С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 28 066
  • 533
  •   1
Отговори
# 120
Абе Туни, ти откакто стана медийна звезда и се появи в пресата взе нещо да заслабваш. Да не би фенките много да те изморяват? И с тия целувки дето ги раздаваш, много енергия явно изразходваш!  Wink newsm53

# 121
Даватт за ДЮКАН по НТВ !  5 пъти му казаха ДюкЯн ! Плюят го нещо обаче Simple Smile

И аз щях да кажа това. Поне да си бяха направили труда да му кажат името правилно ooooh! само от това ми стана ясно, че не са наясно с режима.

# 122
Здравейте, Дюканки и Дюканчовци  Heart Eyes

Много отдавна не съм писала, но хвърлям по едно око. Очарована съм, че оставих тук хора с огромно тегло, а сега като се връщам, гледам, че са станали манекени. Чудесно и новички има със страхотни резултати. Много, ама много ви се радвам.

Аз съм в трета фаза, успешно се справям и съм много горда от себе си. Ходя на каланетика.
Обаче ми минават разни мисли из главата за още 5 кг. Не съм се навила окончателно, но се надъхвам.

Успех на всички!

# 123
  • Бургас
Здравейте!
Липстик,честита ти нова работа!Успех ти желая!
Момичета,за съжаление няма да мога да се присъединя към Бургаската група на Варненската среща  Sad На работа ще съм,ще отработваме и няма как да се измъкна.Много ми е гадно,така ми се искаше да дойда  Cry
И още нещо искам да пиша за тези,които не спазват трета по устав...НЕ ГО ПРАВЕТЕ!Спазвайте си я така,както е по книгата,не правете волни интерпретации като мен!
За тези ,които не ме знаят -бях 104 кг,за шест месеца свалих 34 кг.Влязох в 3-та фаза на 1.септември с тегло 70 кг.
Тези ,с които се познаваме лично знаят за моята борба с плюсовете,натрупани от началото на третата ми фаза.Тези 4-5 килограма ги качих бавно,почти неусетно...Дълго време кантара не показваше плюсове,играеше естествено ,но ако единия ден беше +1,на следващия беше -2....теглото беше относително стабилно.Това успокояваше гузната ми съвест и си позволявах доста забежки от позволените в трета фаза храни ,но вече след Коледно-Новогодишното нон-стоп огалване стрелката изведнъж подскочи!Това вече ме стресна....
Взех се в ръце и с цената на доста усилия.....усилия,които не съм правила дори ,когато имах да свалям много кг....свалих плюсовете.Отново съм 70 кг.НО това нещо не ме радва така,както би трябвало....Това не са тези 70 кг,които бяха в началото на 3-та фаза.Тялото ми не изглежда така,както тогава, а теглото е същото  newsm78  Защо е така??? Или с очите не съм добре,или проблема е чисто психологически....

# 124
Здравейте, Дюканки и Дюканчовци  Heart Eyes

Много отдавна не съм писала, но хвърлям по едно око. Очарована съм, че оставих тук хора с огромно тегло, а сега като се връщам, гледам, че са станали манекени. Чудесно и новички има със страхотни резултати. Много, ама много ви се радвам.

Аз съм в трета фаза, успешно се справям и съм много горда от себе си. Ходя на каланетика.
Обаче ми минават разни мисли из главата за още 5 кг. Не съм се навила окончателно, но се надъхвам.

Успех на всички!

сподели, моля те, в трета свали ли килограми ?

# 125
Даватт за ДЮКАН по НТВ !  5 пъти му казаха ДюкЯн ! Плюят го нещо обаче Simple Smile
Гледай го ако можеш и после сподели какво толкова го плюят и не му харесват.В интерес на истината по тв-то май не са говорили хубави неща за него newsm78
Миши да е жива и здрава малката   bouquet Hug а тортата е направо върха

# 126
Не, не съм свалила. Спазавам си я по устав. В началото се помъчих да се върна във втора, неуспешно. И си продължих трета. Поддържам телгото +- 1 кг. С протеиновия четвъртък уравновесявам нещата.

