Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 2

• 40 789
  • 653
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, а задължителни ли са районите при кандидатстване?
Марулка, 7 календарни дни са, т.е. като си ги подала в четвъртък - идния четвъртък ще са готови Peace

# 346
Момичета, а задължителни ли са районите при кандидатстване?
ДА, предимство е районирането.

# 347
Районирането е предимство, иначе може да подаваш където душа ти сака ..

# 348
Аз нали съм все неразбрала, та да питам. Пуснахме вчера бележките за данъците в Изчислителния за 7 дни, но не разбрах срокът 7 работни или календарни дни е?  newsm78 Значи ли, че като сме ги пуснали вчера, идния четвъртък ще са готови?

7 РАБОТНИ ДНИ.Казвам го със сигурност.В началото и аз си мислех календарни и спокойно си ги пуснах обикновенна поръчка на 3-ти февруари (за приема в Делфинче) и да станат до 10-ти.В последствие разбрах,че са работни и изтръпнах.Въпреки всичко срокът от 7 работни дни е максималният и обикновенно са готови по-рано,както се случи и при мене.
prysila, принципно подкрепям твоето мнение за опашките и липсата на социална ангажираност.Много е жалко,че решим ли си нашите проблеми нямаме очи за общите/чуждите.Иначе ако мога да внеса малко успокоение за строежите непосредствено под детската градина.Сега когато завършат басейна, а това ще стане скоро в района няма да се строи.До колкото знам строежът на 18 етажната сграда е поне временно отложен.В този случай и аз си казвам какво ми пука,моя синковец има още една година за градина, а малката май няма да я огрее за Делфинче и ще чакаме тази до Гео Милев.А и автомбилите.Нека да сме чести, точно в нея отсечка трафикът е изключително слаб.Поне за сега.По разбитата пресеча встрани "Синчец" трафикът е пъти по-голям,нищо че не е буливард.Но все пак във Варна всяка година става все по-напрегнато по пътищата и след някоя и друга година със сигурност дечицата ще дишат само отровни газове.

# 349
  • Варна
slivanka Служебна бележка във връзка със заповед 1008/09.04.2008г. на кмета на община Варна ..... и т.н.
Нали за недължимите данъци става въпрос?Може и аз нещо да не съм разбрала.
На моето пише : Удостоверение по чл.87 ал.6 от ДОПК за наличие или липса на задължения по чл.162 ал.2 от ДОПК

# 350
  • Варна
Видях вече, че са ти обяснили Simple Smile

# 351
ivros, ти отиди да раждаш пък ние ще те задраскаме от списъка  smile3533

Аз ще пратя дядото да чака.  smile3534 Нали ми е под ръка, пък може някоя баба да извикам. smile3503

# 352
Сградите на 27 детски заведения пък ще бъдат санирани и по тази причина, докато ремонтите вървят в тях няма да се осъществява прием в първите групи.
това е цитат от статията в Днес, последния абсац,и какво означава това !!!!!!! newsm78

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 18:28 от Mira200

# 353
  • гр.Варна
Mira200 моля те,махни този линк към статията -  някой чел ,недочел ще хукне да прави списъци.

А по въпроса ти -и аз го четох ,но нямам идея-пак някой недоразбрал журналист...  Само си представи -27 градини без прием...Че на това нямане на места,направо ще ги разстрелят #2gunfire . По-скоро статиите ги пишат,без да мислят  Sick

# 354
Прием на документи ще има, класиране ще има , но градините, които ще се санират от юни-септември  няма да вземат децатана два приема, а директно през септември...
За децата от горните групи за най-нуждаещите се ще се търсят места в съседни градини за тези 3м

# 355
А в ОДЗ 13 Детска Радост как е? Има ли голям наплив?
Вчера ходих и в "Успех" и в "Детска радост" говорих със служителките - казаха ми, че няма никакви списъци и не е нужно да се виси една седмица.Предния ден се отива прави се списък и сутринта всеки си влиза.Така мисля да направя и аз.Имам поне вече опит с яслата

# 356
  • Варна
Вчера ходих и в "Успех" и в "Детска радост" говорих със служителките - казаха ми, че няма никакви списъци и не е нужно да се виси една седмица.Предния ден се отива прави се списък и сутринта всеки си влиза.Така мисля да направя и аз.Имам поне вече опит с яслата
Ако има нещо по-рано ще ти свирна на ЛС

# 357
Ако има нещо по-рано ще ти свирна на ЛС
Мерси, свиркай ако чуеш.Аз също ще проверявам от време на време и ако разбера нещо и аз ще свиркам

# 358
Ха, ще падна с тези некадърни журналисти.Нали по-рано ви писах, че бях на откриването на "Делфинче".Случи се така, че до мен бяха група "журналисти" ама май по-точно преписвачи.Едната от тях запита общински служител какво става с приема на деца юни месец дали ще го има там,където в момента ще санират.Съвсем логично човека си отговори, че НЕ, децата ще изчакат Септември.Тогава от "журналистката" последва контра въпрос:"А какво ще ги правите децата?",общинарят отговори с надсмешка:"Кой,аз или родителите?".
Разказвам всичко това, защото въпреки че е елементарно и логично, журналистите си пишат пълни глупости.Споко.Прием на деца ще има.Просто градините които ще бъдат санирани лятото, няма да приемат тогава първата група.Не че ситуацията е розова ако на някоя от вас и се наложи да задържи детенце през лятото, но това важи и за по-големите деца.Вече официално ни предупредиха (в старата градина) да търсим кой да ги гледа 6 месеца.Ние сме с 2 корпуса х 3 месеца ... елементана сметка.Добре че се местим в Делфинче, че ще се наредят нещата.

# 359
А някой може ли да ми каже колко струва изкарването на лична карта за 3 дена?

Общи условия

Активация на акаунт