Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 2

• 40 800
  • 653
  •   1
Отговори
# 315
  • варненка от София
Закъсняла е тази предприемчива майка, можеше да висне пред градината на 1-ви март и да раздава мартеници към списъка  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ЛУДОСТ, това е точната дума.

Иначе и ние сме за Морячето, трябва да наобиколя да видя няма ли и там списък или да го създам  Twisted Evil

Днес успешно подадохме декларациите в изчислителния и сега ще чакаме 7 дена да ги вземем, другата седмица предполагам, че и личната карта ще ми е готова, служебните бележки са на лице и остава да виснем пред Морячето и да чакаме, чакаме, чакаме....

# 316
Ми то висенето хубаво, ама кой да виси вместо мен?  Mr. Green
трябва според мен да се регламентира, че лично трябва да се ВИСИ, щото хората с баби и свободни познати ще са с предимство пред мен  Joy

# 317
  • гр.Варна
Ето момичета какво има в сайта на БТВ ,вижте репортажа с име "Истерия за прием в детските градини във Варна".

Е,този безумен репортаж нали няма да го излъчат по телевизията  ooooh! . Че току-виж и за други градини се образуват опашки. Нали знаете синдрома на "Стадото" ... Animal Cow Animal Cow Animal Cow
Не трябваше да се дава гласност,това ще повлече и други луди Naughty
Иначе аз днес пообиколих нашия район-"Слънчева дъга " ,  "Петър Берон" и "Ян Бибиян" нямаше списъци ...Пазача ми каза да намина след 10-тина дни ...

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 17:56 от marianik

# 318
Да пред Ян Бибиян няма засега. Аз всеки ден на път за работа минавам покрай ДГ. Слава богу няма луди фенове не висенето засега. Дано сме ртазумни и не си го причиняваме.

# 319
  • Варна
Аз нямам думи, всички сме полудели с тези градини.Ама така е, като живеем в БЪЛГАРИЯ.

# 320
Хора аз ли не съм в час или какво, кое е това ОДЗ №3 Делфинче??????

И пак питам за тез декларации аз защо платих само 1,60 и ми ги дадоха днес? Нещо май не съм разбрала  Sad

# 321
  • Варна

И пак питам за тез декларации аз защо платих само 1,60 и ми ги дадоха днес? Нещо май не съм разбрала  Sad

кажи какво точно пише в тях

# 322

................................

Това е новото ОДЗ до Кауфланд  Peace

# 323
slivanka Служебна бележка във връзка със заповед 1008/09.04.2008г. на кмета на община Варна ..... и т.н.

# 324
ivros, ти отиди да раждаш пък ние ще те задраскаме от списъка  smile3533

Пижуу, аз още не знам кво пише на мойта щотъ още не съм я зела, ама ти къде оди в Младост, с/у Мебелна на първия етаж ли

# 325
Коте в някакъв висок блок отдолу имаше някакъв информационен център с 4 гишенца, тясноооо не е истина, та там  Rolling Eyes

# 326
aAA, ние одихме до строителния техникум .. широчко беше и имаше 8 каси и 5 гишета
"одраха" ни по 3 лв, в понеделник ще ти покажа какво е биляжката..

# 327
  • Варна
Коте в някакъв висок блок отдолу имаше някакъв информационен център с 4 гишенца, тясноооо не е истина, та там  Rolling Eyes
Ходила си в кметство Младост Peace

# 328
i az 6te hodq da 4akam pred ,,Zvezdi4ka,,,no nie 6te trqbva da sme v filiala! nqkoi znae li,ot koga 6te se 4aka i kolko mesta 6te ima?

# 329
благодаря за отговорите момичета.Вчера си взехме бележките и наистина Актовете на мъжа ми не излязоха.
Някой има ли в района на ЦДГ"Успех"

Общи условия

Активация на акаунт