С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 27 980
  • 533
  •   1
Отговори
# 495
Жабче, някое от момичетата беше писала за кетоните, и тя беше споделила, че доктора и препоръчал да си хапва млечни(мляко, извара), да наблегне на червените зеленчуци - доматки, моркови, да пие повечко вода и май някакво чайче, ама пусто като не помня какво беше newsm78...Така, че повече вода, зеленчук, млечни, рибка и всичко ще е наред при следващите изследвания. Успех ти желая и те прегръщам Hug!

# 496
Привет на всички  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 Моля ви да ми кажете коя марка електронен кантар да си купя и от къде че, моя малкото зверче го потроши Hug
 Жабче-ще се справиш  bouquet
Зеленко-Честита ти рожба,вече сигурно сте си в къщи newsm07
 Късмет на всички и бъдети здрави Hug

# 497
  • Варна
ЖабчеHug ако хапваш плод, нека е грейпфрут или помело.  Peace

# 498
ЗДравейте Simple Smile
Lucieee, казах ли тиииии? Simple Smile Ха честито ти намаление сега! И само да си олабила фронта от тук нататък ,ще наточа крошета да те боксирам яко  hahaha Урааа,радвам ти се Simple Smile
Марчелка и аз имам изпит на 07.03  hahaha    Hug  Hug  Hug Ще си мисля за теб. И моля всички да ни стискат палци тогава но то има време оше Simple Smile
Блумчен фий  Simple Smile сладуранке  Hug толкова ме трогна че си ме смисляла. За мен няма нищо по ценно от това. Горещо се надявам и аз да се размърдам  Tired  Дано е по-скоро,че вече се въртя в омагьосан кръг.
Тъ_мастерче,ама че страхотни рецепти правиш   Heart Eyes То това си е цяла дарба ако питат мен. На мен що така не ми дохождат на акъла тез съчетания  newsm78 Ако знаеш колко еднообразно си приготвям храната уф (но и разполагам с малко продукти и това е съществената причина всъщност )
Жабче,с теб сме...каквото трябва да правиш ще го правиш,но най-важното -спокойна съм защото си постоянно с медицинско лице.Да е живо и здраво Джи-пи-то  ти Simple Smile
Ех време за работа стана пак...спокоен следобед на всички.  Heart Eyes
(Варирам в + 1.3  кг над 61.5  Tired)

# 499
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Мастерче , Шуши , целувка , Фен , цветенце , Гулбенур (ми е на , карък , кво да стане , все Я  Mr. Green) , Цоци (жилава съм , нЕма да се дам  Naughty) , Тумба лумба (шипков чай  Peace), Виши , Дорчестер (взех си един грейпфрут , да се намира , а дали ще го ям...) , музичка  БЛАГОДАРЯ Ви.
Както и на останалите които писаха на ЛС. bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  

# 500
Ето го поста на Сани, която имаше същите проблеми с кетозата:  Hug
...И аз след три месеца режимстване имах същия проблем-кетотела в урината или така наречената кетоза.Споделяла съм,че винаги съм имала подкрепата на личния доктор и редовно съм под негово наблюдение,периодични изследвания,прегледи,консултации.Когато установихме наличието на кетотела,той ми каза същото като майка ти,че се налага вливане на глюкоза.Седнахме и разгледахме моето хранене и се установи,че подавам много малко въглехидрати на организма и така се появява и надделява ацетона/това е кетозата/.Полакомена за по-бързи резултати бях намалила млякото до 1 ч.ч. на ден,почти не ядях червени зеленчуци и т.н.Той ми препоръча да си следвам указанията на Дюкан и да консумирам по две кофички к.мляко и 250 мг.пр.мляко на ден,особено в протеиновите дни.През ПЗ-повече червени зеленчуци-домати,червени чушки,моркови,червено цвекло,много вода и чай/не ми препоръча определен,каза билков,аз наблегнах на зелен,обикновен-на листенца/.Послушах го и много скоро сама по дъха си,усетих,че ацетонът е изчезнал.След няколко седмици и изследванията го доказаха.Затова винаги препоръчвам на всички да не спират млечните,защото режимът ни не е безвъглехидратен,а нисковъглехидратен,всичко което Дюкан е разрешил е необходимо за правилното протичане на отслабването.Дано да съм ти помогнала!...

