Варненска мартенска :)

• 15 175
  • 289
  •   1
Отговори
# 150

До към колко часа горе долу може да се стои във Флоренца?

Питам защото бебето яде към 7 - 7.30 и трябва да поспя поне 4-5 часа до храненето, пък е понеделник и няма кой да я гледа през деня ако аз не съм в кондиция (през деня не мога да спя, защото когато решавам да дремна на нея и се играе)

Е до колкото  искаш.Като отидем към 20 часа и както си решиш.Ти кога смяташ да спиш 4-5 часа  -преди или след 7 часа Thinking
Защото ако е след  Rolling Eyesнезнам !!!

# 151

До към колко часа горе долу може да се стои във Флоренца?

Питам защото бебето яде към 7 - 7.30 и трябва да поспя поне 4-5 часа до храненето, пък е понеделник и няма кой да я гледа през деня ако аз не съм в кондиция (през деня не мога да спя, защото когато решавам да дремна на нея и се играе)

Е до колкото  искаш.Като отидем към 20 часа и както си решиш.Ти кога смяташ да спиш 4-5 часа  -преди или след 7 часа Thinking
Защото ако е след  Rolling Eyesнезнам !!!

Преди да я храня, после едно кафе и ще наваксвам за седмица със съня Grinning

# 152
Ей МОРСКА как тъй ще ме отписваш от купона  #Crazy #2gunfire, аз не съм казала че няма да идвам, а че има вероятност да не сме в града и ще мога да кажа на 03.03 .

За местата нямам претенции, но съм ЗА СВОБОДНАТА консумация дори и да почакаме.

# 153
Ей МОРСКА как тъй ще ме отписваш от купона  #Crazy #2gunfire, аз не съм казала че няма да идвам, а че има вероятност да не сме в града и ще мога да кажа на 03.03 .

алоооо,я по спокойно Stop за мен местата са важни,не  мога да кажа днес сме 20 ,утре сме 18,заведението да не е мое Peace

а ,и ти сама каза,че предпочиташ да излезеш с момичета на 7,така,че не си го слагай присърце Peace

# 154

алоооо,я по спокойно Stop за мен местата са важни,не  мога да кажа днес сме 20 ,утре сме 18,заведението да не е мое Peace

Така или инъче не ме отписвайте, ще направя всичко възможно. Stop

# 155
добре бе,не е нужно да крещиш Rolling Eyes

# 156
ехо женки, я по спокойно все пак за празник се готвим. Знам че всички сме изнервени, то ежедневието е еднакво за всички  Heart Eyes

# 157
добре бе,не е нужно да крещиш Rolling Eyes

Никой не крещи Морска въобще дори не съм се ядосвала или заяждала, сори ако така е прозвучало Joy

# 158
# 159
 hahaha Joy Морскаааа, нещо май все на скандал ти намирисва.....спокойно бе жена  Grinning никой не ще да се кара.......май си се изнервила доста.......мъжо ти не си ли върши работата редовно, а?!?!?!  Laughing Mr. Green    bouquet

А що се отнася до Мартини бара, едва ли ще се намерят места без резервация  Peace

# 160
Е ми ти си по тази част,едно кътче не може да не ни запазиш,то едва ли всички ще се юрнат да идват,но поне 6,7 човека със сигурност ще има,утре да кажат,и ако трябва от сега да запазим,аз лично не смятам след Флоренца да се прибирам Peace

# 161
  • Варна
 ние се прибрахме...голяма лудница в тая София  #Crazy повече няма да псувам нашия мизерен трафик  Mr. Green
ще разкажа на кратко: ходихме на очен, той ни прати при пластичен, в крайна сметка ще ни оперира онази докторица, дето идва веднъж месечно от Париж - Кръстинова
сега имам бойна задача да отида в Очна болница и да им искам всички резултати и епикризи от всичко което са и правили в нащо село Crazy отделно казаха да и направим нов ядрено магнитен резонанс на главичката и като дойде Кръстинова в Сф, ще ни види и ще назначи дата за операция
но много се ядосах, защото ми казаха че очната тука изобщо не е трябвало да бърка там  #2gunfire и защо педито ни е пратила на очен....не знам...хората казаха - това е за съдов хирург, но при това положение вече освен за операция сте И за пластика и реконструкция на клепач  smile3518

мен ме отпишете за купона, нямам нито финанси нито време нито настроение  Cry

# 162
# 163
# 164
Добро утро  smile3507
за Флоренца съм с двете ръце за  newsm10 newsm10, но на свободна консумация newsm03 .
Отивам да ви чета , че нещо ви изтървах тази тема  smile3503 smile3503

Общи условия

Активация на акаунт