост   bouquet

# 92
Привет мацки! wavey
Аз да се похваля,тия дето ни заляха колата с бетон,я взеха да я боядисват! newsm44
Петя,къде си бе,мила,чакаме те с нетърпение! Laughing
Бубе,дано Хая,да се оправя бързо! Praynig
canitka ,благодаря за кафето!

# 93
ТУК СЪМ !  Simple Smile

Вчера си пристигнах по обяд , но до днес  не съм се спряла.Имам дори и неразопакован багаж , а подаръците на децата ще ги давам чак днес след като Саги се върне от градинка - да се радват двамата заедно. Много ми се видя променена Шахар - сякаш голямо момиче ....Така  ги нацелувах и те мене , че ....половин час буквално се целувахме  по бузките , по носа , по брадата  , по ръцете , по челото, по очичките, по ушичките , по косата .....Редувахме се кой кого да целува и беше голямо гушкане  Simple Smile   Heart Eyes .... Как всичко изчезва в такива моменти ! Изпитвам раздвоени чувства - хем се радвам , че съм си с децата и мъжа , а хем ми липсва България .Пак поплакахме малко на летището като се изпращахме , но този път сме рекордьори - само накрая при раздялата и то за малко. Незнам дали свиква човек или просто свиква с мисълта , че трябва да свиква .... Така е .Живот ... Ето влиза се в ежедневието и всеки поема своята си посока.

Скоро ще ви показвам снимки. Поздрави на всички !  Hug

# 94
  • T"A
Добре дошла, Пете!  Grinning
Много миличък пост, а аз тъкмо се сетих да честитя Йом аМишпаха - Денят на семейството, и твоят пост много ми се връзва  Grinning
 family 

На всички семейни - честит празник и все по-големи и по-задружни и обичащи да са семействата ви!

И най-вече на майките:

(да не забравяме, че този празник е бил първоначално на майката)

# 95
Честит празник,и от мен на всички семейни!
Пете,а мъжа си нацелували го Laughing,а може би снощи Mr. Green

# 96
Пете, Добре дошла, липсваше ни.
family6 и честит празник на семейството.
Аз пак потънах в бюрократичното блато и не ми е много до писане, но ви чета честичко.
Хубав ден на всички!  bouquet

# 97
  • Някъде там...
Честит празник

Пете добре си се завърнала Simple Smile

Мимкис давай инфо как текат нещата при теб  Peace

# 98
  • София-България, Израел - където си поискам
Честит празник на семейството!

Пете, добре си се завърнала Peaceнадявам се, че добре си изкарала в Бг. Разделите са ми най-неприятното нещо. Не знам дали се свиква, аз още на съм.Единственото хубаво след раздялата е като се видиш отново с близките хора Hug.
Бубе, кофти че не сте свършили работа, но не се ядосвай.Сестра ти ще ти прати каквото трябва и следващия път всичко ще е о.к
Мимкис и на теб успех, не се отчайвай Peace
Мента, днес е - 4, нали newsm78

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 18:10 от jakinik

# 99
  • T"A
Мента, днес е - 4, нали newsm78

Grinning
Аз го смятам -3  Hug останаха сряда и четвъртък, в петък ще си го взема от летището  Heart Eyes

Mimkis, сподели с нас, ако искаш  Peace може би ще ти олекне, а, ако ли не - поне дружно ще им теглим по една  yes Ти ще ни научиш как да го направим (тегленето на една Mr. Green) на сръбски, че да е по-звучно и по-прикрито  Hug

# 100
  • Някъде там...
Ooooooo аз мисля,че мога да псувам на сръбски,но винаги съм на лице да си обогатя речника Joy Езика е богатство  Joy

# 101
  • София-България, Израел - където си поискам
Минус - 3 е  Peace Hug

# 102
  • Някъде там...
Имаме подараааааааак,обичам подаръците   bowuu
Фирмата в която работи мъжо ни подариха пухено одеалце и чай Висоцки  Joy Всичко опаковано в голяма торба с червена пандела и пръчка канела  Peace Яко....

# 103
момичета,попаднах на една интересна певица от еврейски произход.Можете да я намерите на    Edda Moser - Der Hölle Rache - Mozart - Die Zauberflöte

# 104
  • Някъде там...
Как да разбера,че брашното е с набухвател?Ние имаме вкъщи доста брашно, Rolling Eyesно предполагам,че е без този набухвател ...Иска ми се и аз да се пробвам да го направя този бананв кекс  Whistling
Аз досега бях навън да издирвам обувки.Нали живеем на село и няма огради между къщите,та шантавото,грозно куче на комшиите открадна всички обувки и ние посреднощ ги издирваме с фенери  Joy

Общи условия

Активация на акаунт