# 501
Жабке , четох че кетоните са признак на обезводняване , при ограничение на въглехидратите или когато не приемаш достатъчно храна.Ако нямаш проблеми със задържане на течности  можеш да пиеш айрян със малко сол и естествено много течности. Simple Smile

# 502
Тъ_мастерче,ама че страхотни рецепти правиш   Heart Eyes То това си е цяла дарба ако питат мен. На мен що така не ми дохождат на акъла тез съчетания  newsm78 Ако знаеш колко еднообразно си приготвям храната уф (но и разполагам с малко продукти и това е съществената причина всъщност )
Ами...не  мисля,че продуктите са много разнообразни и при мен....Но съчетанието на продукти и подправки правят чудеса.... Laughing
Пиши ми на ЛС,когато имаш проблем и готово...

# 503
виши95 в магазините но домо има страхотни електронни кантари на тефал от моя приятелка знам ,че са страхотни цените са от 50 до 80лв, просто жабка успех от здравето по важно няма можеш да вкараш и ананас като плод много е полезен сутрин ипри повечето диети дори го препоръчват

# 504
Здравейте момичета  Hug
Първо да докладвам- изследванията на кръвта ми са добре. Захарта ми (на профил) е 4,2. Усещането, като на Жабка, обаче продължава. Така че и аз ще благодаря за съветите на всички. Ще се възползвам от тях  Hug А след като ми мине МЦ-то  ще си изследвам и урината.
NMaster- записвам си рецептите ти всеки път  Simple Smile Да не би да пропусна нещо. Не знам само кога ще имам време да ги направя всичките  Embarassed
Аз днес съм на руло Стефани и салата от домати + любимите ми бисквитки. Сутринта кантара ме изненада неприятно + 200 гр след първия ПЗ ден, но си мисля, че е заради WC-то..
Момичета, по повод статията, писанията в другите теми и всички вълнения- който каквото иска да казва, ние си слабеем и се чувстваме добре. Придържам се към репликата на една Дюканка за киселото грозде..
ПРегръщам ви всички  Hug

# 505
Здравейте момичета,
аз съм вегетарианка, но виждам, че има вратичка и за такива при Дюкан. Започнах вчера и макар да имам доста за сваляне ще карам на по-малко дни ударен режим, за да не затормозявам тялото си прекалено. Та въпроса ми е следния - видях в някой червени рецепти кисели краставички. Наистина ли са позволени, защото ми звучи странно предвид, че се приготвят с повечко сол?

# 506
Та въпроса ми е следния - видях в някой червени рецепти кисели краставички. Наистина ли са позволени, защото ми звучи странно предвид, че се приготвят с повечко сол?
Киселите краставички се използват САМО като подправка...т.е. да не преобладават....И то трябва да търсиш такива,които нямат и захар(четеш етикетите).....

# 507
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
с.м.н. пия течност до два л. , но от днес увеличавам и да кажа , че 2л. току що изпих.  Peace Сега ще си налея в шишето още 2 и така ще я карам.  Thinking

Sagittarius , благодаря ти за поста на Съни.   bouquet

Май , грешката ми е и на мен е в това , че не ям достатъчно домати , моркови и т.н. , кис. мляко го бях намалила до чашка , но от днес поне по 2 бр. ще си хапвам. Доки каза , минимум едно.  Flutter
Ще се справя , нЕма да се тръшна Я.  Mr. Green
И с поне 3-4 л. вода съвсем ще оправя нещата , само дето в преразход на вода и тоал. хартия ще вляза.  Joy Все към 00 ме кара , изтекох. Ма то от таз вода , кво да правя.  Joy

Петинка , на мен кр. захар ми е перфектна. 5/5.3/5.2 , урината ... дано при теб да е нормално.  Peace

Момичета , чуствам се неудобно от толкова внимание.  Embarassed
Наистина много съм ви благодарна.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 508
dobrа,краставичките в много малки количества,като подправка-може.Желателно без съдържание на захар!Риба и морски продукти ядеш ли поне,че иначе ще видиш зор?

Много сте мили,да ми честите минуса,ама то е плюсов минус ,та не е много за радване!
Абито,добре завърнала се! Hug

Cote-не така,какви с тия меланхолични нотки!
Но си права ,голям стимул е едно ходене до Бг,и аз искааам.....

Жабке-всичко ще се нареди,не се притеснявай,слушай докторите!

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 13:43 от Nyala

# 509
Офффф,като чета за червените зеленчуци...Май ще взема да спретна една салатка довечера от червено цвекло и моркови  Laughing Laughing Laughing

Жабче,ами като ще пиеш по толкова много вода,какво ще стане с бъбреците? Да не се натоварят много?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт