така изведнъж иначе ми казваше мамоооооооооооо.......
и се вика аууу на баща си се е метнал
После бяхме на 2 часа-времето е пролетно.Сега спи.

Ама няма да показвам снимката на моята щерка, че като я види, ще трябва спешно да търсиш същия костюм като за 5-годишно и да го пращаш до БГ.
Страхотен мъж е станал направо!
И как само стои послушно на компа. Кога ли ще доживея и аз такова послушание.
Сашундера като го изпусна от поглед, скача за секунди пред компа и започва такова здраво млатене на клавиатурата, че...
За финал компютърът се затваря с гръм и трясък и тогава вече е спокоен. А аз
.
. Сега поне е спокойно
.
и детето не иска да пие мляко и това си. А като види шишето пълно с мляко, надига го, но стуята много силна и явно я дави и тя пийне един два пъти и повече не ще. Сутринта взех въпросния биберон и силно се надявам довечера да иска да пие
, защото ако не ще, ще се гръмна за това, че аз я отказах от млякото с мойте прищевки
.
.
.
) ще се побърка от притеснение, че бебка се храни по много малко. Та идеята ми е да намерим такава везна да се поуспокои малко.
И аз я харесвам, но повече се радвам, че тя се радва
.
, плакала съм, тя цокне и заспи, будех я, абе ужас, то не че сега е прояла де. Идеята, е че по-рано излюпилите се, бързо се изморяват, ще се оправи бебока.
Ако бебчо няма проблеми, не плаче след хранене, не повръща също след хранене, значи трябва да му има доверие ! Единствено знам, че детенце трябва да се води веднага в спешно, ако отказва да яде и плаче и повръща (проблеми с хранопровода).
Препоръчани теми