С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 27 972
  • 533
  •   1
Отговори
# 510
Мастерче,за червеното цвекло-добре изпечени главите във фурната,след това нарязано на кубчета,и подправено с чесън и хрян и оцет е вълшебно!

# 511
Мастерче,за червеното цвекло-добре изпечени главите във фурната,след това нарязано на кубчета,и подправено с чесън и хрян и оцет е вълшебно!
Оооо,ще пробвам...Мерси! Аз имам сварено готово...,Ама ще пробвам и печено...
А довечера ще си напрая сурова салатка(ще ги настържа морковите и цвеклото)...малко да подсиля организма.... Laughing Laughing Laughing

# 512
  • София
Я да питам аз мацките дето пият противозачатъчни ,случвало ли ви се е да  ви закъснява МЦ ?

Явно само аз пия Mr. Green, но не ти разбирам въпроса.Не е дошъл в паузата ли,имаш ли зацапване newsm78,нормално е при всякакво удърно сваляне това веднага да се отрази на продължителност,сила и прочие на МЦ.

# 513
Оф, чета ви и изпадавам в едни размисли как се пече цвекло  newsm78 и след това се усещам, че аз си мисля за ряпа  ooooh!  Embarassed понеже много обичам ряпа и моркови.. Не съм в час днес, май и мен ме е обхванала Дюканската депресия  Confused

# 514
Здравейте от мен!!!
Приемате ли нови попълнения?Аз преди известно време бях запо4вала режима и свалих около 4 кг.,но после дойдоха празниците и... smile3550
Но днес ми е 5 ден ударен и съм -2кг. newsm44
Надявам се 4е ще ме приемете във вашите редици newsm17

# 515
Благодаря за коментарите за киселите краставички  Hug
Може да се каже, че ям риба ... за последната година ми се случи 3 пъти, но и това е много предвид, че преди това 12г. не бях опитвала.  Mr. Green Сега явно ще я включа в менюто, за да е малко по-разнообазно. Морските дарове са ми непосилни  Sick Sick Sick Само външният им вид ме ужасява.

# 516
  • София
Стеси, добре дошла!Много минусчета желая!

# 517
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жабче,ами като ще пиеш по толкова много вода,какво ще стане с бъбреците? Да не се натоварят много?  newsm78

Е до 3л. мисля е нормално , а и доки рече 2-3л.  Peace
А това цвекло хубаво ли е , все си мисля , че е  Sick .
Мастерче настъргваш ли го , кво го правиш? Rolling Eyes

# 518
   ГУЛБЕНУРЧЕ,сладур,внимавай само с огалването,че са коварни първите гали!Но ти си толкова стриктна,че съм сигурна,че ще е така.... Praynig Praynig
   НИАЛА,МУЗИЧКА,МАРЧЕЛКААА,радвам се да ви "видя"! Hug Hug HugСмайлс,Монрое,ЛепидоптерияСновчева,РивелкаРадаа,къде сте??? newsm78 Thinking ooooh!
   ЖАБЧЕ,някои от момичетата преди време имаха този проблем и всичко беше временно.След седмица-две всичко си дойде на мястото.Просто реакция на организма.Затова до следващите изследвания спазвай препоръките на доки и ще си ОК/това е мое мнение/!
   Аз преди да започна режима имах доста високи показатели  на кръвта.По време на режима правих 1 път изследване и бяха добри,а току-що ми излязоха и новите/още топли,топли/,които са ПЕРФЕКТНИ!!!Холестерол,триглицирити и захар-дори под реферетните стойности-докито ми ме гледа и не може да повярва #Crazy #Crazy Rolling Eyes  

# 519
dobra и аз нямах навик да ям риба.. имам накупувани в хладилника един куп неща, но.. не ми идва музата да ги направя. Малко по-напред някой беше споменавал за скариди и исках да питам за рецептата. Иначе аз мога да ти препоръчам пангасиус на фурна. Много вкусничко става Simple Smile  Peace А и аз си хапвам рулца от раци с яйце и извара. Ти с какво точно се храниш?

# 520
аз пък снощи си нарязах магданоз и чесън на ситничко,сложих му сол и оцет и отгоре изръсих една консерва скумрия в собствен сос и стана просто божественооооооо , иначе и аз морски дарове - немога  ooooh! както и рулца от раци хич не обичам  Rolling Eyes

# 521
[А това цвекло хубаво ли е , все си мисля , че е  Sick .
Мастерче настъргваш ли го , кво го правиш? Rolling Eyes [/i][/b][/color]
Червеното цвекло е страхотен продукт за имунната система и много подсилва организма.

Има няколко начина на приготовление....
 Главите се измиват и се варят до омекване.После след като изстинат се бели,нарязва се и се овкусява с оцет,чесън,копър и олио(ама мазнината на нас ни е забранена,та без нея)...

Ниала каза,за печенето..Аз не съм пробвала печено,но ще опитам...

Другото е сурово да се настърже с морков и ряпа и наситно праз.Подправки сол оцет...Страхотна салата "Витаминка" става...

Другото е да се слага сурово ,когато си правиш супа...

Петинка,пробвай като си правиш бъркани яйца да прибавиш белени скариди.Подправки сол и маалко черно пиперче  Peace Peace Peace

# 522
  • София
В блога има за кетозата

http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/05/05/%D0%BA%D0%B5%D1% … 0%BE%D0%B7%D0%B0/

Я да питам аз мацките дето пият противозачатъчни ,случвало ли ви се е да  ви закъснява МЦ ?

Явно само аз пия Mr. Green, но не ти разбирам въпроса.Не е дошъл в паузата ли,имаш ли зацапване newsm78,нормално е при всякакво удърно сваляне това веднага да се отрази на продължителност,сила и прочие на МЦ.

И аз пия  Mr. Green но започнах в четвърта фаза и за сега нямам отклонения

# 523
# 524

MAUSBENI  да ,не ми дойде в паузата ,даже и зацапване нямам .Но утре съм на лекар ще видим кво ще каже ,но според мен не е нормално при прием на противозачатъчни да нямам дори и леко кървене .Абе странна работа днес ,сутринта имах ужасни спазми в стомашната област ,сега ми мина ,ама нещо взех да си" усещам"" бъбреците .Какво ли още ще ме заболи до довечера Mr. GreenЗвуча като някой хипохондрик...

Общи условия

Активация на акаунт