Фитнес в "Люлин"

• 45 497
  • 114
  •   1
Отговори
# 60
Привет!Този фитнес в Лабиринта ме устройва. Търся си компания, ако някои има желание да свирне.
Какви са цените там? Има ли личен треньор? И в кои часове мислиш да ходиш?

# 61
Аз тръгвам от тази седмица, малко съм закъсняла, но ако някой ходи там и е доволен от треньор ще каже ли?

# 62
Аз мога да Ви кажа, че синът ми ходи в 56-о СОУ пак в Люлин (8 микрорайон) и карта 15 посещения е на цена 15 лева. Казва, че не е лош, но все пак е момче и не го интересува дали е напудрен или не.. Просто казвам информативно, че гледам се вайкате много  Simple Smile

# 63
Има нов фитнес в люлин 8, ул. 3004 в най-отдалечената от Билла страна. Минава се покрай ярко жълтия блок с детски магазин и се продължава надолу по неасфалтираната улица. На партера на нова кооперация.
Малък, не мога да преценя дали оборудването е добро, по-скоро ми се струва старо. Но поне не е претъпкано. Ако някой го интересува ще проверя точния адрес. Цените ми се сториха ниски, но не мога да дам точни цифри.

# 64
  • София
Ако говориш за фитнеса в розовият блок, малък е на площ оборудването мисля че е ново. До сега не съм засичала женско присъствие , предимно са по-млади момчета и такива под 18 години. Не съм ходила просто живея в същата кооперация.

# 65
Ако някой има може ли малко повече информация къде точно сенамира този фитнес в 8-ма част и някакви цени знаят ли се?

# 66
  • София
Здравейте, от доста време следя темата, мен също ме интересуват фитнес залите в Люлин, затова се поразходих и поразпитах 
В Sun Sport имат нови цени от 1 август :
1 тренировка е 5 лв.;
Фитнес / до 15:00ч. през делничните дни / - 4.00лв.
8 посещения - 38.00лв
15 посещения - 63.00лв.

/ до 15:00, през делничните дни/
6 посещения – 23.00лв
10 посещения – 35.00лв.
 В Арес беше нещо подобно... newsm78
Мен лично най-ме устройва Power, цените са по-поносими, пък и е на удобно място Simple Smile

# 67
  • София
 ooooh!Забравих да кажа , че ходих и в този в Люлин 8, ул.3008 - там има много малко уреди и нито един женски...

# 68
Здравейте,нека се включа и аз с ново инфо.Фитнес клуб Олимпия,новооткрит с невероятни цени.Адресът е Люлин 10,ул.Гоце Делчев 11,на гърба на  магазин Промаркет,работното време в делнични дни е от 08-23 ч а събота и неделя 09-22ч.Персоналът  е изключително любезен,залата е просторна ,уредите са нови и функционални.

# 69
Здравейте,нека се включа и аз с ново инфо.Фитнес клуб Олимпия,новооткрит с невероятни цени.Адресът е Люлин 10,ул.Гоце Делчев 11,на гърба на  магазин Промаркет,работното време в делнични дни е от 08-23 ч а събота и неделя 09-22ч.Персоналът  е изключително любезен,залата е просторна ,уредите са нови и функционални.
Всичко разбрахме, а цени не видяхме!

# 70
Здравейте, поразрових се и намерих инфо за цените в Олимпия:

Еднократно - 4 лв
8 посещения - 24 лв; 16 посещения - 40 лв

Аз съм се засилила натам и възнамерявам да си взема карта, но дали някой от вас знае дали има опция да си платя за инструктор (но само първоначално, да ме насочи) и евентуално някакъв телефон?

# 71
Привет,приемам забележката за цените ,да това са актуалните цени които са посочени по горе.Има инструктор в залата но цената за  тренировка е 10 лв.При първа тренировка след като упоменете този факт разбира се,се обръщат към вас любезно и с достатъчно информация /напълно безплатно/не само за последователността на упражненията но и за  начина по който  работят уредите,серии,повторения и т.н. Така че си преценете необходимостта от инструктор.В допълнение има и карта  за 48 лв за неограниечн достъп на посещенията но в рамките на 1 календарен месец, а за останалите карти важи правило -обърнете внимание-12 месеца валидност от датата на издаване.Впечатляващо!

# 72
ferdi0879, не ни е нужна излишната реклама, която правиш, а собствено мнение  Peace от посетените фитнеси! /Толкова ли нямате посетители, та се наложи тук да пишеш?!/

# 73
http://sportsclubneo.com/
Започвам тук!
Има и парна баня Joy

# 74
  • София
Това ми хареса  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт