Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
По-малко ли боледуват децата през пролетта и лятото?
Какви дрехи носят децата в днешно време?
Какво е суметролин и какви са ефективните лечения за възпалено гърло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
По-малко ли боледуват децата през пролетта и лятото?
-
Какви дрехи носят децата в днешно време?
-
Какво е суметролин и какви са ефективните лечения за възпалено гърло?
Суметролинът е детската форма на Biseptol, използван при по-леки инфекции. За лечение на възпалено гърло прилагането на Granoforhin или Septadin се счита за ефективно. Granoforhin може да бъде приготвен по поръчка в някои аптеки и се използва за гърло, докато Septadin е предназначен за изплакване, но може да се използва и за локално приложение върху гърлото.
-
Какви са причините за честите заболявания при децата и какви са препоръките за предотвратяване и справяне с тях?
-
Какви са симптомите на детския запушен нос и какво лечение се препоръчва?
.Иначе,относно свикването-мисля,че когато едно дете е ново както в нашия случай в средата на уч. година би трябвало да му се обръща по специално внимание и да бъдат по внимателни с него поне в седмицата на адаптация!За да може да не получава стрес от обстановката.Всички знаем,че едно дете можеш да го спечелиш само с един жест.Децата усещат отношението!А те какво правят-третират го като другите деца които са от 5 месеца там и искат от него да не плаче!Никак не ги гушкат ми прави впечатление,не ги утешават,не им дават ласки.Вярно,че са много и няма как,но пък не реват всички по едно и също време.Може би не съм права,но се надявам впечатленията ми да се променят с времето!
Петя Моника спокойно може да има темп. от зъбки.
30мин. и никой не го дръпна на страна да го успокои,никой не отиде до него даже!Милото седеше,викаше мамааааа и си бършеше само сополите от реването!За това казвам,че не ги гушкат.Да подчертая,че беше новата сестра.Вижда ми се много страшна
.Не ми е приятна нещо-незнам защо!Постоянно усмихната пред родителите,а зад тях...какво ли право.Ама хайд да не я очерням жената,може да си върши работата добре.Ама аз сега съм си скептично настроена от всякъде така,че...надявам се да ме изтърпите
А ако мога да влезна за да покажа на Рая, че не е страшно, че мама също може да влиза в стаята при децата, няма да и е толкова стресиращо в началото. А ако и други дечица се завъртят покрай мен с удоволствие ще ги гушна и тях