Варненска мартенска :)

• 15 173
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Лина не е нужно да се ядосваш,аз също препочитам прясно приготвено,ще се чака повече за поръчка Peace
за това писах да знам какво е вашето мнение Peace

Поспаланка този адрес не е актуален,там сега е Шрек Peace

# 136
 не съм се ядосала бе  Mr. Green   само си дадох  мнението  hahaha така ли прозвуча  newsm78
 Rolling Eyes

# 137
не съм се ядосала бе  Mr. Green   само си дадох  мнението  hahaha така ли прозвуча  newsm78
 Rolling Eyes

да,така прозвуча Rolling Eyes

говорила съм с собственика,знае ,че пак ще се чуем,до края на деня ще му дам окончателно решение,и трябва да харесаме местата,къде препочитаме,до бара,до вратата,някъде в средата,така че чакам вашите предложения Peace

# 138
ЕТО ТОВА Е ОКОНЧАТЕЛНИЯТ СПИСЪК НА ПРАЗНУВАЩИТЕ-8-МИ МАРТ ВЪВ ФЛОРЕНЦА-20 ЧАСА Peace
1.daninka
2.Морска
3.jarа_r
4.begbie
5.Сашито
6Десчо
7baby doll
8.mama_na_kiki
9 Петс
10llina
11.rebus4e
12.bellaa
13.Тониша
14.Daiiido
15.Мери Ред
16.qqq_22,
17приятелката на .qqq_22
18 MariaE
[/color]
Аз също нямам нищо против да  почакам малко /на по чашка/да ми донесат поръчката Peace

# 139
ми не исках  Hug

# 140
Само да вметна,че вечерта няма да завърши в Флоренца,ще ходим на Мартини бар Grinning ще ударим по една разходка в гората Mr. Green
ох каква рокличка съм си харесала,трябва да отида да я пробвам Crazy

# 141
говорила съм с собственика,знае ,че пак ще се чуем,до края на деня ще му дам окончателно решение,и трябва да харесаме местата,къде препочитаме,до бара,до вратата,някъде в средата,така че чакам вашите предложения Peace
Ами аз мисля,че е най-добре някъде към бара!!Ще трябва да ни заформят по големичка маса/от няколко маси/,за да се съберем всички заедно.Нали така???

# 142
точно така Peace

# 143
И аз да се включа за 8 март. За места нямам предпочитание, някъде да не е на течение или студено. Може да няма такова място  #Crazy За храната - аз мисля да сме без меню, ще почакаме на по чашка докато храната дойде. Това от мен.

# 144
Тони, много сладка снимка Simple Smile Къде я намерихте тая гора Simple Smile

Ами преди да застуди времето, събота беше мн хубав ден топъл и слънчев и имаме ритуал да ходим за кокичета на Черноморец и после се разхождахме по плажа (с баща ми ходихме всяка година за кокичета в гората на Черноморец), приятно и тихо. На Коко мнохо му хареса разходката и така се радваше на кокичетата и береше за мама.

# 145
  • Варна
Тони  Hug
 забравих да пиша ,че тя е детски кардиолог  хич ме няма ooooh!

# 146
 И аз съм за свободна консумация, за местоположението на общата маса притенции нямам. Както решите. Важното е да се съберем и да се повеселим. По въпроса за продалжение на вечерта в Мартини бар, много бих желала но едва ли ще мога. Но може и да се реша. Имам да си връщам на мъжлето. Mr. Green

# 147
Само да вметна,че вечерта няма да завърши в Флоренца,ще ходим на Мартини бар Grinning ще ударим по една разходка в гората Mr. Green
ох каква рокличка съм си харесала,трябва да отида да я пробвам Crazy

До към колко часа горе долу може да се стои във Флоренца?

Питам защото бебето яде към 7 - 7.30 и трябва да поспя поне 4-5 часа до храненето, пък е понеделник и няма кой да я гледа през деня ако аз не съм в кондиция (през деня не мога да спя, защото когато решавам да дремна на нея и се играе)

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 15:16 от ggg_22

# 148
Тина, нещо профилактично, или Радост не е добре

# 149
  • Варна
Тони  имаме шум ходихме на кардиолог преди 6 месеца и сега пак ни пращат, но немога да открия тази докторка на телефоните които имам.Затова сега си записах час при  д-р Петър Шивачев и в събота от 16ч.ще ни види

тони коко станал голям мъж Hug

Общи условия

Активация на акаунт