# 127
Някой ще каже ли какво пак са говорили по телевизията за Дюкан?

# 128
        denica17 , много кофти миличка , че няма дя сме заедно !  Sad Ще направим скоро Бургаска и щесе видим  !  Hug Heart Eyes

Кажете какво са казали , по НТВ много ме е любопитно!  Аха сега интервюирах мамчето и общо взето са казали , че в сравнение Аткинс и Дюкан разликата е само в книгите , че са различни ... при тези диети в организма царувал холестерола и се лишанат от енни съставки мусколите и мозъка! Това е !
 Добре дошли на всички , нови и с опит !   Hug
Byrne , може ли да споделиш къде ходиш на каланетика и как ти се отразява?  Hug Ще се радваме да дойдеш на среща когато правим да се запознаем!   bouquet

Ренка , моето майче така с олекотена 2фаза , неина измешлиотина за около 1 и 10 дни свали 6 кг , даже хапваше повече от един плод на ден и общо взето чисти протеини правеше най-много 2 дни в седмицата , но нали знаеш че всичко е индивидуално ! Дано и твоите сметки излезнат правилни!   Hug

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 11:30 от shushy80

# 129
  • Варна
Здравейте дами,
За трета фаза и правилата пишете - моят личен опит показва, че трябва да се спазват и подкрепям 100% Боби. Започнах само с плод и кантара веднага подскочи, това ме уплаши и известно време си карах някаква полу-втора, полу-трета , коментирахме в темата и дамите с повече опит от мен ме успокоиха, че е нормално покачването в началото. Спазвах си я по книгата, свалих още 2-3кг през нея (единия вариращ, така че не го броя). От 7,01 съм в четвърта, с малки налагащи се корекции (понякога по два П дни в седмицата) си поддържам 48кг.
Лек и отслабващ ден на всички Hug

# 130
Гледай го ако можеш и после сподели какво толкова го плюят и не му харесват.В интерес на истината по тв-то май не са говорили хубави неща за него newsm78

то беше много кратко в духа на "колко сме глупави да спазваме тази модерна диета"

На мен ми се иска да стъпя на 68 и после да включа плодове до достигане на 65  newsm78  и после в 3та.. голяма схема,големи сметки   Laughing Laughing

# 131
Здравейте скъпи смели и волеви дами - отдавна следя темите ви и ето че най-накрая се наканих да се присъединя към вас Simple Smile от днес започвам режима  Hug
На всички пожелавам много воля и минуси   bouquet
Казвам се Ася, от Пловдив съм  Heart Eyes  след зимата разбира се качих малко килограмчета, а и никога не съм била от кльощавелките  ooooh! и затова реших да започна нещо по дълго и сериозно със сигурен краен ефект. отивам да си направя лентичка с кг - само трябва да проуча откъде  Joy и да започваме  newsm78
Лек и успешен ден и седмица желая на всички ви

# 132

то беше много кратко в духа на "колко сме глупави да спазваме тази модерна диета"

На мен ми се иска да стъпя на 68 и после да включа плодове до достигане на 65  newsm78  и после в 3та.. голяма схема,големи сметки   Laughing Laughing
Ако е било в предаването на Гала е нормално преди като го даваха и го гледах ми правеше впечатление че доста неподготвени се изказваха независимо по коя тема

# 133
Нищо съществено и почти нищо вярно за ДюкЯн по нова телевизия - но все пак това беше с претенциите за класация на топ 5 на най-УСПЕШНИТЕ диети.......Нищо не сте изпуснали.

А иначе много благодаря на момичетата - Боби1973, Dahlia, denica17 - за споделения личен опит за 3-та фаза. Което затвърди у мен убеждението да я спазвам по книгата. Та за днес съм си нарочила нишестени и смятам да си "поема" всичко, дето се полага, пък утре ще видим резултата.....

# 134
Добро утро,

Гледам, че има предаване, в което ни учат колко вредна е тази диета. Ами може и да е така, може и да не е съвсем. Не мисля, че може толкова лесно да се направи заключение дали е вредна или не. Писала съм и друг път, но се консултирах с моята лекарка относно диетата и тя ми каза, че при условие, че е нещо временно и през дните със зеленчуци консумирам достатъчно такива, не би трябвало да е толкова вредна. Самия факт, че лекарката ми се кани да започва режима на Дюкан говори, че не е чак толкова зле. Иначе тя като медицинско лице не би рискувала здравето си с нея.

Деница17, предполагам, че тялото ти не изглежда по същия начин, тъй като вече приемаш повече въглехидрати и формите се закръглят леко. Може би ако комбинираш трета фаза със стягащи упражнения, ще запазиш формите, които харесваш. Не съм специалист, но си мисля, че ще има ефект.

Лек и усмихнат ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт