С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 28 035
  • 533
  •   1
Отговори
# 255
До "Боби1973" - Амин, дай Боже Praynig

# 256
ДОБРО УТРОО

К'о праЙте бей??????
Офффф,пак почвам ПЗ дните....Пак няма да падат кила  Rolling Eyes
Не ще т'ва мойто тяло да смъква по-бързичко и т'ва си е  #Cussing out
---------------------------------------------

Да докладвам за менюто ми днес....

Пиле(бяло месо) със зеле(прясно)
Зелена салатка с краставици,репички,зелен лук и кисело мляко
За десерт - крем карамел

За вечеря - пилешка пържола(бяло месо),задушени броколи,1 чушка бюрек на фурна(чушката е пълна с извара+яйце)

# 257
Добро утро на всички Simple Smile !
Днес не съм се теглила, че след ПЗ, не ми се мисли какво ще е ...
Ама от днес съм на П дни и се надявам да почнат минусите!
Нинчеее, нали щяхме да се виждаме с теб в събота?  Hug Hug Hug
Туни, ти с панталони не ги ли приемаш  Joy Joy ? В тоя студ с поли, малко ходят  Wink
Успешен ден от мен и до скоро писане!
И да олеквате ей!  Hug

# 258
Добро утро и от моя милост  Hug
Моя кантар не ще да мръдне надолу и това си е. Надявам се да е от МЦ-то. Днес съм само на мИсо  Whistling
Аз хапвам една шунка на Тандем - до 3% мазнини. Има ли някой друг подходящ колбас, че аз вчера търсих, търсих и не си намерих из нашите магазини. А няма, няма и ми се прихапва някое залче и отварям хладилника, пък Тандема взе да ми втръсва.
Вчера си направих кисело мляко със степче ''манго''- стана трепач!

# 259
Ха добро утро и от мен!
Mimensita-е това кафенце чаках Wink Мерси
Звездопад - резултатът ти  е потресаващ  newsm10 Поздравявам те! Евала!Изглеждаш великолепно,а и лулата ти отива  Joy 
Tumba Lumba - аз съм използвала ким като подправка,най-често съм си го слагала в соленото кексче. Мисля,че няма проблем. Ако има някой ,който да знае нещо повече - моля да сподели
Tonito27- аз докато се наканя да вляза и да ти честитя 50-ия свален килограм ,ти ги направи 52  #Shocked Страшна си ! Много те харесвам  smile3525
Михи69-честита ти рожденичка на патерици Embarassed Да ти е здрава и късметлийка
Мастерече - пак страхотни идеи за готвене - възползвам се най-редовно,да знаеш- за днес са ми руладините newsm10
Жабче,Стелксен - де сте бре?
Bisabork-добре дошла и късмет с режима! Бъди стриктна,имай търпение и нещата ще се получат newsm10
За мен - отчетът е трагичен - свалих си 1-ия качен килограм ,ноооо глюкозовливането си оказва думата - сега ще задържаааам,докато свят ми се завие Whistling Чудя се дали да не наблегна на риба и белтъчни омлети newsm78 В тази връзка да попитам-някой ползва ли белтък на прах? И ако да,от къде мога да си го набавя
Викито-понеже обсъждахте почивните дни ,ето малко инфо "Министерският съвет е обявил 2 март за почивен ден с постановление от 21 ноември 2008 г., припомнят от правителствената информационна служба. Съботата – 14 март, ще се работи.

Разместване на работни и почивни дни ще има също около 1 май и Гергьовден (6 май) - 4 и 5 май (понеделник и вторник) са обявени за почивни дни, които ще се отработват на 16 и 30 май.

Почивен ден е и 21 септември (понеделник), а съботата след него - 26 септември, ще се работи."
Хайде лек ден,много усмивки и още повече минуси

# 260
До "ВИКИТО" - Без поли и панталони най ги приемам Joy

# 261
Добро утро и от мен!

мерси на всички момичета за пожеланията, ще го мисля тва с тия таблетки.

Успешен ден  bouquet

# 262
Добро утро и от мен  Heart Eyes

Абе всеки уикенд ми се отразява много зле на килата, но този път беше ужас. Вчера кантара показа +3  #Crazy Добре, че тази сутрин 2 от тях вече ги нямаше, иначе щях да се застрелям  #2gunfire Знам, че и другото ще изчезне, но друго ме притеснява. Понеже покрай скапаната "криза" и ние в момента нямаме много работа, та ни пускат да почиваме 2 седмиици. Ще идваме на работа на смени. Аз съм днес и утре и после ще почивам 11 дена. Като знам след 3 какви са пораженията, направо не ми се мисли какво ще стане с мен  #Cussing out Дано поне времето се оправи да пощъкам по плажа, че и заплати не сме взимали и не мога и по магазините да ходя. Абе кво да ви разправям, пълен ужас. Дано да удържа положението

Туни, а тази  newsm47

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 09:32 от ralli

# 263

Мастерече - пак страхотни идеи за готвене - възползвам се най-редовно,да знаеш- за днес са ми руладините newsm10
Ам'чи тъй де ,за какво си пишем менютата...Нали да си даваме идейки  Laughing Laughing Laughing Laughing

Айде,за вскички,които имат нужда от начален старт за сваляне....Има за всичкиииии ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik

# 264
Добро утро и от мен упорити сладурки  Hug Аз съм вече на работа, пия си кафенцето и след малко ще закусвам с кексче  Joy аз пък нямам кантар , но в дома на родителите имам - за жалост няма да мога да се тегля всеки ден като вас, но може би пък като е по-рядко повече ще ме радва резултата и няма да се отчайвам от моментите на задържане, но е твърде рано да говоря за свалени килограми- все пак това е моят втори ден Simple Smile
Приятен ден желая на всички , много прегръдки, целувки и   bouquet  и минуси разбира се  Praynig

# 265
До "ralli" - С риск да бъда груб, което не е целта ми - тази не е мой тип Rolling Eyes Дай нещо по-нежничко..

# 266
  • София
Добро утро! Леле нямаше влизане в темата, кога ги изписахте тия страници!  Grinning Връщам се да чета!
Лек и минусов ден от мен!

# 267
До "ВИКИТО" - Без поли и панталони най ги приемам Joy
Евала ако си намериш такава  #Crazy !

# 268
 Добро утро ! Simple Smile
 Съботно-неделните прегрешения си казват думата. Не мога да се похваля с минуси Sad
 Честито на всички с минуси, дано да е така и занапред. На останалите, като мен- търпение.
  tuningmaniа, кои са твой тип ? Блондинки, брюнетки или просто по-нежни ?  Laughing
              Лек ден ! Peace Hug

# 269
До "ВИКИТО" - Аз нищо не търся. Напоследък ТЕ сами ме намират bowuu

До "Мilena" - Определено по-нежните Blush

Общи условия

Активация на акаунт