Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 2

• 40 789
  • 653
  •   1
Отговори
# 330
Има ние и там ще кандидатстваме по район е на мъжо и е доста далече от нас , но няма как.
Аз даже незнам как изглежда, само видях че ще приемат само 19 деца. Как е градината> Кога сметаш да се редиш.

# 331
Пижулинка ,взела си бележка че нямъш задължения към общината -наеми ,такси ,глоби,а бележката която трябва е че не дължиш данъци за 2008

# 332
Мира мерси много  Heart Eyes да взема да се гръмна освен  Embarassed Дали утре ще работят, че мъжа ми не може да липсва пак от работа?

# 333
Закъсняла е тази предприемчива майка, можеше да висне пред градината на 1-ви март и да раздава мартеници към списъка  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ЛУДОСТ, това е точната дума.

Иначе и ние сме за Морячето, трябва да наобиколя да видя няма ли и там списък или да го създам  Twisted Evil

Днес успешно подадохме декларациите в изчислителния и сега ще чакаме 7 дена да ги вземем, другата седмица предполагам, че и личната карта ще ми е готова, служебните бележки са на лице и остава да виснем пред Морячето и да чакаме, чакаме, чакаме....
и ние сме за Морячето -ако научиш нещо пиши!!!

# 334
Има ние и там ще кандидатстваме по район е на мъжо и е доста далече от нас , но няма как.
Аз даже незнам как изглежда, само видях че ще приемат само 19 деца. Как е градината> Кога сметаш да се редиш.
Не е лоша,на тихо и спокойно място е, но не знаех,че приемат толкова малко деца.Чух, че възпитанието и подготвянето им не е на ниво, но какво да направим.Аз ще пробвам и в ОДЗ №13 "ДЕТСКА РАДОСТ".Мисля последната седмица на март да проверя какво става и ако има списъци да действаме.Събираме баби, дядовци и така.

# 335
А в ОДЗ 13 Детска Радост как е? Има ли голям наплив?

# 336
  • Варна
Най-сетне и аз съм за Успех! Градината е супер, директорката разбран човек. Отдели ми цял час. Има по-добри отзиви от Радост.

# 337
Четейки новините от Варна попаднах на тази новина.После същата информация открих и в други сайтове.Дано не се окажете прави и не се раздуха истерията с опашките.

# 338
A не е раздухано.. снощи М-САТ, на сайта на БТВ има информация.. то май само някоя глуха баба не разбра за тез списъци пред делфинче

# 339
A не е раздухано.. снощи М-САТ, на сайта на БТВ има информация.. то май само някоя глуха баба не разбра за тез списъци пред делфинче
Joy Joy Joy и аз като развален грамофон, ама за М Сат не съм чула.Не я гледам тази ТВ  Peace

# 340
  • гр.Варна
Да,само "Делфинците" са избързали,явно са целели да използват струпването на кметове ,съветници и журналисти,за да видят до какво ни докараха. Иначе пред другите градини е спокойно-няма списъци . Както каза Innocent -нека да не си го причиняваме сами  Stop Хайде стига сме обсъждали списъци ! Рано е още ...  И дано да няма писания по медиите,че...ще тръгне стадото...

Аз друго исках да ви попитам-вчера ,като обясних на служителката до Електрон(където Удостоверенията струват по 9 лв.на човек  Shocked )  ,че ще ми трябват по две за мен и две за мъжо(ще кандидатсваме в 2 градини) ,тя беше категорична,че можело да си извадим по един оригинал и да си направим копия-с копия също ставало кандидатстването... Моля ви-споделете ,така ли е? За да си преценя,дали да не отида до Изчислителния център,въпреки ,че ми е по-далечко ,ще ми е по-изгодно  Wink

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 14:38 от marianik

# 341
marianik,права си за списъците и затова  smile3505, макар че още съм изумена.
Иначе за удостоверенията и на мен така ми казаха, с копие ставало, а после където е прието детето да дам оригинал.Аз обаче не посмях да рискувам и изкарах по два оригинала на мен и на половинката.Бих те посъветвала все пак да си ги пуснеш в изчислителния, но да имаш оригинали.Приемът в детска градина е важен и да не стане така, че камъчето  ще обърне колата.Успех  Peace

# 342
  • гр.Варна
sass   bouquet

# 343
  • Варна
Не пиша често, но ме хвана яд.

Понеже живеем в района - мъжа ми днес ги е видял тези със списъка пред Делфинче.

Само незнам  тези, чиито деца са вече приети там и тези дето тепърва ще ги приемат, дали ще са доволни. Според мен децата могат да бъдат извеждани на двора само с противогази, заради голямото замърсяване в района. Непрекъснато се стеле голям облак прах . Тъй като терена до детската градина е даден на фирмата, построила ДГ-то да си строи жилищни блокове, още дълго време ще е мръсно там. Горките деца дето ще дишат това нещо! За шума от преминаващите коли и изгорелите газове пък изобщо да не говорим. Този ,който я е проектирал, пък и тези от общината, които са одобрили проекта незнам какво са гледали и как никой не е обърнал внимание на това.

И вместо опашките да се правят пред градините , трябваше да се висне пред общината за 30 дни денонощно и щеше да има още 5 нови детски градини , не една. За съжаление на такива протести се събират не повече от 10 човека, иначе пред градините се виси до припадък, защото мотото е "нека приемат моето дете, пък какво ми пука за другите".
Успех на всички кандидатстващи, аз лично нямам намерение да отида пред ДГ преди 01.04.

# 344
  • варненка от София
Аз нали съм все неразбрала, та да питам. Пуснахме вчера бележките за данъците в Изчислителния за 7 дни, но не разбрах срокът 7 работни или календарни дни е?  newsm78 Значи ли, че като сме ги пуснали вчера, идния четвъртък ще са готови?

Общи условия

Активация на акаунт