Варненска мартенска :)

• 15 129
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Флоренца е под Общината до уч-ще Кирил и Методии.Събиране-неделя-8 март  от 20 часа
Е как с кола бе-то ти е на 20 метра от сладкирница Синчец.....излизаш на Цар Освободител и продължаваш към кшолото Peace
Да до Штъркела Peace

СЛАДКИРНИЦА- СЛАДЪК КИР Wink)) Mr. Green Flutter

ТО ТАМ САМО ТАКИВА  СЕ СЪБИРАТ !!!

# 76
Флоренца е под Общината до уч-ще Кирил и Методии.Събиране-неделя-8 март  от 20 часа
Е как с кола бе-то ти е на 20 метра от сладкирница Синчец.....излизаш на Цар Освободител и продължаваш към кшолото Peace
Да до Штъркела Peace

СЛАДКИРНИЦА- СЛАДЪК КИР Wink)) Mr. Green Flutter

ТО ТАМ САМО ТАКИВА  СЕ СЪБИРАТ !!!

каква сладкарница бе Rolling Eyes

# 77
синчец-като слизаш към Морската градина...

# 78
синчец-като слизаш към Морската градина...

ама и аз каква съм патка,помислих ,че за флоренца пишеш, че е сладкарница doh

# 79

МарияЕ,на Теди крустите се махнаха с шампоана на Мустела,и до сега с него го мия Peace можеш да го намериш по аптеките,малкия е към 14лв някъде,за големия нямам представа Peace

Мерси Морска! Ще го търся тоя Мустела. Confused

# 80
 Добро утро, ние сега ставаме. Още не мога да се разсъня. Сега ще пийна едно силно morning, дано ми подейства. Снощи малкия ни разиграваше до 3ч. то не му е за първи път. То не беше игра, пя човека, а аз в чудо се видях Rolling Eyes

# 81
  • Варна
Добро утро на всички! Може ли някой да ми каже телефон на фризьорския салон, който е на ъгъла на Мебелната палата? Не мога да понасям косата си, така ми се заплита в краищата, трябва да я клъцна малко, въпреки някои разпространени поверия...

# 82
Добро утро, ние сега ставаме. Още не мога да се разсъня. Сега ще пийна едно силно morning, дано ми подейства. Снощи малкия ни разиграваше до 3ч. то не му е за първи път. То не беше игра, пя човека, а аз в чудо се видях Rolling Eyes

Знам какво имаш пред вид. Ние бяхме така до преди 6 месеца... Дано не ви се случва често.

# 83
 Re: Варна @-;-
« #314 Неделя, 22 Февруари 2009, 14:20 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: MariaE в Събота, 21 Февруари 2009, 17:13
Привет. Ако мога да задам един въпрос извън дебатите. Някой да знае как са си изчистя термо-каната, тъй като всеки втори-трети ден се отлага нещо сиво-бяло на дъното?

Термокана се чисти от варовик с лимонтозу . Слагаш вода в каната , 1 пак . лимонтозу и включваш да заври водата . После си я измиваш и си готова !

Благодаря Troia.  ще опитам.

Момичета, като имаме нова тема - като днешната, какво става със старата тема, може да се пише там или всичко си пишем тук? Embarassed

# 84
е как кой Crossing Arms
аз, разбира се Joy Joy

# 85
  • Варна
Maria, всичко си пишем в новата тема. Правилата на форума позволяват една тема да бъде не повече от 20 стр., затова като изпишем толкова се пуска нова. Това е. Не, че затвяряме всичко, за което сме говорили по-рано  Wink Все едно се местим от кафе на кафе - заедно с всичките си клюкини  Mr. Green Спокойно си пиши за каквото искаш.

# 86
Момичетааааааа и аз идвам на купона! не съм била на купон не знам  от кога.....  Laughing Laughing Как точно се стига до Флоренция. отправни точки за мен са общината, хотел Черно море и катедралата. Магазините все още ни ги знам Cry

Мерси Поспаланка! Ще ви тормозя с такива въпросчета още малко, докато се ошлайфам  Wink това за различните кафенета ми харесва!

# 87
Добро утро и от нас!!! Hug

Момичета, дайте съвет. Дъщеря ми не иска пюрета, досега съм пробвала плодови, защото е малка за зеленчукови, не ги иска с лъжица, не иска с биберон. Просто като усети нещо различно от мляко и реве. Не знам дали да я изчакам още 1-2 месеца и дали няма да е късно, на АМ е само.

# 88
Привет мами!

На купона има ли и други  мами с коремче или ще съм единствен екземпляр.??? Embarassed

ggg_22 Не се притеснявай,някой просто по-късно започват с пюрета и др храна. Зависи на колко е.Така правят ако са на кърма обикновенно.Консултирай се и с педиатър.

# 89
Добро утро и от нас!!! Hug

Момичета, дайте съвет. Дъщеря ми не иска пюрета, досега съм пробвала плодови, защото е малка за зеленчукови, не ги иска с лъжица, не иска с биберон. Просто като усети нещо различно от мляко и реве. Не знам дали да я изчакам още 1-2 месеца и дали няма да е късно, на АМ е само.

аз започнах захранване на 6 месеца с оризова каша и съм много доволна от решението си, но всяко детенце е различно. Най-добре пиши в темата за захранване. Там майките са много любезни и ще ти обяснят има и различни схеми, които можеш да ползваш. И още нещо: захранването не е състезание, ако се карат по-бавно и спокойно нещата има по-добри резултати!

Общи условия

Активация на акаунт