С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 28 008
  • 533
  •   1
Отговори
# 195
magina, фибрите от какъв вид са? Пише ли или има нещо добавено видимо? Не съм го срещала това мляко, фибрите малко ме притесняват, но и по-опитните да си кажат.  Обикновено под фибри в млеката се разбира овесени ядки. Виж колко въглехидрати има.

# 196
  • София
Пише, че съдържа: обезмаслено краве мляко, жива закваска Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus
А в табличката  за енергийно съдържание на 100 гр пише следното:
мазнини 0.1г
белтъчини 3.4г
въглехидрати 6.4г

Нищо видимо няма добавено - приятно кисел вкус.

# 197
  • Варна
Ако става дума за Bio Stil на Домлян = ОК е  Peace

# 198
  • София
Ако става дума за Bio Stil на Домлян = ОК е  Peace

Ами има "Stil" на капачката, ама "Bio"-то ми се губи. Може да е в стилизиран вид. Има една стройна кака нарисувана  Wink.

# 199
  • Варна
 Peace Хапвай го без да се двоумиш повече.

# 200
ееее една е Светлат да ме разбере  Hug Благодаря.  love001
Успешен ден и успешна минусова седмица!

# 201
  • София
Peace Хапвай го без да се двоумиш повече.
  bouquet - много съм неориентирана още  ooooh!

# 202
celuvkata83, вече отговаряш на въпроси  newsm10 браво, мила! На режим (не диета) си от днес, не бързай да отдаваш всички негативни реакции на организма си на него. Като казваш за триците "...ям ги за пореден път...", какво трябва да значи  newsm78 Внимавай с количеството им! Много благодаря, че махна изкушенията (от аватара си) от погледа ми  Peace
Другия месец има Дюканска среща в Пловдив там е място за обмяна на опит на живо. Иди ако можеш, ще ти хареса  1dating
Боби1973, благодаря ти, просто напоследък бебка почна да пълни памперса по-често, което не е толкова лошо, де  newsm30
bisaborkwelcome В първия пост е най-нужното има и блог с рецепти, както и албум със снимки 'преди-след' (в подписите на някои момичета и на tuningmania също има снимки). Повечето от достигналите целта са вече само преминаващи през форума, но има и пишещи такива. Загледай се в линийките (не в моята,аз кърмя) и ще видиш по -20 до -50кг и то за 7-9 месеца. Ако и това не ти е стимул иди на Дюканска среща (софийските са всяка І и ІІІ събота, мисля). Ако е необходимо още да те убеждаваме, ще излезе, че сама не искаш да отслабнеш  newsm47
Отивам да 'мачкам' Bon Jovi smile3539

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 17:51 от Gardenia

# 203
До "ВСИЧКИ" - Някой може ли да немери вестник "Сега" от 14.02.2009 година?

До "Gardenia" - То май аз моята трябва да я махна.. само бера срам Embarassed

# 204
Как срам? Що срам? Да не си посмял  Naughty - Ти си гордостта на форума  Hug

# 205
  bouquet  bouquetБлагодаря на всички за милите думи
Поздрави на всички за свалените  кг  и за поводите които и вие имате за почерпка
Сега ще готвя  и ще бъда режим на нищо не е в състояние да ме извади от режима
Благодаря ви че ви  има   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Забравих на всички новодошли момичето казвам добре дошли при нас прегръщам ви всички Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 18:13 от mihi69

# 206
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Момичета, от Варна и региона, относно нашата среща на 07.03.2009 /събота/.... имам питане....?
02.03. кога се отработва, да не би да е работен ден 07.03 - Съботата и да увиснем със срещата... ? newsm78

# 207
Благодаря ви ,момичета!Точно това ми трябвашеЗааааааааапочваааааааааммм! ooooh!

# 208
Момичета, от Варна и региона, относно нашата среща на 07.03.2009 /събота/.... имам питане....?
02.03. кога се отработва, да не би да е работен ден 07.03 - Съботата и да увиснем със срещата... ? newsm78

Кате, мисля, че на 14 се отработва...

# 209
     Добра вечер сладури!

katyadjin  , като се прибирах чух по радиото в новините , че 2.03 ще се отработва на 14.03 ! Надявам се да не увиснем  Mr. Green , пак ще се ослушвам и ще казвам ако има нещо ново!  Heart Eyes

bisabork , хайде слагай една линийка за кг , и ги мятай ще видиш колко бързо и лесно ще стане и ядеш на воля , само да е режимно!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт