LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 770
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 110
Поръчвам от повече от година в Ларедут, но досега не съм писала в темата. Обясненията в първите постове на двете теми и вашите мнения, които чета тук са ми напълно достатъчни. Сега обаче съм затруднена. Изпратих писмо за забавена поръчка от 10.01. и ето какво ми отговориха. В текста има и български символи и преводача не го превежда. Някой разбира ли какво пише?

Vous vous inquiйtez de ne pas avoir reзu votre commande. Je vous prйsente toutes mes excuses pour ce retard. Votre colis a йtй expйdiй а l'adresse suivante:
Sabeva/Marinela
BAZDAR 1 FLOOR 1 APARTMENT 2
5300 GABROVO
BULGARIE
Je me tiens а votre disposition pour renouveler l'envoi. En effet, le colis a certainement йtй йgarй.
De plus, merci de vйrifier que l'adresse ci-dessus est correcte.
Je vous remercie de votre confiance.

Cordialement.
Monique,
Relation Client du site www.laredoute.fr

# 1 111
Кошницата ми вчера имаше няколко неща, които смятах да поръчам тези дни. Тази сутрин видях, че са я изпразнили. Добре - започнах да пълня едно по едно отново. Отне ми цял ден, докато открия кое къде е , но го направих. И сега какво да гледам - пак е празна кошницата. Е, вече много се ядосах. Няма да поръчам скоро ! Егати ...  #Cussing out

# 1 112
  • In The Middle Of Nowhere
Днес получих странен чек в пощ. ми кутия.
Вместо очаквания от мен прочитам, че става въпрос за друг с някакви 0.64Е!

Недоумявам какви са тези с'тинки и защо ми ги връщат след като не съм поръчвала въпросният горен чаршаф(до колкото разбирам за него става въпрос) защото той ми беше изпратен на 04.02 като компенсация, че същия който по-рано получих не беше с обявените на сайта размери.

Но защо ми връщат тези пари, ако не са могли да ми го изпратят разбирам да ми връщат цялата сума, а не разликата му последните му две намаления  Tired - 5.07 когато аз го поръчах и след това 4.43 при последното му намаление = 0.64Е

Ето го http://media.snimka.bg/2263/010780499.jpg

Ако някой има дори бегла представа защо е така, моля да сподели  Sad

# 1 113
Поръчвам от повече от година в Ларедут, но досега не съм писала в темата. Обясненията в първите постове на двете теми и вашите мнения, които чета тук са ми напълно достатъчни. Сега обаче съм затруднена. Изпратих писмо за забавена поръчка от 10.01. и ето какво ми отговориха. В текста има и български символи и преводача не го превежда. Някой разбира ли какво пише?

Vous vous inquiйtez de ne pas avoir reзu votre commande. Je vous prйsente toutes mes excuses pour ce retard. Votre colis a йtй expйdiй а l'adresse suivante:
Sabeva/Marinela
BAZDAR 1 FLOOR 1 APARTMENT 2
5300 GABROVO
BULGARIE
Je me tiens а votre disposition pour renouveler l'envoi. En effet, le colis a certainement йtй йgarй.
De plus, merci de vйrifier que l'adresse ci-dessus est correcte.
Je vous remercie de votre confiance.

Cordialement.
Monique,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Днес получих същия отговор за запитване за поръчка от 10 януари.
Доколкото успях да го преведа значи извинете за закъснението и не се притеснявайте, вашия колет е изпратен на следния адрес. Моля потвърдете дали този е правилен адрес...и ако искате да си подновите командата, съм на ваше разположение.

Последните изречения  ме притесниха. На всичко отгоре дори не казват на коя дата е пусната пратката.

# 1 114
Привет!
И аз да споделя проблем.
Имам поръчка от 30,01.,по точно бяха две-едната я получих отдавна а другата е проблемна.
Значи в суивито всичко е наред с поръчката,в мес рембу-нещо си няма нищо отказано,парите за поръчката са изтеглени,НО получих писмо че въпросната поръчка е канселирана.
Та въпроса ми е -какво следва от тук нататък.
Писах им 4 писма но на нито едно нямам автоматичен отговор.След малко ще пиша 5-то.

