Варненска мартенска :)

• 15 122
  • 289
  •   1
Отговори
# 60

Пентаксим има в аптеката на Мир до Мсат

# 61
Морска - благодаря ама аз вече хапнах няколко листа маруля, приспах си дяволчето и сега седя пред огледалото да видя дали от толкова треволяк не са ми се издължили ушите ...

За пентаксим-а - Марешки въобще не я зареждат /не работели с този склад/ , така ми казаха като търсих при тях

# 62
  • Варна
Добро утро! Е, аз май се оказах първа за тази сутрин....Да черпя по едно кафенце..

Да ви кажа за Пентаксима - снощи мъжа ми купи от аптека Манолова за 52 лв.

# 63
добро утро Grinning

момичета,хайде днес по сериозно с излизането на 8 март,че накрая да не си пишем в форума Peace до края на деня ще звънна да запазя места Peace

поспаланка,нещо не се е получило Rolling Eyes

# 64
 morning 
Ха сега добро утро на всички!

# 65
къде е тази аптека Манолова?

# 66

Вале мисля че аптеката се намира в уличката на градинката на МУ, след гаражите. Ако не се бъркам де newsm78

# 67

Вале мисля че аптеката се намира в уличката на градинката на МУ, след гаражите. Ако не се бъркам де newsm78

да,да сетих се,аз от нея пазаря,ама Уви не знаех как се казва ooooh! от там ще минем за пентаксим Grinning

# 68
Добро утро момичета  bouquet
Морска е права- да не се моткаме повече за събирането..Ето го списъка с "купонджийките".Ако има още някой да ми пише на ЛС.Иначе днес приключваме с питанките ,за да се запазят местененца
.

СПИСЪК НА МАМИТЕ ЗА 8-МО МАРТЕНСКИ КУПОН  за Флоренца от 20 часа
1.daninka
2.Морска
3.desiniko
4.jarа_r
5.begbie
6.Сашито
7.Марийчето
8Десчо
9 baby doll
10.mama_na_kiki
11 Петс
12llina
13.rebus4e
14.bellaa
15.Тониша
16.Daiiido
17.Мери Ред
18.qqq_22,
19приятелката на .qqq_22
20 MariaE

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 15:00 от daninka

# 69
Добро утро на всички. За 8март аз още не съм говорила с мъжлето. Ще се пробвам довечера може би. Той трябва да се съгласи да гледа и двете момитета -  Crazy не знам още....
Малката ми дъщеря (на 2 год. и половина) има някакви люспи по главата, имаше го като беше бебе, сега  гледам пак се е появило. Някой да знае как да го изчистя - прилича на пърхот, но е на големи люспи. Не са ми познати лекарствата и препаратите в България (не съм била в страната доста години).  newsm78
Пожелавам на всички лек и успешен ден, става ли за излизане днес?

# 70
  • Варна
Аз знам 3, това са:
Едната е на ул. Ген. Киселов 27  - това е точно до ТИМ. Срещу аптеката има пицария Домино
Другата е близо - на улицата на която са известните гаражчета на Чаталджа за детски стоки (памперси ,пюрета и т.н.) - като продължиш малко по надулу, от дясната страна - една мъничка аптека е. Има 2-3 стъпала отпред. Това е първата им аптека, преди да направят големите

Третата ми е малко трудно да обясня, че не ми е много в района. Намира се близо до магазин Бебчо - големия. Има нещо като пазарче там.Уф нищо не казах. Ако някой може , нека да обясни....Ние все с колата сме минавали от там и изобшо не мога да кажа как се стига  Embarassed

Но от тази аптека пазарим предимно от 4-5 години. Имат много добри цени. Конкурират се с Марешки. Някои неща при Марешки са по-евтини, някой при Манолова.

# 71
 Peace добро утро мацки с корем4ета и с ве4е пораснали беб4ета !!!

я ме светнете - къде е флоренца и ве4ерта ли ще се събираме ??за срамотията - аз не се подвизавам никъде- оставаше и сама да тръгна по заведения. #Crazy..та,си питам- да знам с кола ще идвам или ???

# 72
Флоренца е под Общината до уч-ще Кирил и Методии.Събиране-неделя-8 март  от 20 часа
Е как с кола бе-то ти е на 20 метра от сладкирница Синчец.....излизаш на Цар Освободител и продължаваш към кшолото Peace
Да до Штъркела Peace

# 73
аааа срещу Штъркела ли??? Wink

# 74
Данинка,напиши и Daiiido,в списъка Peace

МарияЕ,на Теди крустите се махнаха с шампоана на Мустела,и до сега с него го мия Peace можеш да го намериш по аптеките,малкия е към 14лв някъде,за големия нямам представа Peace

Общи условия

Активация на акаунт