Варненска мартенска :)

• 15 174
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Добра утро  bouquet
Момичета,стискайте палци-баба ми току що влезе на сложна операция.Дано всичко да е наред Praynig PraynigМного ми е притеснено,нещата никак не са розови.Снощи сънувах едни страхотии ooooh!дано да са само сън!!! Praynig

Мая,честита месечинта на принцесата Симеона  bouquetМного ми е домъчняло вече за вас. Heart Eyes Hug

# 121
  • Варна
Данинка  Hug Стискам палци всичко да мине успешно  Praynig Praynig Praynig Предполагам какво ти е....Кураж,мила......

# 122
 Добро утро, мами. Благодаря за кафенцето, имам остра нужда от него. Че малкия снощи пак ни държа будни до посред нощ. А сега още кърти.  Laughing
 Моичкия ме вдигна да търсим телефона му, защото малкия го скатал а батерията му паднала. Един час обърнахме всичко. Открих го в коша с пране.
 Днес май ще е по хубаво времето гледам че слънце пече, но още не съм видяла прогнозата.
 Честита месечинка на малката Мона  bouquet
 Данинка  Praynig и стискам палци. Дано всичко мине успешно, не вярвай на сънища. Мисли позитивно.

# 123
Данинка и аз ти стискам палци, не се притеснявай за сънищата, там винаги са нашите страхове

# 124
Данинка Praynig и аз снощи сънувах разни небивалици ooooh!

# 125
Добро утро и от нас! Hug

daninka сънувала си такива неща, защото се притесняваш много, просто мисли положително и чакай резултата
Стискам палци всичко да е наред Praynig

# 126
Daninka всичко ще е наред мислете само положително.Стискаме палци  bouquet

# 127
Здравейте, мами от Варна:)

Аз съм съвсем нова и малко трудно се ориентирам кое къде, но ще се постарая да разбера как става комуникацията във форума:)

Поздрави на всички и да ни е много усмихната бременноста:)

# 128
  • Варна
здравейте момичета   bouquet

Често ви чета,но не пиша имам един въпрос за д-р Ранкова, която преглежда в МЦ св.Анна, една сграда в двора на Окръжна болница. Ако някой има телефони ще съм много благодарна .Досега търсих из нета и на всички който званях  ми казваха,че не работи там.предварително благодаря

Daninka дано всичко е наред с баба ти Praynig

# 129
Здравейте,относно 8 март,местата за запазени,няма куверти,НО ако искаме куверт,трябва да отидем на място и да харесаме меню,ако ли не,ще знаете,че ще се чака за поръчки повече,а с меню всичко ще е приготвено предварително Peace

чакам да ми пишете,как предпочитате,с меню или без,и ако да някой доброжелател с мен да изберем менюто Peace

за списъка Марийчето и Десиникото да ги махнем,те няма да идват Peace

# 130
здравейте момичета   bouquet

Често ви чета,но не пиша имам един въпрос за д-р Ранкова, която преглежда в МЦ св.Анна, една сграда в двора на Окръжна болница. Ако някой има телефони ще съм много благодарна .Досега търсих из нета и на всички който званях  ми казваха,че не работи там.предварително благодаря

Daninka дано всичко е наред с баба ти Praynig

Тина не съм чувала, нищо за тази докторка, не мога да ти помогна  Cry

Относно за куверта, май ще искам без. Ама незнам кога ще отида да погледна менюто. Ама както решите де, аз няма да се цепя, че после.....

# 131
  • Варна
Тони, много сладка снимка Simple Smile Къде я намерихте тая гора Simple Smile

# 132
За 8-ми март задължително ли е да е еднакво за всички, защото надали ще се получи точно така.
Едната може да иска само салата и без ракия, другата да иска бира вместо ракия и т.н.
Аз например не обичам скара, някой може да й е фен.

Ако може да се поръчат различни неща съм ЗА

# 133
Без куверт....всеки сам да си поръчва.....не ми се ядат салати приготвени преди часове и студени основни  #Cussing out
нищо няма да ми стане да почакам малко.....

# 134
  • Варна
Ей, купоннджийките - аз да не се меся много кат няма да идвам  Embarassed ама мога да ви предложа да си изберето оналйн http://florenza.hit.bg/piza.htm от тук и така да си дадете предварително заявката.Само да ви напомня за тоз вариант...Ако разбира се заведението работи по този начин (в смисъл да не е еднакво за всички...)

Общи условия

Активация на акаунт