С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 28 005
  • 533
  •   1
Отговори
# 240
Лека нощ на всички в страната на Дюкан   smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 newsm46 newsm46 newsm46 Sleeping Sleeping 

# 241
  • Пловдив
Лека Simple Smile

# 242
  • София :(
  Добро утро  Hug

Заповядайте по кафенце

Усмихнат, красив и режимен ден ви пожелавам  Hug

# 243
Добро утро момичета и момчета Hug

След повече от едномесечно задържане,тази сутрин си имам минусче,та кантара показа 73.800  Mr. Green

Лек и отслабващ ден на всички ви

# 244
Добро утро Милички Hug Hug Hug  food010
Влизам само да ви позравя и бягям защото нямам много време тая сутрин.
За отчета минуси ъъъъъ няма явно ритниците вчера не са били достатйчни по активно моля ви!Кантара е зациклил вече 5 дни не е мърдал но днес започвам 2-рите си ПЗ дни и дано даде малко резултат.На пук на кантара дяма да се тегля през следващите 5 дни та да видим накрая.
  love001  love001  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 Приятен и ползотворен ден изпълнен с много минуси на всички

# 245
Добро утро месоядни мои  Heart Eyes

Отчетче отново -600гр  Party

Хубав и отслабващ ден     bouquet

П.П. За косата - Сега се върнах да почета и видях,че Светлат е споменала за тривитаминола.Ами от личен опит-да ,косата живва,но трябва да се правят маските по честичко.Аз от 2месеца съм я спряла,защото в този студ като се наклепя и 2ч направо ме заболява главата с тази коса.Така,че чакам да се постопли времето и я почвам наново.Отделно използвам шампоан Фитовал от 3месеца и пия витамини А и Е.Имам косопад,но доста понамаля вече.Има и таблетки Фитовал,но по натам ще си взема и от тях да ги пробвам,ако проблемите се върнат.

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 07:30 от tonito27

# 246
  • Пловдив
Добро утро!  Hug

# 247
Добро утро,сладури! Hug

Е,такова нещо не ми се беше случвало,имам плюс след П ,цяло кило,откъде се взе,като даже и вода забравих да пия вчера! smile3511Направо ми идва да крещя!Дано да се изчисти днес,че тия последни 3 кила много ме мъчат,явно има нещо вярно в това,че трудно се свалят килцата след тези  които калкулатора дава,но ще ги мъча,няма как!

Усмивки и свалени грамчета на всички! Two Hearts

# 248
Добро утро и от мен.Аз също качвам през ПЗ дните,и после на П си ги свалям.Ама накрая я има -200,-300.Не знам до кога ще я карам.Проблема е в зеленчуците,ама не мога без тях,с нетърпение ги очаквам

# 249
  bouquet  bouquet  bouquetДобро утре и от мен
mimensita -благодаря ти мила за кафето  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
На всички минусчета честито на всички с поводи весели поводи  smile3525 smile3525 smile3525
Аз и днес няма да се хваля, но утре съм сигурна ,че вече ще има минусчета Praynig Praynig Praynig Praynig
ей сега си премерих мерките а бе видимо съм свалила  и ето
х--3см
бюст-7см----при122см преди момичета ще ми изчезне ли мощната гръд Embarassed Embarassed Embarassed
бут--0
тал--6см   Много съм щастлива    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 08:34 от mihi69

# 250
  • при моите деца .....
ДОБРО УТРО!
Да се запиша да не ме забравите. Вчера цял ден се опитвам да ви изчета (признавам си старата не съм дочитала, само Мерито търсих и аз да се порадвам на снимки)
Режимствам - след малкото провинение - миналата седмица двете гали бяха в два поредни дни, път и продължителна вечеря, ва така е като се седне на маса...... Sick
На всички с поводи - честито!
На всички задържащи - скоро да видят голям минус.
Хубав ден!

# 251
Добър ден и от мен.
Днес съм свалила качения 1кг. Олекна ми  Flutter
Нямам нищо интересно което да споделя с вас, затова пожелавам хубав ден  за всички и утре да видите желания минус Hug  bouquet

# 252
  • бургас/софия
ей, че хубаво кафенце, мименсита! дори на мен дето не пия кафе ми се допива Simple Smile
за отчет съм цели 400г надолу след 1ви ден П, много съм доволна, досега такива големи разлики май само в ударния имах!! Simple Smile))
много съм щастлива. цели 4.2кг за 3 седмици, дори няма месец!!!

# 253
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Днес кротко се събудих 86.3 килограма Flutter Май трябва да хапна нещо нережимно Grinning с поличка например Sunglasses

# 254
Е,такова нещо не ми се беше случвало,имам плюс след П ,цяло кило,откъде се взе,като даже и вода забравих да пия вчера! smile3511
Сега разбрах защо на някои дюканки им пада косата  Joy
Причината може да е в това, че не си пила дори вода...

Тонито, знаеш, че не съм щедра на похвали, обаче - кефиш ме яко последните дни  Hug

Хубав ден на всички  newsm47

Тунинг, то си е напълно режимно, дори е много силен протеин и след него ще имаш нужда от гала  Wink!
По-точно - ще имаш нужда от гала С него!

Общи условия

Активация на акаунт