# 1 115
Момичета,нали приемаха поръчки под 10 евро ако се плаща с ваучер Crossing Arms

# 1 116
Мила Уни,
точно преди малко четох, че janbi  има загубена поръчка от 9 януари, а пред-предпоследното изречение: En effet, le colis a certainement ete egare. /вместо Й, слагам е/ го превежда така: Всъщност, опаковката е със сигурност са били загубени.

Мисля малко по-късно като приспя децата да им пиша пак за уточнение.

# 1 117
  • Пловдив
Не
Мила Уни,
точно преди малко четох, че janbi  има загубена поръчка от 9 януари, а пред-предпоследното изречение: En effet, le colis a certainement ete egare. /вместо Й, слагам е/ го превежда така: Всъщност, опаковката е със сигурност са били загубени.

Мисля малко по-късно като приспя децата да им пиша пак за уточнение.

На мен също ми го превежда ,че пратката е изгубена.

# 1 118
Здравейте момичета аз днес получих пратка поръчана на 18.02,а другите от 16.01 ,28.01 и още една ги няма.
Нещата които получих страшно ми харесаха.Пумите от 17 евро,едни чехлички за малкия и една тениска за мен.
Дано и другите пристигнат тия дни.Ако се оправя до по късно ще пусна снимки.

# 1 119

Да, приемат. Но сумата за доплащане с карта /ако има такава/ трябва да е по-голяма от 10 евро.

# 1 120
Аз понеже писах за една поръчка от 08.01 и ми отговориха, че е пратена на 13.01 и да я чакам и, че забавянето може да е в нашите пощи....да пиша ли пак? Мъж ми провери, в митница казали, че се чакат нови колети идната седмица...та какво ще ме посъветвате, да пиша ли, да чакам ли? Как се установява, че ще ме компенсират и колко още мога да чакам преди да изискам да ми пуснат чек или ваучер?

# 1 121
Пиша бързо да не ги забравя :
Анастасия ,Анна Михайлова,Росица ,Даниела,Мария Митева,Тонислава имат колети на митница Варна
Ау дали съм аз?!?! Стискайте палци! Praynig Praynig Praynig

# 1 122
  • в страната на абсурдите
някой има ли проблем със сайта?не мога да си сложа нищо в кошницата!

# 1 123
Пиша бързо да не ги забравя :
Анастасия ,Анна Михайлова,Росица ,Даниела,Мария Митева,Тонислава имат колети на митница Варна
Ау дали съм аз?!?! Стискайте палци! Praynig Praynig Praynig

Взех взех Simple Smile. Направили са си списък със заглавие "Френски колети" и отмятат по него  Laughing. От 26.01 е поръчката.

# 1 124
  • Sofia
И аз да са похваля с пристигналата ми  поръчка от 12.01 благодарение на 450  bouquet
Всичко е обсъждано, но все пак

http://media.laredoute.fr/product/picture/324133963_0001_PG_1.jpg-много са хубави 38 номер-38 нося
http://media.laredoute.fr/product/picture/48976618o_aix.jpg 168 размер 171 съм висока, 58 кг- доста ми е широко, ще го подарявам
http://media.laredoute.fr/product/picture/324144984_0001_PG_1.jpg 160 размер, мислех, че е дълго , а е до средата на д...то, ще се продава
http://media.laredoute.fr/product/picture/324145687_0001_PG_1.jpg 38 номер -стават ми,леко ми стягат, но ще се отпуснат
http://media.laredoute.fr/product/picture/324154052_0004_PG_1.jpg тези по същия начин
Ако има въпроси-питайте.Връщам се да чета оплаквания за непристигнали поръчки hahaha

Общи условия

Активация на акаунт