Варненска мартенска :)

• 15 162
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Мацки,минаваме с Мона да почерпим,днес става на 7 месеца Crazy  Heart Eyes 

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 19:56 от maiabee

# 106
  • Варна
Момичета, подарявам една опаковка сироп за кашлица Бромхексин. Шишето е отворено, давах мъничко на дъщерята, но се наложи да сменим сиропа. Трайността след отваряне е 1 месец, т.е. до 18.03. Ако някой го иска да ми пише.  Simple Smile

Честити седем месеца на Мона!   Hug

# 107
здравеите моми4ета аз сам от Варна и 4есто си разглейдам вашите теми ама не съм писала до сега.както аз подразбирам вси4ки се познавате ще се радвам да се запозная и аз с вас.но по вапроса искам да ви попитам каде да вляза да търся бънжи за моя малак беб4о казаха ми 4е в мамма.бг имало обяви за втора употреба но запазени и ако е от варна било много лесно .ако ниакои може да ми помогне ще сам благодрна  bouquet

# 108
# 109
Момичета, дано да не ми се смеете много като задам един въпрос, но съм забравила вече.

Какво трябва да си обличам (т.е. купувам) за банкета? От февруари 2008 не съм си носила старите дрехи и още не влизам в тях, така че ще трябва да харча пари (за ужас на мъжа ми) ако не е възможно да се появя по изтъркан от носене бремлински анцунг  Laughing Та какво да търся (не се майтапя наистина съм забравила)?

# 110
ами аз лично не смятам,4е трябва да сме докаросани и да седим като кукли- на който както му харесва...няма да върнем никого!! Peace

# 111
странно,защо не ми се показва снимка с почерпката newsm78 #Crazy

стана Peace

# 112
  • Варна
Момичета, дано да не ми се смеете много като задам един въпрос, но съм забравила вече.

Какво трябва да си обличам (т.е. купувам) за банкета? От февруари 2008 не съм си носила старите дрехи и още не влизам в тях, така че ще трябва да харча пари (за ужас на мъжа ми) ако не е възможно да се появя по изтъркан от носене бремлински анцунг  Laughing Та какво да търся (не се майтапя наистина съм забравила)?
Аз малко ни в клин ни в ръкав се намесвам по темата за купона, обаче по този въпрос... ами баламосай малко мъжОто че има стриктен дрес код и си накупи ВСИЧКО що ти душа иска- от обувки до чанта  Mr. Green  Да не е всеки ден 8 март я! Wink

# 113
споко маци,аз с някоя фуста ще се издукарам или някое панталонче,на който както му е удобно Peace

# 114
bellaa  аз на осми март ще съм в 5 месец бременна.Не че имам корем, но няма да си сама.Май от другите бременни момичета никой не се записа.
За протокола аз съм приятелката на Десчо. Grinning

Честита месечинка на Симеона!!!

# 115
bellaa  аз на осми март ще съм в 5 месец бременна.Не че имам корем, но няма да си сама.Май от другите бременни момичета никой не се записа.
За протокола аз съм приятелката на Десчо. Grinning

Честита месечинка на Симеона!!!

Супер е че нямаш голям корем, аз се жених в края на 5-ия месец и бях малък слон  Laughing не че хапвах много, но просто и най-малкото каквото хапна ми се лепеше на корема и задния двор. То затова още не ми става нищо от дрехите ooooh!

# 116
Добро утро Grinning

Мая ,много пораснала малката буба,да ти е жива и здрава Hug

# 117
Добро утро! Coffee Хайде на дрогичката ...

# 118
Добро утро
Мая, честита месечинка на Мона   bouquet

# 119
изпих я вече дрогата след малко ще храня детето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт