Варненска мартенска :)

• 15 159
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте мамчета и от нас , аз както казах вече много ми се идва на купона да се запозная с вас, но няма как. Вече съм на финалната права и чакам големия ден. На вас приятно празнуване, аз ще се включа следващия път  Mr. Green
Лек ден на всички  Hug

# 91
qqq_22, аз захраних моя на 5мес. с пюре от Тиква на Хип. Мръщеше се но свикна. Кърмих го 4 месеца и половина, след това преминахме на АМ. Но наистина всяко дете е различно, води се по него. Естествено че като е свикнало само на мляко, сега ще се мръщи на непознатото. След няколко дни пробвай отново.
bellaa, и моя приятелка която ще идва на купона също е бременна.
MariaE, малко ми е трудно да ти го обясня ,но от общината нагоре посока Червения площад. Движиш се по 8-ми приморски полк. Където свършва градинката и паркинга на общината, пресичаш ул. Братя Миладинови и на изток пресичаш пешеходната пътека и продължаваш по тази Братя Миладинови. Като подминеш ОУ "Св Кирил и Методий" и Флоренца е на отсрещния ъгъл. Не знам дали ще ми разбереш нещо от обясненията. Но най-лесно ще ти бъде да си хванеш такси.

# 92
Проверих в подфорума за захранването и повечето са започнали на 5-6 месеца, така ча май е най-добре да изчакам, хем аз рахат хем тя доволна от млякото  passifier

Пишете 2 бройки за купона - аз и една приятелка, тя ме нави да излизаме някъде за празника, иначе сама няма да тръгна  Laughing
Тя има синче, което на 15 март прави една година, а не е излизала вечерно откакто е била бременна (та поне се успокоих че аз не съм най-зле в това отношение). Няма интернет и не присъства из форума, но някой ден може и да пише тук.

Офф, искам вече да се стопля, сви ми се душичката вкъщи, ама май тази седмица ще има някакви условия поне за малка разходка с малкото същество, поне аз така се надявам Praynig

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 12:43 от ggg_22

# 93
# 94
Не си взела правилния код за лентичката си PeaceОпитай отново  Peace
Вземи кода ,който започва р пдлц,тлд  така:
BBCode: для вставки на форум, [URL]=http..............................[IMG][URL]

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 13:08 от daninka

# 95
Здравейте Варненки!
Извинявайте,че така нахлувам,но имам нужда от помощ.Трябва ми телефон на частната детска кухня ВИП,ако правилно съм разбрала как се казва.Не става въпрос за тази в Аспарухово,ами някаква друга.Предварително ви благодаря.Знам че някъде е писано и коментирано,но не знам къде да търся.Може и на лични да ми пратите инфо за кухнята.
Благодаря   bouquet

# 96
 Верче, 052 974512 , 0897947360, 0887274556. Имат и сайт. Като напишеш детска кухня Вип бебе.

# 97
Здравейте Варненки!
Извинявайте,че така нахлувам,но имам нужда от помощ.Трябва ми телефон на частната детска кухня ВИП,ако правилно съм разбрала как се казва.Не става въпрос за тази в Аспарухово,ами някаква друга.Предварително ви благодаря.Знам че някъде е писано и коментирано,но не знам къде да търся.Може и на лични да ми пратите инфо за кухнята.
Благодаря   bouquet

тел. е 974512

ggg_22 За захранването - опита ли към пюрето да добавиш малко от АМ? Ако и така не иска, по-добре изчакай или смени фирмата производител на пюрета. Аз в началото се опитвах да и правя, но не искаше да ги яде, едва когато и дадох купено, тогава ги хареса .... можете да си представите какъв удар беше това за моите кулинарни умения  Grinning

# 98
хоп,троп,пак съм тук Laughing

да дам отчет от консултацията,биха ни пентаксима,голям рев Mr. Green 13кг и 89см е пораснал малкия мишок Heart Eyes килограм и половина и 5 см за 3 месеца,и предния път пак така беше Peace

хайде на купонЯ,който разбира тук се спира,довечера ще звънкам Grinning

# 99
Здравейте Варненки!
Благодаря   bouquet

тел. е 974512

ggg_22 За захранването - опита ли към пюрето да добавиш малко от АМ? Ако и така не иска, по-добре изчакай или смени фирмата производител на пюрета. Аз в началото се опитвах да и правя, но не искаше да ги яде, едва когато и дадох купено, тогава ги хареса .... можете да си представите какъв удар беше това за моите кулинарни умения  Grinning

Пробвах разредено с преварена вода и с АМ - категоричен отказ и за двете. Смяна на марката не съм пробвала, но мисля да поизчакам малко.
Може би детето е като мен, аз приготвени вкъщи пюрета не съм яла едно време, и на една приятелка сина й не ги обича - характер, какво да ги правим Laughing

# 100
Данинка,видях Виктор на кухнята,много е пораснал Heart Eyes
и Мери ред мярнах и тя ще идва на купона Grinning

# 101
Вале,расте ,расте момчето на мама   hahahaхубавее JoyВече иска да рита топка с Теди ,Коко  и останалата дружинка Heart Eyes
Сега  децата са  със свекито ,защото майка ми ще е гледачка известно време на баба ми.
Утре баба ще я операрит от доста сериозно и тежко нещо SadДано всичко е наред и се възстанови жената ,че е много добричка,лъчезарна  и мила.Стискам и палци Praynig Praynig

Тъй като в къщи нямам още комп,малко преди 17 часа ще "извадим"окончателния списък за 8-ми март. Peace

# 102
ggg_22 ако детето не иска - не я мъчи. Опитай след 1-2 дни, най-добре сутрин, към 10ч когато детето е по-спокойно. Дай само на върха на лъжицата и я остави да го "опознае". Плюенето е част от храненето, поне за следващите 2-3 месеца  Joy Ако първия път успееш да и дадеш една цяла лъжичка, това е успех. Всеки следващ път добавяй по една лъжичка докато стигнете до необходимата порция. Аз и двете мойте ги почнах на 4 месеца, първата седмица е винаги трудна (ужасна). Аз ги почнах със зеленчукови пюрета, защото казват, че ако ги почнеш на плодови, те след това не искат зеленчуковите. Не знам какво ще важи за вас, това е мойто мнение и опит. Успех!  Simple Smile

# 103
Последно-ето мацките ,които ще празнуват 8-ми март-от 20 часа във Флоренца Peace
1.daninka
2.Морска
3.desiniko
4.jarа_r
5.begbie
6.Сашито
7.Марийчето
8Десчо
9 baby doll
10.mama_na_kiki
11 Петс
12llina
13.rebus4e
14.bellaa
15.Тониша
16.Daiiido
17.Мери Ред
18.qqq_22,
19приятелката на .qqq_22
20 MariaE

20 броя за героя JoyМорска ,това са хората!!Запазвайте местата,че да няма "инфекции"  bouquet

# 104
Ехе, супер купон ще си заформим. Ще се запозная с 7-8 мамчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт